FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šabanadžoviću namjestiti fino štucne i kopačke i šljagu mu opaliti svaki put kad se sagne da ih nešto diže namješta i cicka...ja braćo mila kako mi je živce izvukao za vikend sa tim 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Izvini, onaj admin me naljutio pa nisam bas bio sabran.Raonffa je napisao/la:Sitni detalji su najbitnijiMocMahale444 je napisao/la: NiJesam procita ili, preletio sam to.
@Osim nije samo Šaban štucnaroš

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ove 2 utakmice koje igramo ove hefte bi mogle odrediti kurs prema kojem plovimo. Ovo govorim iz razloga što ako ostvarimo nepovoljne rezultate protiv Slobode i pitara, upitno je koliko bi imali mentalne snage da se uzdignemo nakon toga. Zato govorim da me najviše strah onog što je u glavama naših igrača u ovakvim situacijama.
SK 3, 18h.penke je napisao/la:Oprostite na upadu,hoce li SK prenositi vašu utakmicu sutra?
Sk3penke je napisao/la:Oprostite na upadu,hoce li SK prenositi vašu utakmicu sutra?
Strasni Zeljeznicar
Mes que un club
Mes que un club
- MocMahale444
Tacno prije 5 godina na danasnji dan, ona seljacna iz Zrinjskog slomi nogu Zoloticu.
#zrinjskizlofudbala
#zrinjskizlofudbala
Kjosevski
Hadzic,Osmankovic,Graovac,Projic
Sabanadjovic,Modic
Zeba
Crnov,Zec
Kajkut
Volio bi da ovako pocnemo
Sabanadjovic,Modic
Zeba
Crnov,Zec
Kajkut
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
-
- Kontakt:
Zadnja linija ti je tacna osim sto je umjesto Projica Mehremic. Zeba, Crnov, Zec, Ubiparip, Zajmovic, Hajdarevic, to je klupa, od prve Sabanadzovic, Modic, Ramovic, Kajkut, Zakaric, Vranjes...AirMike je napisao/la:Kjosevski
Sabanadjovic,Modic
Zeba
Crnov,Zec
Kajkut
Modic uigravan da pocne protiv Slobode sutra?nepostenaliga je napisao/la:Zadnja linija ti je tacna osim sto je umjesto Projica Mehremic. Zeba, Crnov, Zec, Ubiparip, Zajmovic, Hajdarevic, to je klupa, od prve Sabanadzovic, Modic, Ramovic, Kajkut, Zakaric, Vranjes...AirMike je napisao/la:Kjosevski
Sabanadjovic,Modic
Zeba
Crnov,Zec
Kajkut
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Da. Ako ne promijeni do utakmice plan.Zeljo92 je napisao/la:Modic uigravan da pocne protiv Slobode sutra?nepostenaliga je napisao/la:Zadnja linija ti je tacna osim sto je umjesto Projica Mehremic. Zeba, Crnov, Zec, Ubiparip, Zajmovic, Hajdarevic, to je klupa, od prve Sabanadzovic, Modic, Ramovic, Kajkut, Zakaric, Vranjes...AirMike je napisao/la:Kjosevski
Sabanadjovic,Modic
Zeba
Crnov,Zec
Kajkut
Nadam se da Vranjes nece igrat cjeli mec.Treba nam svjez za derby.nepostenaliga je napisao/la:Zadnja linija ti je tacna osim sto je umjesto Projica Mehremic. Zeba, Crnov, Zec, Ubiparip, Zajmovic, Hajdarevic, to je klupa, od prve Sabanadzovic, Modic, Ramovic, Kajkut, Zakaric, Vranjes...AirMike je napisao/la:Kjosevski
Sabanadjovic,Modic
Zeba
Crnov,Zec
Kajkut
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Može li nas se bar 3000 pojaviti na Grbavici za 17 i po sati? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kolezeljovac
- Kontakt:
Trebalo bi, polufinale kupa. Tekma je navecer, nije u toku radnog vremena. Sve ide na ruku...anonimni je napisao/la:Može li nas se bar 3000 pojaviti na Grbavici za 17 i po sati?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
Mangupski nema šta.MocMahale444 je napisao/la:AFbraco je napisao/la:![]()

Bio je i naš Ferguson, Amar, večeras skupa sa Zubanom na tribinama Olimpica i gledao produkta Željine škole kako se šali s nekom Barcelonom.

- MocMahale444
Bio je i AF isto na OL tribinama a za Amara nisam znao. Eto dobra energija velikana s tribine je pomogla Dzekoslavu nasem.braco je napisao/la:Mangupski nema šta.MocMahale444 je napisao/la:AFbraco je napisao/la:![]()
![]()
Bio je i naš Ferguson, Amar, večeras skupa sa Zubanom na tribinama Olimpica i gledao produkta Željine škole kako se šali s nekom Barcelonom.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nekakvo futavo vrijeme. Strah me tegobne utakmice. Dosta bi bilo i 1:0, tamo cemo dati jedan, a dva od njih ne mozemo primiti.
Ima li kakav stream??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ma biti ce sigurno, a i nadji na Google sk3 uzivoKonzerva je napisao/la:Ima li kakav stream??

evo jedan nek se nadje..ali hajde u dolinu svi bas je dobeo vrijeme.
http://www.sipragezabava.com/sport-klub-3-uzivo.html
http://www.sipragezabava.com/sport-klub-3-uzivo.html
ŽELJEZNIČAR 1921
- MocMahale444
Sta li je Adzem izmislio za sastav ovaj put, nadam se neki dobar miks. Ipak derbi iza kornera viri.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Argentina, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, grbavicka1921, Kajkutenjoyer, Kaunas, lakilone, Lokomotifa, Mauricio87, Napaceni87, Pablo11, Strumfinho i 111 gostiju.