Virtu4l je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Al' ne može ljudi biti ni do Adžema, mislim nema logike da je on jedini krivac iz razloga što je ova ekipa Želje imala više odličnih utakmica protiv jačih protivnika (Široki kup obje, derbi na Grbavici, zadnja u Mostaru do 88. minute itd) isto kao što je imala više loših utakmica protiv jačih ekipa (Zrinjski predzadnja u Mostaru, danas Široki, derbi na Koševu itd).
Razumijete, ne može Adžem jednu utakmicu dobru postaviti i pripremiti ekipu, a onda neku totalno podbaciti, i tako više puta tokom sezone u serijama.
Rijetko koju utakmicu je on dobro postavio, da se razumijemo, i one koje si nabrojao su bile gurave pa su se prelomile u našu korist, kao i svaka u ovom drugom dijelu sezone, nema utakmice gdje nismo strepili do posljednje sekunde i gdje protivnici nisu fulali mrtve zicere.
Trebalo bi mi sat vremena da napišem sve ono što mi je na umu, ali mi imamo krilo koje se tri puta sa loptom zaputi u aut, imamo trenera koji za Mehremića kaže da je napravio samo jednu grešku, ej samo jednu grešku? Onda smo mi ludi i slijepi. Imamo Hadžića koji se šeta po terenu, frajer u 30 min. djeluje kao da je ostao bez snage, uz stopera kojeg će svaki rekreativac pretrčati, a Graovac igra za sebe i za njega. Imamo lijevu stranu kojoj bi ti i ja stvorili tri zicera po utakmici.
Imamo Zeca i Projića na platnom spisku, koji ni u kojem slučaju ne mogu biti gori od ovih kvazi igrača, ali imamo i trenera koji je tvrdoglav, a takvi su nas unakazili posljednjih godina.
Pa dobro, ja ti govorim o igri na terenu, rezultatski je 90% naših utakmica (općenito klubova u BiH) neizvjesno, pa i danas je tekma bila neizvjesna do zadnje sekunde, a nismo se kako treba sastavili sa loptom, još uzmemo bod na kraju.
Kažem ti da je Mehremića klupirao, na sva zvona se govorilo da je odron u defanzivi. U situaciji kad je Mehremić na klupi onda Hadžić mora igrati, jer podsjetit ću te, Projić vam je također odron i ne znam otkud sad on u kombinacijama da igra.
Bogičević ima neku čudnu protekciju od onih tužbi, tu također ima neka pozadinska priča i igrao je kod svakog trenera što znači da je tu neka "viša sila" u pitanju. Mada, ovdje se i Bogičević znao hvaliti pravo tokom ove sezone, znašt to i sam, ne moram ti govoriti.
Za Zeca i Zajmovića se slažem, to je jedino što mu zamjeram u zadnje vrijeme, prosto se moraju znati neke stvari.
Čitam također da ne valja fizička sprema igrača, a ovdje se prije mjesec dana Čović dizao u nebesa, a Slavko se pljuvao kao i obično. Ne govorim ovo da bih provocirao, nego čisto onako da pokažem koliko navijači znaju biti nedoslijedni svom mišljenju.
Eto vidjet ćemo kakav će sastav izvesti protiv Slobode, budu li tu opet Zajmović i Bogičević u prvih 11 ja ću se složiti da ih frajer bezveze forsira.
@Muha
Šta fali formaciji? Također prvih 11, od jedanaest igrača tekmu, obično, počne bar devet najboljih, ne možemo baš govoriti o tome kao nekoj mani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"