FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema ko mi nije živce yebo danas ali Zakarić sa onim peglanjem lopte me dokrajčio...i Mehremić kad je ušao također me iznervirao. Sve ničije lopte je Široki pokupio, to je jedan od razloga što su nas razvalili.
Volimo sami sebi zakomplikovati vise nego ista na svijetu u pm
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najavljivo sam titulu predzadnje kolo ali ovo danas me demantuje,imamo trenera amatera koji protiv Zrinjskog gubi 2 boda i danas 2 to su vec 4,opet ce nesto na derbiju kombinovat i derbi necemo pobjedit i od iduceg kola smo izjednaceni sa Zrinjskim.
Derbi se ne smije izgubiti, Zrinjski ne bi smio biti ispred nas (bodovno) kad dođe međusobni duel na Grbavici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma mi titulu necemo vidjeti ocima ove godine ako budemo igrali iduce utakmice ko danas, dan ga **** zavrsit cu fakultet titulu Zeljo nece osvojit.........................................................................
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ja sam presto vjerovat u titulu poslije zrinjskog
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Fizicka sprema nije dobra a i rotacija igraca .zec .zeba modic moraju igrati dio tekmi .Adzem ko celo poceo sve isto I vrti u krug ,
Ramovic je licno mom jaranu rekao da Adzem im nesto prica kako ce igrati dok oni po svom odigraju, sto znaci ne slusaju trenera. Danas smo mogli vidjeti kako je trener Sirokog Adzema pojeo da valja, tanko je ovo braco skroz.
- domorocki1921
- Kontakt:
Preslikana prosla sezona, sve isto. Nemamo trenera i dzaba nam sve,covjek je ubio sve i jednog igraca u pojam ne zna se ko gdje igra i mislim da igramo bez trenera evo sezonu cijelu. Igrace necu komentarisati balerine osim Graovca i Vece, Sinan korektno ali ga adzem ubija mjenjanjem pozicija.. Titula,tesko... Fiticka sprema igraca mi je nejasna skroz ne mogu da potrce sta je problem
Sami sebi uvijek bili i ostali najveci neprijatelj !
Ne znam sta da ocekujemo protiv Slobode a sta na derbi gdje nam bodovi trebaju.
Ne znam sta da ocekujemo protiv Slobode a sta na derbi gdje nam bodovi trebaju.
- Zeljeznicar -
Svi vidimo za Adzema i sta, on je i dalje trener,sta mozemo, nista trpit i kontat da ono sto vidimo nije tako nego u masti nesto sasvim drugo.
Ma buraz ekipa sa idejom, pipremama i planom za tekmu ce igrati kako treba dok mi...vidjeli ste sve danas. Ja naprosto ne mogu da vjerujem da kad Siroki ima loptu mi ne stojimo blizu igraca nit idemo agresivno na loptu dok Siroki to sve radi, totalno smo bezvoljni danas bili i sreca nas je posluzila da valja.
Nijedna ekipa u BiH nema taj kvalitet dobrih igara, titule osvajaju najmanje loši, toga treba biti svjestan.
Ne mogu da skontam da li je liga bila kvalitetnija prije tri, četiri sezone ili je sa smanjenjem lige došlo do veće koncentracije boljih igrača u ovih 12 klubova pa je tako moguće da svako svakome može pomrsiti račune.
Ne mogu da skontam da li je liga bila kvalitetnija prije tri, četiri sezone ili je sa smanjenjem lige došlo do veće koncentracije boljih igrača u ovih 12 klubova pa je tako moguće da svako svakome može pomrsiti račune.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- diplomatija
- Kontakt:
Zasto niko ne postavi pitanje zasto nema zeca u ekipi, zna Li neko u cemu je problem?
Je li se Graovac bacio pred golom na 0:1 i glavom izbio loptu u korner? Nisam nikako mogao skontati s juga sta bi 
Kako god, Veca se razbranio, poslije nas i izvukao, vrlo mrsavo, bezidejno i napisacu da ni bod nismo zasluzili, Siroki znao po sta je dosao, dobro se branili, uspjeli postici gol i nastavili ka cilju, da ne bi Vece zakukali bismo pravo mada je i ovo haman nikako...

Kako god, Veca se razbranio, poslije nas i izvukao, vrlo mrsavo, bezidejno i napisacu da ni bod nismo zasluzili, Siroki znao po sta je dosao, dobro se branili, uspjeli postici gol i nastavili ka cilju, da ne bi Vece zakukali bismo pravo mada je i ovo haman nikako...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- diplomatija
- Kontakt:
Jeste, i malo glavom u stativuanonimni je napisao/la:Je li se Graovac bacio pred golom na 0:1 i glavom izbio loptu u korner? Nisam nikako mogao skontati s juga sta bi
Ma dobro je jbg idemo dalje...dva boda prednosti zrinjski nam dolazi to cemo pobjedit 5 bodova
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja danas na istoku cuo pricu da se napio-olesio sediplomatija je napisao/la:Zasto niko ne postavi pitanje zasto nema zeca u ekipi, zna Li neko u cemu je problem?
Sad kako cuo tako ti i prenosim
Al' njega nema već par kola, neće ga zbog pijanstva toliko maltretirati, naučiš ga lekciju i tjt.
Vala danas su svi izgledali oleseno. Svako na svoj nacin. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."