Ne brze od zivota.IlProfessore je napisao/la:Kao 16.5.2015. kod druge gimnazije?High je napisao/la:
Moje dijete će vječno da vas mrzi dok bude tuklo štrumfove iz komšiluka.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Selam ne tako dobro maskiranom Pipiju. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Osttribine
- Kontakt:
Pogledaj svoje postove i tvoje ubjedjivanje bas samnom od prije nekoliko mjeseci kako su te titule Sarajeva i Zelje dostizne (naravno da jesu) ali sam rekao da je za vas dug put do toga. Sa ostalim dijelom posta se slazem, ovde ti je samo malo na euforiju privuces navijaca i to je to. Juce mi koji smo bili na Kosevu smo do kosti pokisli ali zato forumi tokom tekme vrve od kritika, komentara, da bar ovi streameri u pola dolaze na tekme koliko laprdaju po forumima bilo bi daleko bolje, ovo vazi za navijace svih klubova u PLBiH.Agamemnon je napisao/la:Koje moje najaveOsttribine je napisao/la:A Bgm i kod vas ovo proljece kakve su najave bile duple krune, tvoje tvrdnje stizanja trofeja Sarajeva i Zelje sa par duplih kruna itd. Mislim nije da vam ova sezona nije uspjesna, ali imali ste sve u svojim rukama pa na kraju nista, dobro mozda taj kup.Agamemnon je napisao/la:Bacim oko na temu "divova" .
Koja smijurija jbt,od "divova" do "patuljaka.![]()
Sta rekose na pocetku sezone,iznad Sarajeva je samo magla.![]()
Steta, bez tog zakona o privatizaciji desavace nam se ovakve stvari.
Da je bilo volje i znanja mogli su ovako i bez Tana igrati i mozda klepiti trofej,
Kada je on dosao digli su se,mislio sam hej,sada kada ulozi pare gledacemo klub iz BiH u grupnim fazama.A ono cini se ide sve gore i gore.![]()
Cuj najave jel ti stvarno mislis da neki klub u BiH moze uzeti 3,4 puta duplu krunu i "prosetati "se ovom ligom.
Sprdali ste se sa tim trofejima i koliko bi trebalo Slobodi da se uopste priblizi,rekao sam 3 puta dupla i bili bi "u blizu".![]()
I ovaj post gore nije uopste ismijavanje Sarajeva neko ironican prikaz nase stvarnosti.
Ljudi u svijetu uzmu klub uloze milione trude se da naprave nesto dok nasi klubovi prodaju se za sicu.
A vala brate ko ce uloziti ozbiljan novac u nasu ligu eto odbij derbi sa Zeljom koliko ljudi prati drugi najjaci klub lige....ispod 5000. ...I hocemo nesto...gledam juce portsmouth i playoff 4 lige 20 milja na stadionu.
High nemoj odavat raju, Aco se ih satrat ako ih ufati. 
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
Sad kad Muha procita knjige Mese Selimovica i Ive Andrica pa kad se zamaskira stilom pisanja, nema sanse da ga itko od nas prepozna. Vidio sam u njemu potencijal.
Zapamtite moje rijeci. Muha
Zapamtite moje rijeci. Muha
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ne znam da li i vama na fb stalno izbacuje pizdarije vezano za rodjendan male kuurvice, meni da, pa sam naletio i na ovo.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma neprestano izbacuju poklone za punoljetstvo kuurvice, ali ovo je nenadyebivoSamoTravnik je napisao/la:Ne znam da li i vama na fb stalno izbacuje pizdarije vezano za rodjendan male kuurvice, meni da, pa sam naletio i na ovo.![]()
![]()
![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Evolution87
- Kontakt:

Umalo kone da zaboravimo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gledaj onanije na temi Mađara. 
drago nam je da smo čitani i na potezu maoča- novi pazar. Sportski pozdravHigh je napisao/la:Gledaj onanije na temi Mađara.
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Zaboravio si Albaniju?!tripice je napisao/la:drago nam je da smo čitani i na potezu maoča- novi pazar. Sportski pozdravHigh je napisao/la:Gledaj onanije na temi Mađara.
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
tripice je napisao/la:drago nam je da smo čitani i na potezu maoča- novi pazar. Sportski pozdravHigh je napisao/la:Gledaj onanije na temi Mađara.
Nego nisi mi napisao da li si ljubitelj i stovalac velikog slova U? Sportski pozdrav
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
Ne ometaj ga dok onaniše na Čovketove papke. 
O kao odojak je meni sveto slovo, ostalo me ne interesiraSuljoNezirovic je napisao/la:tripice je napisao/la:drago nam je da smo čitani i na potezu maoča- novi pazar. Sportski pozdravHigh je napisao/la:Gledaj onanije na temi Mađara.![]()
Nego nisi mi napisao da li si ljubitelj i stovalac velikog slova U? Sportski pozdrav
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
E pa onda dure svetripice je napisao/la:O kao odojak je meni sveto slovo, ostalo me ne interesiraSuljoNezirovic je napisao/la:![]()
Ali bih se opet zastidio u ime grupe, kluba i naseg hrvatskog naroda zbog ovakvih stvari
Dzaba evropa, titula i uspjeh, kad je nekom obraz djon a nekom svetinja
Doe ti je nasao curu. Veca 30 cenata od njega. Mislio je doc ali je bio primoran otici na koncert Marije Šerifovic u mejdanaleksandar_veliki je napisao/la:Jel Doe bio ili je i ovu odlucio preko streama gledatiCocaine je napisao/la:Eno 30-40 fukara prođe kroz fejicevu
Previše se vjerovalo Tanu.Agamemnon je napisao/la:Bacim oko na temu "divova" .
Koja smijurija jbt,od "divova" do "patuljaka.![]()
Sta rekose na pocetku sezone,iznad Sarajeva je samo magla.![]()
Steta, bez tog zakona o privatizaciji desavace nam se ovakve stvari.
Da je bilo volje i znanja mogli su ovako i bez Tana igrati i mozda klepiti trofej,
Kada je on dosao digli su se,mislio sam hej,sada kada ulozi pare gledacemo klub iz BiH u grupnim fazama.A ono cini se ide sve gore i gore.
- hskzmostar
- Kontakt:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.