SkocniFrutek je napisao/la:Koji zglob??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SkocniFrutek je napisao/la:Koji zglob??
reds je napisao/la:K'o da je bitno.Frutek je napisao/la:Koji zglob??
Vidis da i ti ne znas.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta je fotomorgana
[youtube][/youtube]
0:39 sta kaze covjek "ne znam, ja sam iz Bužima" hahahahaha da nije ovo majestic on je iz Bužima
i dobro si prosaoedin_tm87 je napisao/la:Prije toga sam igr'o tenisa sa admiromasylum je napisao/la:Prvo teretana pa onda taj fuzbal
edin_tm87 je napisao/la:edin_tm87 je napisao/la: Nisam yebo doktora!
Eo me kume. hFala ti ocamispielführer_21 je napisao/la:Gdje je onaj što ima hemeroide, sad bila na Tv reklama za neku mast Hadensa- baš za te namjene. Vele da stvara i rastvara..
Lik baca drkicu na Messiju, katkad i na Guardiolu kada mu ovaj dosadiedin_tm87 je napisao/la:Kakav mehlem za usi je slusanje ovog Muratovica poslije Ahmetovica...
Mogu tebi preporučiti, šta te zanima? A njima dvojici ne znam šta da preporučim, nek probaju kakav o sisatim ženama..Donnie Darko je napisao/la:mozel mi neko preporuciti neke dobre dokumentarce i Newtonu i Tesli?
ma pozurio da stavim, zurio zvali me, pa nisam obracao paznjuadmir0711 je napisao/la:Vidis da i ti ne znas.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta je fotomorgana
[youtube][/youtube]
0:39 sta kaze covjek "ne znam, ja sam iz Bužima" hahahahaha da nije ovo majestic on je iz Bužima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.