Mislite da sam COMBE, pa drago mi je. Ima logike novi/stari član sam foruma, imamo slično mišljenje o sadašnjoj situaciji u klubu, kao i većina kojim je stalo da se klub vrati tamo gdje mu je mjesto u PL.reddragon001 je napisao/la:Ovako Nurdin pestalic radi sukoba sa par momcica je upleo Fatmira koji je uvjek, bio realan cak su i neke famelij. I zabranio ulaz fatmiru i pojedincima bez suda, kao da mu je babovina dok je.njegov rodjak pravio transfere od nurde pozajmnixa 20 000€ dug kluba a mustafa svoj dzep puni. Eh zato je.nurdo smjenjen, napravili 700 000km duga prema poreskoj hoces dalje...combe je napisao/la:De mi samo odgovori na jedno pitanje i ako treba ja više nikad ovdje ništa neću napisati da nebi širio negativu. Još da ne zaboravim pozdravljam tvoju ideju o farbanju ograde, jer sve što se dole uradi dobro je.
A sad pitanje ia ko može konkretan odgovor???
Jesu li loše vibracije i loše glasine bile kada ste vi prethodnu upravu napadali. Imali smo bolje rezultate nego sad(bili koliko-toliko stabilan premierligaš), radio se stadion, dolazila nam juniorska, U-21 i seniorska reprezentacija, selektor, predsjednik saveza itd. I to umjesto da vama bude ponos i dika i da uživate u tome, vama to nije odgovaralo.
Tražili ste tada smjenu tih ljudi, recimi samo zašto, da li ste vi tada imali nekih interesa ako se oni smjene??? Ako može konkretan odgovor???![]()
![]()
MOLIM SVE FORUMAŠE I PRISTALICE ZVIJEZDE DA JAVNO ODGOVORE NA ODLIČNO POSTAVLJENOM PITANJU OD "COMBETA"
Podržavam
Potpis
A ti piska hajdi dalje, reci nam šta su ti još "kazali"