Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 23:47

slika

Koji si ti pakaš!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 15 avg 2012, 23:49

Marsal je napisao/la:slika

Koji si ti pakaš!
:lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2012, 23:51

e jes karnaš ovaj van persie, nešto slično kao torres
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 avg 2012, 23:54

nanek je napisao/la:Dokaz da nijedan igrac nije veci od kluba
:!: :!:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 avg 2012, 23:57

MoR je napisao/la:
Marsal je napisao/la:slika

Koji si ti pakaš!
:lol: :lol:
Svaka čast na postu,kakve si samo argumente iznio.Genijalno. :mrgreen:

Nekako očekujem da će koliko toliko dostojna zamjena biti Podolski.
You'll never walk alone.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 16 avg 2012, 00:00

Carlo je napisao/la:e jes karnaš ovaj van persie, nešto slično kao torres
Jarane,vi ste sa torresom uradili posao decenije,valjo vam plus ga tusnuli za 50 milki,jest da ste poslije usrali sa Carolom al mozda i on proradi !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 avg 2012, 00:02

Čekaj, kakve arugmente da iznesem na čovjekov frustrirajući post u kojem dojučerašnjeg boga fudbala na ovoj temi naziva pakašom :mrgreen: Smijem se jer mi je smiješno, ima materijala večeras masu i od starih paćenika (skauzera), a i od domaćina na ovoj temi :mrgreen:

A ti si mi inače plaho objektivan momak, argumentovan :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 avg 2012, 00:05

MoR je napisao/la:Čekaj, kakve arugmente da iznesem na čovjekov frustrirajući post u kojem dojučerašnjeg boga fudbala na ovoj temi naziva pakašom :mrgreen: Smijem se jer mi je smiješno, ima materijala večeras masu i od starih paćenika (skauzera), a i od domaćina na ovoj temi :mrgreen:

A ti si mi inače plaho objektivan momak, argumentovan :mrgreen:
Zaboravio si napomenuti i kako su se kleli u "Taticu" a sada drugo kolo vode :lol:
Samo sam skepticna oko RvP, bas me zanima da li ima povred jer ipak, cijelu sezonu je na svojim ledjima izneo Arsenal i plasman u LP...stvarno mu se diviM!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 avg 2012, 00:05

MoR je napisao/la:
A ti si mi inače plaho objektivan momak
Šta to hoćeš reći da nisam ? :lol:
Objektivniji sam od tebe u svakom slučaju.

Kada shvatim malo bolje,24 miliona je malo za Robina.
You'll never walk alone.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 avg 2012, 00:07

VolimLiverpool je napisao/la:
MoR je napisao/la:

Kolega je li ti pratiš mene? :mrgreen: Mislim koji kuratz :mrgreen: jesam te nekad nagazio, rekao ti nešto ružno :mrgreen:

Opusti se malo, doveli ste Allena, naredne sezone ćete biti šampioni - sve je ok.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 avg 2012, 00:09

Orion87 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:e jes karnaš ovaj van persie, nešto slično kao torres
Jarane,vi ste sa torresom uradili posao decenije,valjo vam plus ga tusnuli za 50 milki,jest da ste poslije usrali sa Carolom al mozda i on proradi !
realno, toliko je i vrijedio, a Carroll će proraditi kad-tad, ako ne u LFCu onda u narednom klubu, mada sumnjam da će preći igdje jer želi ostati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 avg 2012, 00:14

MoR je napisao/la:
MoR je napisao/la:

Kolega je li ti pratiš mene? :mrgreen: Mislim koji kuratz :mrgreen: jesam te nekad nagazio, rekao ti nešto ružno :mrgreen:

Opusti se malo, doveli ste Allena, naredne sezone ćete biti šampioni - sve je ok.
Nisi,ali si jedan od najmanje objektivnih Unitedova na forumu.Čak je i Cartman bolji čovjek za priču od tebe. :D
Najbolji navijač crvenih đavola na forumu bio je @Bošnjanin 89 ali ne viđam ga više.

Vidiš kako pokušavaš da isprovociraš. :) Da,šampioni smo sljedeće sezone. :mrgreen:
You'll never walk alone.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 avg 2012, 00:14

Nije mi jasno kako neki pricaju da je do Arsenala sto im odlaze igraci. Cesc je htio u Barcu, Nasri je otisao u City fakticki u jednoj lancanoj reakciji... Robin mozda i izrevolitiran situacijom itd.

Uopce nije bitno, guramo mi dobro i bez njih, a od ovih pomenutih najveci topnik je Francesc nebitno hocemo li to priznati ili ne, ne bi cak ni iskljucio nekada njegov povratak u London. Cini mi se da smo Emirates platili oko £390 miliona. Od toga ako oduzmemo odstete ova 3igraca su oko 1/5 svojim transferom otplatili! Nekoga to ne zanima, ali jbg to su vecinom oni mlađi navijaci koji nisu dozivjeli tranziciju sa Highbury-a na Ashburton. To je jedan od prvih koraka ka modernizaciji kluba koji se morao desiti. Ljudi koji dolaze tu samo da se ismijavaju i pricaju o Arsenalu pravom navijacu nisu bitni :) Sjecam se one dominantne sezone, tada su se smijali Highburyu... tako da to ne treba slušati

Robinu jedno veliko HVALA. Ja licno sumnjam da je on mogao biti legenda kao Henry, ali je mogao biti ikona kluba... Ovo ne bi trebalo da nas uzdrma jer smo bili od ranije spremni za ovaj transfer. Ja licno volim i dalje Wengeru politiku, filozofiju fudbala. Nek' se naslađuje ko kako hoce.

Sto se ocekivanja tice, 2pojacanja trebaju ako hocemo vise od kvalifikacije za LP. Sumnjam da ce doci ali nada umire posljednja. Idemo odrađivati utakmicu po utakmicu.

i eto ko hoce da vidi pravu legendu kluba ;)
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 16 avg 2012, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 16 avg 2012, 00:16

Van Perise je jedan obican pakas :) Nemojte ga zaliti.

Sad da od ovih para dovedete jos jednog napadaca i Arsenal ce biti mnogo jak. Jedva cekam da vidim Girouda u akciji.

Edit: Nisu mi jasni ovi neki likovi sto napadaju navijace Arsenala sto su ljuti na Persija, pa ako im je do prije par mjeseci bio kapiten, ako su mu davali sansu nakon svake povrede u zadnjih 7-8 godina, znaci ne znam za igraca koji se vise povrijedjivao od njega, moza Ledley King lol, ako je govorio da ce ostati u Arsenalu, i da voli klub, i ako nakon par sedmica kaze da ide ako se ne dovedu pojacanja, i nakon sto su doveli pojacanja on opet ode, i to u United, pa normalno da je obicna supcina i da ga svaki navijac Arsenala treba pljuvat gdje i kad stigne.
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 16 avg 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 avg 2012, 00:18

Nisi,ali si jedan od najmanje objektivnih Unitedova na forumu.Čak je i Cartman bolji čovjek za priču od tebe. :D
Najbolji navijač crvenih đavola na forumu bio je @Bošnjanin 89 ali ne viđam ga više.

Vidiš kako pokušavaš da isprovociraš. :) Da,šampioni smo sljedeće sezone. :mrgreen:
A inače ovaj podforum pršti od objektivnosti i onako realnih, složenih i stručnih postova :mrgreen: Nema FM furke i petsto citata dnevno sa tvitera, obično klasičnih gluposti, sve sama krema fudbalskih kritičara.

Da ti nešto kažem, ae ne prdi :mrgreen:

Umjesto da uživaš što je jedan Borini stigao, ti me tu stalkaš :mrgreen:

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 16 avg 2012, 00:19

Naravno da ce se Arsenal jos pojacat,ako misli Poldija koristiti na krilu onda 100% stize napadac,al ko zna,mozda Wenger planira da rotira Girouda i Poldija onda u toj situaciji cemo kupit krilo,jer ostajemo na 3 krila,ne racunam Arshavina ! dakle mozemo ocekivat jos prinova !

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 16 avg 2012, 00:20

Mislim ne treba toliko zaliti za njegovim odlaskom, barem meni kao navijacu Arsenala iz nekog razloga nije zao zbog njegovog odlaska. Da li zbog olaksanja sto se ta saga napokon zavrsila, da li zbog toga sto smo doveli nova pojacanja ili neceg drugog ne znam. Ipak kad malo sagledam situaciju, ipak taj covjek ima 29 godina moze odigrati jos 2-3 sezone u vrh glave i to je to za njega,a staklenko kakav jest jedva da ce odigrat sveukupno cjelu jednu sezonu tih narednih godina. Ovako smo za njeg uzeli fine pare kojima do kraja prelaznog roka mozemo obezbjediti jos koje pojacanje.Ne znam zasto ali uvjeren sam da ce ga Giroud i Podolski dobro zamjeniti i da necemo osjetiti njegov odlazak. Na kraju, on ce biti jedini koji ce zaliti zbog odlaska, mogao je biti upamcen kao jedan od arsenalovih najvecih igraca i legendi a bit ce upamcen kao jedan od najvecih izdajica, jedan od onih igraca koje ce navijaci na svakom koraku izvizdati. Nadam se da ce biti ponosan na to postignuce

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 avg 2012, 00:22

MoR je napisao/la:

A inače ovaj podforum pršti od objektivnosti i onako realnih, složenih i stručnih postova :mrgreen: Nema FM furke i petsto citata dnevno sa tvitera, obično klasičnih gluposti, sve sama krema fudbalskih kritičara.

Da ti nešto kažem, ae ne prdi :mrgreen:

Umjesto da uživaš što je jedan Borini stigao, ti me tu stalkaš :mrgreen:
Na tvoju žalost,a na moju sreću i na sreću još mnogih forumaša ovaj podforum još uvijek ima forumaša koji su objektivni,koji znaju napisati kilometarski post iz kojeg se mnogo može naučiti.
Od tebe npr. to nikada nisam vidio ;) znaš samo da podbadaš,da dodaješ ulje na vatru i to je to :|
Šta misliš Borini bude bolji od Van Persiea :D pamtim ovu stranicu. :P
You'll never walk alone.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 16 avg 2012, 00:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Nek je se i ovo rijesilo. Sad dovesti Mirallasa, probati Sahina(ako zeli) te jednog u odbranu. Ja prezadovoljan sa ovim rokom. A napokon su se rijesili svi igraci od zadnjeg osvajanja, mozda je ovo trenutak da se nesto osvoji.
:lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 16 avg 2012, 00:25

Arsenal ce uci jaci u sljedecu sezonu,vec smo doveli 3 igraca koji ce igrati vaznu ulogu sljedece sezone,a s tim da se ocekuje jedan stoper i jedan napadac,znaci dovesti 5 strasnih igraca i izgubiti jednog,ja mislim da bi to svaki navijac potpisao prije prijelaznog roka,ma sta navijac i najveci glupan !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.