tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:37Kako ofirno velez pusti gol da nam tuzla dodje na 13 bodova. Titula vec na klimavim nogama
Imal iko raspored treceg dijela lige..ona tablica ko ce s kim i gdje lopte sutat?

tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:37Kako ofirno velez pusti gol da nam tuzla dodje na 13 bodova. Titula vec na klimavim nogama
Imal iko raspored treceg dijela lige..ona tablica ko ce s kim i gdje lopte sutat?
Iskreno i meni su komentatori haos loši i na Areni i na MY TV, što se tiče premijer lige.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:52Da hoce vise Arena naci iole profesionalnog komentatora.
Komentator mora imati dikciju, pricati razgovjetno....ova danas dvojica sto su komentarisali Sa - Borac kao da ih sa nekog rostilja sa bascarsije pokupili, mangupski neki naglasak, gutaju slova, pola ih rijeci ne razumijes....djilkosi pravi.
Ako nema ovde, daj platite ove iz Srb da bar ne smanjujem tv zbog debila.
Šurković je daleko najbolji. Saudin i Priganica solidni a ostali kriza. Ćelo iz BL Dragičević nije loš kada ne radi Borac. Fali Admir Ruhotina. Najveća mana svima je subjektivnost mada Vedo to dobro sakrije.RollingPaper je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:45Iskreno i meni su komentatori haos loši i na Areni i na MY TV, što se tiče premijer lige.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:52Da hoce vise Arena naci iole profesionalnog komentatora.
Komentator mora imati dikciju, pricati razgovjetno....ova danas dvojica sto su komentarisali Sa - Borac kao da ih sa nekog rostilja sa bascarsije pokupili, mangupski neki naglasak, gutaju slova, pola ih rijeci ne razumijes....djilkosi pravi.
Ako nema ovde, daj platite ove iz Srb da bar ne smanjujem tv zbog debila.
Ne znam samo odakle ih vade...
HvalaFajl je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:43tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:37Kako ofirno velez pusti gol da nam tuzla dodje na 13 bodova. Titula vec na klimavim nogama
Imal iko raspored treceg dijela lige..ona tablica ko ce s kim i gdje lopte sutat?![]()
Suti, nama odlicno dosla ova pobjeda TCtutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:37Kako ofirno velez pusti gol da nam tuzla dodje na 13 bodova. Titula vec na klimavim nogama
Naviko sam na proslavu titule protiv Slobode kuci..sad ce ih morat zamjenit neki drugi velikanCesc44 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:10Suti, nama odlicno dosla ova pobjeda TCtutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:37Kako ofirno velez pusti gol da nam tuzla dodje na 13 bodova. Titula vec na klimavim nogama
Imal iko raspored treceg dijela lige..ona tablica ko ce s kim i gdje lopte sutat?![]()
Da, samo im fali navijačka skupina, i malo usadjenog navijačkog mentaliteta, gledam ih danas u dresovima hajduka itd al u svakom slucaju bolje nego leotar, gosk i sličniAzzuri je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:39Nadam se i vjerujem da ce Posusje ostati u ligi...gradic i sredina koja zivi za klub, stadion i opcenito klub imaju jako dobre uslove, vazda raje na domacim ima puno, prijateljska atmosfera i slicno..a znamo svi da posusje ima opet neke historije i znaci nesto ligi, naspram nekih radnika krupa i slicnih klubova..![]()
Jos kad vas mi danas uzmemo, eto price kako nam je Azmir masno platio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:37Kako ofirno velez pusti gol da nam tuzla dodje na 13 bodova. Titula vec na klimavim nogama
Radnik se i prošle godine spasio nefudbalskim metodama, moguće da će i ove sezone tako biti...
Leotar ima znatno jaci sastav od ova 2 po imenima , ali to treba sve uvezati i napraviti kao tim.Rudar ima onu trojicu gore uštimovanih igrača , ali s ovim problemima mislim da ispadaju.
Ali zato kad dolazimo mi i Zeljo sjete nam se jos prije utakmice 10 koljena familije
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 25 gostiju.