FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Buducnost
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Buducnost » 02 okt 2012, 23:34

Sramota da jedan golman odnosno Manuel Neuer ima vise kontakta sa loptom nego igrac na terenu koji je igrao 70 minuta.

Mario Mandzukic je imao nejvjerovatnih 17 kontakata sa loptom za 70 minuta igre. Dok je Manuel Neuer imao 19 iako se vecinu utakmice igralo na polovici Borisova. Takodje Mandzukic je imao samo nevjerovatnih 5 tacnih pasova danas. Za nepovjerovati..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:39

Sta ste odmah poceli paniciti

Los dan , meleki , polozaj zvijezda u Andromedi , dobar BATE a los totalno los Bayern

Mora se svakoj ekipi desiti ovako nesto jeste malo glupo sto ce BATE uklesat grba Bayerna i datum na ulaz u stadion al takav je zivot

Posle Finala Dahoam nista ama bas nista me vise ne moze razocrati u vezi Bayerna
Thomas Müller - Fußballgott

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 okt 2012, 23:42

don_burza je napisao/la:Sta ste odmah poceli paniciti
:mrgreen:
Jest da bi bilo svega, ali bi mogli komotno sa Juventinima na piće da se izjadaju, oni moji počeli i remije doživljavati kao poraze, zabrinut sam. :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 okt 2012, 23:45

Katastrofa navijac sam Bayerna od kako sam mogao da pratim Bundesligu poslije rata (1996.god) sa svojih 7 godina ali ovakvo ponizenje nisam osjetio Uzas . Ocekujem brzu reakciju zaista nakon onakvih sest kola u Bundesligi.
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 02 okt 2012, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:45

Ma ja ba

Odmah ovaj los , onaj los trener **** i tako to .

nego ja vam garantujem da ce Bayern dati SEDAM KOMADA Hofenhajmu u Subotu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2012, 23:50

Veceras je dobro legao ovaj samar za indolentno ponasanje igraca, sad ocekujem sankcije od uprave da igraci shvate da se ne mogu poigravati sa ugledom kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 okt 2012, 23:50

Ma ovo je stvar obraza sada, :lol: :lol:
Bate od Borisa kada dodje u Munchen siguran sam da ce biti debela naplata :lol:
i jedva cekam da vidim Hoenessa i njegovu reakciju na ovu sramotu :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 okt 2012, 23:51

Osim sto sam masio na kladionici ovaj par,nish me nije uzrujao ovaj poraz... morao je kad - tad doci i mozda je dosao u pravo vrijeme... U svakom slucaju nije strasno izgubiti jednu utakmicu u ligi prvaka,idemo dalje!!!
Sad ce bundesliga,idemo po nove pobjede!
Stern des Südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:55

Jos jedna stvar koja mora biti jasna je ta da mi nismo izveli drugi tim i izgubili

Mozda samo Basti al eto igrao je covjek od 40 Miliona na njegovom mjestu

Nego kad budemo pisali o utakmici u finalu ima da bude pravo smijesno kad se spomene ovaj BATE :D

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 okt 2012, 23:56

Saurman je napisao/la:Veceras je dobro legao ovaj samar za indolentno ponasanje igraca, sad ocekujem sankcije od uprave da igraci shvate da se ne mogu poigravati sa ugledom kluba.
Fino smo se zabrinuli za tebe :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 02 okt 2012, 23:57

dobro ljudi moji ne paničite ovakav poraz je morao doći bolje sad nego na proljeće,glat prolazimo grupu LP treba se fokusirat na BL to nam je prioritet po meni...usput Miler i Kros napolje ili samo po 20 minuta

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2012, 00:00

Dajte slika od Marie to bi nam bilo ko melem na ranu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2012, 00:01

Bayern@heart je napisao/la:Katastrofa navijac sam Bayerna od kako sam mogao da pratim Bundesligu poslije rata (1996.god) sa svojih 7 godina ali ovakvo ponizenje nisam osjetio Uzas . Ocekujem brzu reakciju zaista nakon onakvih sest kola u Bundesligi.
Evo ja cu ti prvi reci da je bilo vecih katastrofa nego ova vecerasnja, (jos malo sutrasnja :mrgreen: ), kako vrijeme leti kad se dozivi poraz. Za mene su ovakvi porazi laki za zaborav.

Naime, po meni je Bayern dozivio vece razocarenje nakon one blamaze protiv Zenita, neke godine kada se igrao Kup Uefa.
Tada je Bayern bio favorit kao i danas, tada je Bayern smatran finalistom tog takmicenja, ali ne, dozivio je poraz unatoc pricama da se ide oprezno i da se protivnik nece podcijeniti.

Ja sam uvjeren da je Bayern Bjeloruse smatrao kao laku robu, koju ce bez problema oderati, ali to im se obilo od glavu. Najveci dokaz te tvrdnje je igra nakon drugog primljenog gola.
Mogu oni, sve mogu samo kada hoce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 00:53

Klare je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ovaj Shaqiri je qurac od igraca...
He, he, reklo bi se ništa novo od tebe. :roll:

70 minuta - Shaqiri dobija loptu na vrhu 16-erca, oko njega nema nigdje igraca. U toj situaciji bi 90 % fudbalera opalilo loptu direktno po golu, a on pokusava lob udarac.

75 minuta - ide kontra Bayerna, Shaqiri ima loptu na 30 metara od gola, s desne strane mu protrcava Lahm i umjesto da odmah proslijedi loptu ka njemu, on se bezpotrebno okrece i istu dodaje Riberyu koji je udvojen

84 minuta - identicna situacija, samo sto je ovaj put bila slobodna lijeva strana, a isti se ponovo bezpotrebno okrece i dodaje loptu na desnu stranu gdje se nalazi Lahm okruzen dvojcom igraca. Na lijevoj strani je protrcavao Luis Gustavo.

Za mene igrac identican Jansenu sa boljim tehnickim sposobnostima. Igraci tipa koji su naucili da trce linjiom gore-dolje koji rijetko kada podignu glavu da vide imali bolje pozicionirani igrac i ciji se ubacaji svode na moto: Sta dragi Bog da.

Sto se Sammera ima on vise ovlasti u klubu nego sto ti mislis. Pa sta mislis da bi bez garancija napustio mijesto u raju kako bi bio potrcko kao Nerlinger. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2012, 01:06

@amerosm: Od tebe me iznenađuju ove oštre kritike na račun Shaqirija, jer momak većinu utakmica je bio dobar, ono što je igrao. Pa neki puno više vremena dobiju, pa budu dobri nekad, nekad lošiji. A sad sudit o Xerdanu po večerašnjoj utakmici je baš prestrogo, a ti i pored svojih brojnih dobrih komentara, nekad mi prebrzo osudiš nekog igrača.....

Večeras je više pitanje, ko nije zakazao, ko je dovoljno trčao i ko je shvatio utakmicu od početka ozbiljno.....
Najveća bi greška bila sad se vadit na brojne šanse, pa po neku stopostotnu je imao još i Bate. Ovde sam sa osmijehom reagovao nakon utakmice i naravno da mi je smiješno kad sam večeras vidio čudnu utakmicu, možda sam se zbog neki šansi izjedao, ali nešto da sam zabrinut nisam. Iz ovog poraza ekipa neke stvari mora naučit. Nema se šta puno pričat o večerašnjoj utakmici, neg je treba što prije zaboravit. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 okt 2012, 01:23

Znaci i od bjelorusa ste počeli gubiti i primati po 3 komada , katastrofa. Godinama bez pravog trofeja, a sad kriminalnim igrama dovode u pitanje i nastup u knock out fazi lige prvaka :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 okt 2012, 01:25

Najbolji jaran navija za Bayern, sutra ćemo zajedno tugovati. :mrgreen: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 okt 2012, 01:26

GaziHusrevbeg je napisao/la:Najbolji jaran navija za Bayern, sutra ćemo zajedno tugovati. :mrgreen: :lol:

Ja vec imam proliv od one kafe sto cu sutra popiti :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 01:34

effe_sa je napisao/la:@amerosm: Od tebe me iznenađuju ove oštre kritike na račun Shaqirija, jer momak većinu utakmica je bio dobar, ono što je igrao. Pa neki puno više vremena dobiju, pa budu dobri nekad, nekad lošiji. A sad sudit o Xerdanu po večerašnjoj utakmici je baš prestrogo, a ti i pored svojih brojnih dobrih komentara, nekad mi prebrzo osudiš nekog igrača.....
Slazem se da sam mozda malo pretjerao sa kritikama na osnovu ove utakmice, ali mene jednostavno nerviraju igraci koji glume zvijezde i koji ne vide svog saigraca koji se nalazi u boljoj poziciji.

Utakmica bila i prosla, Hoffenheim ce nazalost platiti ceh u Subotu poslijepodne, i mislim da je Heynckes napravio gresku sto je veceras krenuo sa dva defanzivno orijentisana igraca u veznom redu.

Takodjer ne valja izjava Heynckesa za SKY prije utakmice kada je rekao da je Sammerova kritika bila preostra i da to trebaju raditi interno, a ne preko medija i da mu je to odmah sutradan rekao. Nije se dugo moralo cekati na odgovor Sammera koji je izjavio da ovo nije bilo nista kakav on zna biti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2012, 02:30

Pogledao sam ponovo cijelu tekmu od veceras i ne mogu da vjerujem kako smo igrali bezidejno,sporo,bezvoljno bez prave energije,imali smo posjed lopte cijelu utakmicu ali nam to nije donijelo apsolutno nista,izgledalo je kao da cijelu utakmicu imamo igraca manje,nase kretanje je bilo nikakvo.Ubijeden sam da Kroos nije ono fulao da bi smo im dali najmanje 3 komada.Al hajd sta je tu je ne moze se iz ove koze,trebamo se oporavit od ovog soka i vec protiv Hoffenheima pokazati karakter,i dokazati da je ovo bio samo los dan i nista vise.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.