FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slazem se sa Milosevicem oko vizije. Kod nas kako koji trener dodje tako se i vizija kluba mijenja. Svako 3 mjeseca. Ne smao kod nas kod svih klubova u ligi.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nisi shvatio u potpunosti. Mi cemo te pare svakako dati na rentanje stadiona. Bolje se dogovoriti sa njima da mi ulozimo dio sredstava za travnjak, a da npr narednih 5 godina ne placas rentu.muhamedhulk je napisao/la:Zato sto se ne isplati ulagati u nesto sto nije tvoje. Sutra ce ti papa, Erdogan, Zeljko, Marija i sl. doci na stadion i ode trava lagano.
Da daju stadion 30 godina na koristenje, e onda bi se isplatilo 'ganjati' sve to sto navodis; zabranis ta okupljanja (ili budu pa naplatis a od para uzmes onaj sprecijalni pod da zastiti travu).
Sabrine mi moje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
@kingdom
Ne odgovara centru da iznajmi stadion. jer nema onda dovodjenja pivaljki..nemaju kontrolu nad stadionom onda.
@kengur
Ja se moram ponoviti, sta je Hadzic? Covjek zaduzen da Akademija zazivi u prvom timu u jos vecem obimu. Mada i od ove sezone je to puno bolje nego proslih..razlog moze biti i slabiji kvalitet u Akademiji, uz proslu Upravu koja je rezultat stavila ispred 'djece'. Milosevicu ako je malo ovo dosad u Akademiji onda ja ne znam. Ne trazi Tan 11 juniora nego promociju najboljih. Slazem se da treneri trebaju da treniraju a ne odredjuju viziju ali tako je to kad UO kaze da ih ne zanima sportski dio?! Nadam se da Hadzic moze pokrenuti stvari na bolje, da viziju 'Akademija' jos vise unaprijedi.
Ne odgovara centru da iznajmi stadion. jer nema onda dovodjenja pivaljki..nemaju kontrolu nad stadionom onda.
@kengur
Ja se moram ponoviti, sta je Hadzic? Covjek zaduzen da Akademija zazivi u prvom timu u jos vecem obimu. Mada i od ove sezone je to puno bolje nego proslih..razlog moze biti i slabiji kvalitet u Akademiji, uz proslu Upravu koja je rezultat stavila ispred 'djece'. Milosevicu ako je malo ovo dosad u Akademiji onda ja ne znam. Ne trazi Tan 11 juniora nego promociju najboljih. Slazem se da treneri trebaju da treniraju a ne odredjuju viziju ali tako je to kad UO kaze da ih ne zanima sportski dio?! Nadam se da Hadzic moze pokrenuti stvari na bolje, da viziju 'Akademija' jos vise unaprijedi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije se spominjalo nista povodom njegovog odlaska ali nije obiljezen kao kljucni igrac poput Adukora.belosevic28 je napisao/la:Ostaje li Sofranac?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- dynamodresden1
Šta je tu jejoker90 je napisao/la:Samo Husref moze Sarajevo voditi!!
Evo vidis kako covjek rezonuje i kad takvi ljudi kao Semjon nemaju mjesto u klubu, onda nam je jasno da nam se ne pise dobro.muhamedhulk je napisao/la:@kengur
Sada su imena skauta postala tajna a zna se da ih vodi njuska. Pa kad je tako zasto Semjon nije umjesto njuske. Ovoj upravi to ne odgovara iako je dosadasnji rad skautinga bio uzas. Vrlo sam skeptican sve dok se nas dio uprave TEMELJNO ne promjeni. Hadzic nije boljitak vec zrtveno jare.
Samo presipaju iz supljeg u prazno,lafo nesta oni rade,trude se...pifff!
Ne bi bilo lose da imenuju sada i nekoga na mjesto medijatora koji ce koordinirati rad skautinga,akademije i 1. tima.
Nigdje vise funkcija,a manje rezultata kao kod nas.
Ne bi bilo lose da imenuju sada i nekoga na mjesto medijatora koji ce koordinirati rad skautinga,akademije i 1. tima.
Nigdje vise funkcija,a manje rezultata kao kod nas.
zivot ide dalje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otkud ti to? Strijelac gola je Dujaković.sonpenn je napisao/la:Kuzmanovic strijelac za U 21.
U-21 reprezentacija BiH igra odlično u posljednje vrijeme, a izabranici Vinka Marinovića poveli su na gostovanju kod Albanije rezultatom 1:0 već u 11. minuti.MortemHz je napisao/la:Otkud ti to? Strijelac gola je Dujaković.sonpenn je napisao/la:Kuzmanovic strijelac za U 21.
Nakon odlične lopte sa desne strane, Zmajići su poveli nakon gola koji je postigao Mićo Kuzmanović. Pogledajte pogodak fudbalera Sarajeva!
Nezz,tako procitao.Jbg.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
U clanku pise Dujakovic, a komentator i oficijalni spiker govore Kuzmanovic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Otjerati Decembarskog jer održava formu Sariću!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ali po golu vidi da se da nije njegova faca, ne izgleda on ovako. Mozda i ja grijesim ali po izgledu ovo definitivno nije Mićo.belosevic28 je napisao/la:U clanku pise Dujakovic, a komentator i oficijalni spiker govore Kuzmanovic.
-
- Kontakt:
Vuce na Dujakovica, nizak, haman debeljuckast haha Ajd valjda ubrzo bude normalan izvjestaj, slavili smo sa 0:2.MortemHz je napisao/la:Ja ali po golu vidi da se da nije njegova faca, ne izgleda on ovako. Mozda i ja grijesim ali po izgledu ovo definitivno nije Mićo.belosevic28 je napisao/la:U clanku pise Dujakovic, a komentator i oficijalni spiker govore Kuzmanovic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mićo je dao drugi
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mico je dao drugi, da se ne svadjamo hahahahaha
Koju je poziciju igrao Sabanovic? Lijevi bek?
Koju je poziciju igrao Sabanovic? Lijevi bek?
Sabrine mi moje!
Ove sedmice dolazi SMS 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Ove sedmice dolazi SMS

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.