joker90 je napisao/la:Otac fudbala!Derdiyok je napisao/la:Jedini pravi Džemica, ovo ostalo su sve Berberovići...

gledaj punih tribina

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Otac fudbala!Derdiyok je napisao/la:Jedini pravi Džemica, ovo ostalo su sve Berberovići...
jel se to vracaju horde?zlo87 je napisao/la:
I sklanjanje Olimpiku drugo poluvrijeme da ostane u ligi kad mu Keno kroz usi provuce sa skoro 30 metara.Meni je tad grohno u ocima ,tad su mi ustvari svi grohnuli ocima,to mi je vjerovatno i nesto najgore sto se desilo od kad znam za ovaj klub.Al helem nejse.Bilo proslo.YNWA je napisao/la:Zaboravio mu TuzluMortemHz je napisao/la:Zato i cijenim Delača toliko.. frajer je imao jednu jedinu gresku u citavom periodu dok je bio kod nas a skidao je i moguce i nemoguce. Kriv je za gol direktno (Zenica) ali za to se moze da se desi jednom u milion, i Casillasu se desi 1-2 puta godisnje.. jednostavno se mora desiti. Nesto je slicno i sa klubovima, ti ne mozes sezonu zavrsiti sa svim pobjedama i par nerijesenih rezultata, jednostavno ce doci period ili taj dan gdje ce protivnicka ekipa biti bolja, fazon je u tome da ti se to mora desavati sto manje, tako se titula osvoji.
BTX je napisao/la:jel se to vracaju horde?zlo87 je napisao/la:
svi na evropsku protiv progresazlo87 je napisao/la:BTX je napisao/la:jel se to vracaju horde?zlo87 je napisao/la:
Na derbiju ne moze biti 1000 hordi na sjeveru...miky_hz je napisao/la:Ja sam misljenja da ce se sjever vratiti na prvoj "jacoj" tekmi.Kada se bude sigurno da ce brojnost biti velika npr Evropska tekma kad znas da ce ti dodji tih Evropa navijaca i da ces u velikom broju ispuniti tu tribinu. Nema mi npr logike da se kaze vracamo se lupam protiv Goska i onda se pojavi 300 ljudi .Bilo bi to malo blamirajuce.
To je neko moje razmisljanje vezano za povratak.
Bitno je da se vrate na Evropske utakmiceZip je napisao/la:Na derbiju ne moze biti 1000 hordi na sjeveru...miky_hz je napisao/la:Ja sam misljenja da ce se sjever vratiti na prvoj "jacoj" tekmi.Kada se bude sigurno da ce brojnost biti velika npr Evropska tekma kad znas da ce ti dodji tih Evropa navijaca i da ces u velikom broju ispuniti tu tribinu. Nema mi npr logike da se kaze vracamo se lupam protiv Goska i onda se pojavi 300 ljudi .Bilo bi to malo blamirajuce.
Al nadam se da ce novi povratak na sjever vrstiti onu atmosferu i brojnost od prije 4-5-6 godina...
Sve se moze kad se hoce..Zip je napisao/la:Na derbiju ne moze biti 1000 hordi na sjeveru...miky_hz je napisao/la:Ja sam misljenja da ce se sjever vratiti na prvoj "jacoj" tekmi.Kada se bude sigurno da ce brojnost biti velika npr Evropska tekma kad znas da ce ti dodji tih Evropa navijaca i da ces u velikom broju ispuniti tu tribinu. Nema mi npr logike da se kaze vracamo se lupam protiv Goska i onda se pojavi 300 ljudi .Bilo bi to malo blamirajuce.
Al nadam se da ce novi povratak na sjever vrstiti onu atmosferu i brojnost od prije 4-5-6 godina...
Adukor, Stanojević, Mujakić, Velkoski, Ahmetović, Crepulja trebaju biti taj "kostur". Njima treba pridružiti baš kvalitetna krila, bekove i stopera, da se ističu. Dobili bi i na širini, i imali bi na svakoj poziciji po 2 igrača i ne bi "osjetili" kad neko pauzira zbog kartona ili povrede.MortemHz je napisao/la:Adukor mora ostati
Za period prije Tana se moze tvrditi da je razlog nedostatak novca, dok za period od dolaska Tana pa do danas mozemo reci da ne postoji sistem u vodjenju kluba.bordobijeli je napisao/la:hajde malo da diskutujemo . zasto Sarajevo od 2000 godine do danas ima samo dvije titule ,zasto od dolaska tana 4 godine imamo samo jednu titulu,zasto uvijek preovladava negativa i zasto smo neuspjesni ??
Perfektno objasnjenje.Sabinho je napisao/la:Za period prije Tana se moze tvrditi da je razlog nedostatak novca, dok za period od dolaska Tana pa do danas mozemo reci da ne postoji sistem u vodjenju kluba.bordobijeli je napisao/la:hajde malo da diskutujemo . zasto Sarajevo od 2000 godine do danas ima samo dvije titule ,zasto od dolaska tana 4 godine imamo samo jednu titulu,zasto uvijek preovladava negativa i zasto smo neuspjesni ??