FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 26 maj 2018, 22:57

Pavlović beta v.2

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2018, 22:59

Zato i cijenim Delača toliko.. frajer je imao jednu jedinu gresku u citavom periodu dok je bio kod nas a skidao je i moguce i nemoguce. Kriv je za gol direktno (Zenica) ali za to se moze da se desi jednom u milion, i Casillasu se desi 1-2 puta godisnje.. jednostavno se mora desiti. Nesto je slicno i sa klubovima, ti ne mozes sezonu zavrsiti sa svim pobjedama i par nerijesenih rezultata, jednostavno ce doci period ili taj dan gdje ce protivnicka ekipa biti bolja, fazon je u tome da ti se to mora desavati sto manje, tako se titula osvoji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 26 maj 2018, 23:17

"Tragičar utakmice bio je Liverpoolov vratar Karius, poklonio je prvi i treći gol Realu. Nakon utakmice u suzama je došao ispred tribine s navijačima Liverpoola i molio ih za oprost, dok su ga suigrači tješili. Navijači su ga pozdravili pljeskom i skandiranjem njegovog imena."

Šta istok kaže na ovo?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2018, 23:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:"Tragičar utakmice bio je Liverpoolov vratar Karius, poklonio je prvi i treći gol Realu. Nakon utakmice u suzama je došao ispred tribine s navijačima Liverpoola i molio ih za oprost, dok su ga suigrači tješili. Navijači su ga pozdravili pljeskom i skandiranjem njegovog imena."

Šta istok kaže na ovo?
Kakav istok, već bi mu se detaljno dotakli svega i svačega do 28 koljena, tako da bi lik vjerovatno imao suicidne misli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2018, 23:23

Dobar karakter, los golman za ovaj nivo fudbala i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 maj 2018, 23:27

SarajevoJeBordo je napisao/la:"Tragičar utakmice bio je Liverpoolov vratar Karius, poklonio je prvi i treći gol Realu. Nakon utakmice u suzama je došao ispred tribine s navijačima Liverpoola i molio ih za oprost, dok su ga suigrači tješili. Navijači su ga pozdravili pljeskom i skandiranjem njegovog imena."

Šta istok kaže na ovo?
Glupo poređenje. Da je Sarajevo igralo finale LP i da je Pavlović ovo uradio, reakcija nas navijača bi bila ista kao i ova navijača Liverpoola. Međutim da je Liverpool 10. u Engleskoj premijer ligi, a Karius napravi ovakav kiks, bilo bi psovki i svega ostalog kao i kod našeg istoka. Mada Karisu kapa dole jer je otišao i izvinuo se navijačima, priznao grešku. Kod nas bi bilo "šta se može, nismo imali sreće, bilo smo bolji" itd.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2018, 23:42

Radiiosarajevo.ba: Bili ste na korak od potpisa sa FK Sarajevo. Šta je presudilo da ne dođete na Koševo?

„Istina je da sam imao razgovor sa čelnicima Sarajeva, Dinom Selimovićem i Abdulahom Ibrakovićem. Ideja je postojala, ali je presudilo to kada sam gledao jednu utakmicu tima s Koševa. Mislim da je Sarajevo igralo u Gradišci, a na terenu je bilo veliko blato. Tada sam sam sebi rekao „Miske, što tebi to treba!?“. Mislim da bi, da sam potpisao za Sarajevo, i u toj nekoj utakmici u svom tom blatu, na poluvremenu donio odluku da se obučem, sjeo bih u automobil i vratio se u Njemačku“.
Zvjezdan Misimović.

Kompletna istina i jad naše lige..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 maj 2018, 23:44

Sabinho je napisao/la:Ovaj je posten, Dejo usere i onda se dere na Dupovca. :rol:

Hahahahahaha :lol: :lol: :lol:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 maj 2018, 23:47

MortemHz je napisao/la:Zato i cijenim Delača toliko.. frajer je imao jednu jedinu gresku u citavom periodu dok je bio kod nas a skidao je i moguce i nemoguce. Kriv je za gol direktno (Zenica) ali za to se moze da se desi jednom u milion, i Casillasu se desi 1-2 puta godisnje.. jednostavno se mora desiti. Nesto je slicno i sa klubovima, ti ne mozes sezonu zavrsiti sa svim pobjedama i par nerijesenih rezultata, jednostavno ce doci period ili taj dan gdje ce protivnicka ekipa biti bolja, fazon je u tome da ti se to mora desavati sto manje, tako se titula osvoji.
Zaboravio mu Tuzlu :?:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2018, 00:01

AlfredNobel je napisao/la:
Radiiosarajevo.ba: Bili ste na korak od potpisa sa FK Sarajevo. Šta je presudilo da ne dođete na Koševo?

„Istina je da sam imao razgovor sa čelnicima Sarajeva, Dinom Selimovićem i Abdulahom Ibrakovićem. Ideja je postojala, ali je presudilo to kada sam gledao jednu utakmicu tima s Koševa. Mislim da je Sarajevo igralo u Gradišci, a na terenu je bilo veliko blato. Tada sam sam sebi rekao „Miske, što tebi to treba!?“. Mislim da bi, da sam potpisao za Sarajevo, i u toj nekoj utakmici u svom tom blatu, na poluvremenu donio odluku da se obučem, sjeo bih u automobil i vratio se u Njemačku“.
Zvjezdan Misimović.

Jesmo pehovi od toliko tekmi on gledo tekmu u kojoj nam je trener bio u rudarama na nogama :urnebes: Predpostavljam da se radi o tekmi u Gradaccu ,ne u Gradisci kako stoji u textu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 maj 2018, 00:13

YNWA je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zato i cijenim Delača toliko.. frajer je imao jednu jedinu gresku u citavom periodu dok je bio kod nas a skidao je i moguce i nemoguce. Kriv je za gol direktno (Zenica) ali za to se moze da se desi jednom u milion, i Casillasu se desi 1-2 puta godisnje.. jednostavno se mora desiti. Nesto je slicno i sa klubovima, ti ne mozes sezonu zavrsiti sa svim pobjedama i par nerijesenih rezultata, jednostavno ce doci period ili taj dan gdje ce protivnicka ekipa biti bolja, fazon je u tome da ti se to mora desavati sto manje, tako se titula osvoji.
Zaboravio mu Tuzlu :?:
Pa čovjek i kaže da se svakom desi jednom il dva put godišnje. :mrgreen:
Ma Delač je najbolji golman Sarajeva kojeg sam ja gledao, uz onog Dragovića il' kako već. Kakvih je intervencija imao, nevjerovatno. Mislim, sva priča treba da stane kad se spomene da je Matej svake godine pripreme prolazio sa Čehom i Kurtoom, šta se više ima pričat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 maj 2018, 00:30

miky_hz je napisao/la:

Zvjezdan Misimović.

Jesmo pehovi od toliko tekmi on gledo tekmu u kojoj nam je trener bio u rudarama na nogama :urnebes: Predpostavljam da se radi o tekmi u Gradaccu ,ne u Gradisci kako stoji u textu.
Realna slika i prilika ove lige.. Džaba mi govorimo kako je samo lova u igri, ali njih 80% gleda i uslove, što je i normalno. Pa nije lud čovjek da dođe ovdje i igra po ovim kaljužama, sreća pa smo na neki način ugrabili Benku, Jajala, Delača i slične igrače, toga će biti sve manje i manje. Razlog je infrastruktura i stanje u našoj ligi.
Jadno i bijedno, kad će biti bolje, to ptice znaju..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 maj 2018, 01:09

miky_hz je napisao/la:

Zvjezdan Misimović.

Treba mu neko reci da je Zvijezda ispala iz lige. Slagati mu da su ispali zbog takvog terena i pokazati sliku kako kone prave sebi teren, provuci mu suplju kako savez dize ligu na visi nivo!

I ovakav Miske, u ovakvoj formi bi bio Ronaldinho za sirotinju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 maj 2018, 01:12

a i ta infrastruktura su samo tereni. Kod nas glupe glave umjesto u terene ulazu pare u tribine (na kojim nema nikog uglavno), mokre cvorove (koje ne koristi niko uglavnom), reflektore (koji apsolutno nisu primarna star), nekakve kamere i sl.... sve to kao kosta 200-300k km, i radi se svake 2-3 godine.
umjesto da se novac rukne u teren kao sto to komsinice rade sad. mislim jest da im drzava, kanton, opcina to rade al ljudi su to izganjali. na kosevu evo novac trebao biti ulozen u teren i opet ga preusmjerise na najskuplje obnavljanje mokrih cvorova u europi (citaj ukrali).
i sta tu covjek da radi...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 27 maj 2018, 01:35

bihuzur je napisao/la:
High je napisao/la:
Mustuluk :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
Ne vuci gnjev. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 27 maj 2018, 02:49

High je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:
High je napisao/la:
Mustuluk :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
Ne vuci gnjev. :kafa:
mislis euforiju? :kafa:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 maj 2018, 03:05

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 maj 2018, 03:08

LegendKiller je napisao/la:

Šta istok kaže na ovo?
Glupo poređenje. Da je Sarajevo igralo finale LP i da je Pavlović ovo uradio, reakcija nas navijača bi bila ista kao i ova navijača Liverpoola. Međutim da je Liverpool 10. u Engleskoj premijer ligi, a Karius napravi ovakav kiks, bilo bi psovki i svega ostalog kao i kod našeg istoka. Mada Karisu kapa dole jer je otišao i izvinuo se navijačima, priznao grešku. Kod nas bi bilo "šta se može, nismo imali sreće, bilo smo bolji" itd.
Da smo igrali finale LP i da je ono uradio naš golman yebali bi mu sve i pričali kako bismo možda i osvojili da on to nije uradio. Liverpool je 27 godina bez titule, ne znam ni koliko godina nije uspio izboriti istu tu LP, ali su i dobro igrali kad su je izborili. Glupo je misliti da bi naši ljudi onako nešto nagradili aplauzom. Ovdje je tema FKS, tako da ne bih dalje. Al yebo ti nas i naš mentalitet.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 maj 2018, 03:41

® GONGASHI POWERHOUSE ®

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2018, 03:48

Derdiyok je napisao/la:
Otac fudbala! :tokralju: Jedini pravi Džemica, ovo ostalo su sve Berberovići...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.