FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 jun 2010, 00:52

manijak-kosevskob je napisao/la:jedna nova pjesmica meni strasna evo vam link pa poslusajte
sreca pa nije bila prije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 00:56

kalimero je napisao/la:**** zelim sve najgore u zivotu,a kad bi zaigrao u Zelji vjerujem da bi bilo vise raje na treningu nego pred mec sa Torpedom. ;)

Ova prica o pojacanjima je smijesna daj Boze da uz Ganceva jos tri igraca dovedemo.
Pa koliko ti igrača treba, 12 :lol:

Šeha, Gančev-Mešić-Bogičević-lijevi bek, Svraka, Ćulum, Bešlija, Višća, play, napadač

Nije to loša ekipica pod uslovom da je fizički spremna a trebala bi biti ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 jun 2010, 00:58

manijak-kosevskob je napisao/la:jedna nova pjesmica meni strasna evo vam link pa poslusajte
Odlicna...
..kazne jesu velike,al unijecu je opet :)))

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 jun 2010, 01:18

damirfile je napisao/la:
Odlicna...
..kazne jesu velike,al unijecu je opet :)))
Dobra srvar .
93,4 % " !!!

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 02 jun 2010, 01:30

nikad_izvini je napisao/la:
kalimero je napisao/la:**** zelim sve najgore u zivotu,a kad bi zaigrao u Zelji vjerujem da bi bilo vise raje na treningu nego pred mec sa Torpedom. ;)

Ova prica o pojacanjima je smijesna daj Boze da uz Ganceva jos tri igraca dovedemo.

Šeha, Gančev-Mešić-Bogičević-lijevi bek, Svraka, Ćulum, Bešlija, Višća, play, napadač

pa nije losa stim sto lijevi bek moze radovanovic odlicno je odigrao cijelu sezonu je iznio na svojim ledjima sto se tice lijevog beka

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 02 jun 2010, 01:41

Nasi igraci svugdje najbolji...
HAZNADAR NAJBOLJI IGRAC RUDARA ZA SEZONU 2009/2010
slika
http://url.ba/ehhy
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 01:50

manijak-kosevskob je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

pa nije losa stim sto lijevi bek moze radovanovic odlicno je odigrao cijelu sezonu je iznio na svojim ledjima sto se tice lijevog beka
Po meni, on je vrlo tanak u odbrani. Prelako ispada i loše se postavlja. U napadu je solidan. Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem da je on kalibar za "ozbiljnije" euro utakmice a nama je haman svaka ekipa koju izvučemo "ozbiljna". Levata više nema, osim možda Iraca al i to je upitno. Prošle sezone su napatili Red Bull i to dobro (1:1, 0:1)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 02 jun 2010, 02:12

Po meni, on je vrlo tanak u odbrani. Prelako ispada i loše se postavlja. U napadu je solidan. Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem da je on kalibar za "ozbiljnije" euro utakmice a nama je haman svaka ekipa koju izvučemo "ozbiljna". Levata više nema, osim možda Iraca al i to je upitno. Prošle sezone su napatili Red Bull i to dobro (1:1, 0:1)[/quote]
slazem se sa tobom da je bio tanak u odbrani...al stvarno momak se borio za svaku pohvalu ako nadjemo bolljeg sto da ne al mislim da nam je na play-u najvise potreban igrac koji zna podvalit loptu...i naravno jedan napadac...al vjerujem ja u Amara on ce to najbolje da uradi...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 jun 2010, 03:21

Radovanovic je dobar,sasvim solidan po mom misljenju,skolovan igrac,suptilan,sa izrazenim potencijalom prema naprijed ,kao svi moderni bekovi u evropi,tacno je da je defanzivno premekan i da u slucaju neke jake ekipe mozemo imati problema sa njegovom defanzivom,gdje jedan od stopera treba zatvarati vise to mjesto,na kraju krajeva stoperi su igraci koji koriguju i strane a ne samo svoj dio terena,oni su osiguraci pred golom i sa strana...danas se od bekova trazi probojnija igra,oni idu vise naprijed i ucestvuju u akcijama,zato se vise to mjesto ne zove "BEK" nego "BOCNI" igrac,a tu je velika razlika...opstepoznata je stvar da bocni igraci imaju najbolji pregled igre na terenu u odnosu na ostale,danas su ove pozicije visoko cijenjene u modernom fudbalu bas zato sto se sa njihovom aktivnoscu pravi visak igraca,sto na sredini terena ,sto u napadu,pogotovo ako se radi o bocnom igracu ekstra klase,gdje krilna pozicija cak i nija potrebna,nego se vezni red jos vise ucvrscuje,dobijajuci mnogo na sistemu igre,dok bocni igrac mora da se izbori sam sa cijelom stranom,gdje u nemogucnosti povratka uskacu stoperi i koriguju taj nedostatak...nerijetko vezni igrac zauzima mjesto bocnog igraca dok je ovaj u fazi probijanja,dok se ovaj vraca u sredinu kada se akcija zavrsi i laganim pomjeranjem vracaju se na prirodne pozicije...
Treba nam lijevi bocni,ne zbog velikih nedostataka u Radovanovicevoj igri,nego zbog velike premorenosti istog,jer nemamo osim njega pokrivenu tu poziciju...ukoliko bi na to mjesto dosao neko ko bi kvalitetom bio bolji od Mirka,onda treba pozdraviti taj potez svakako,ali i da dovedu nekoga ko je slicnog kvaliteta,onda se mogu mijenjati kao i sve pozicije u ekipi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 jun 2010, 09:04

[youtube][/youtube]

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 02 jun 2010, 09:39

kad bi znali igrači da se kreću kao što boccaccio reče bili bi definitivno najbolji u ligi, a i ova pretkola nam ne bi bila problem. :) nista lose ne kažem, nego jednostavno nismo još dostigli taj novi igre, pa nam igrač poput Radovanovica (koji ima takva kretanja) samo pravi minus u ekipi, iako je solidan igrač. ;)
Lijepo je biti Manijak!!!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 02 jun 2010, 10:16

Naj­bo­lji igrač Že­lje­zni­ča­ra Sa­mir Be­krić, odmah na­kon uta­kmi­ce sa Le­ota­rom, za­je­dno s Ahme­dom Muf­ti­ćem ''Vi­oli­nom'', otpu­to­vao prvo u Sa­ra­je­vo, a on­da pre­ko Beo­gra­da u Ju­žnu Ko­re­ju. Izne­na­da je Be­krić do­šao na pro­bu u In­che­on Uni­ted, klub ko­ji vo­di biv­ši se­le­ktor Srbi­je i Crne Go­re, Ili­ja Pet­ko­vić. Pro­te­klih mje­sec da­na go­vo­ri­lo se o odlas­ku naj­bo­ljeg asis­ten­ta i dru­gog stri­jel­ca li­ge, ali spo­mi­nja­la se Nje­ma­čka, Ru­si­ja, Ukra­ji­na i Tur­ska. Ko­re­ja, ili ni­je bi­la u op­ti­ca­ju ili se baš do­bro drža­la u taj­nos­ti?

- Pred­sje­dnik klu­ba se za­lju­bio u me­ne - ka­že odu­šev­lje­ni 25 -go­diš­nji ve­zis­ta pla­vih s Grba­vi­ce.

- Čuo je da sam do­bio po­nu­du iz Nje­ma­čke i odmah mi re­kao «da­jem ti du­plo vi­še nov­ca». Da­nas i su­tra imam lje­kar­ske pre­gle­de, oba­vit ću još ne­ke raz­go­vo­re i on­da bi tre­bao po­tpi­sa­ti ugo­vor. Vla­snik klu­ba mi je dao pet pu­ta ve­ću po­nu­du ne­go nje­ma­čki, tur­ski, polj­ski i rus­ki klu­bo­vi.

Be­krić je odu­šev­ljen klu­bom, gra­dom...

- Ov­dje je sve na ni­vou. Ima­ju vrhun­ski sta­di­on, iz­gra­di­li su ga 2003. go­di­ne, pri­ma 55 hi­lja­da gle­da­la­ca, a sa­da pra­ve no­vi... Sa­mir bi tre­bao po­tpi­sa­ti ugo­vor na dvi­je plus je­dnu se­zo­nu.

- Tre­ner Pet­ko­vić je za­do­vo­ljan, re­kao mi je da je vi­še ne­go za­do­vo­ljan. Pet­ko­vić i Ognjen Ko­ro­man su me do­če­ka­li na aero­dro­mu... Baš sam da­nas (uto­rak) raz­go­va­rao i sa pred­sje­dni­kom, bi­li smo na ru­čku. Do­jam je da su baš za­do­vo­ljni sa mnom. Os­ta­je da još sa­če­kam po­tpis ugo­vo­ra.

Pi­ta­li smo Sa­mi­ra ko­li­ko će za­ra­di­ti, ako po­tpi­še ugo­vor?

- Uslo­ve što mi da­ju ne­ma 60 pos­to igra­ča u Bun­de­sli­gi. Ko­ro­man ima 100 hi­lja­da do­la­ra mje­se­čno. Ne mo­gu go­vo­ri­ti o de­ta­lji­ma, ali si­gur­no je da sam za­do­vo­ljan i da je­dva če­kam da se sve za­vrši - ka­zao je Sa­mir Ber­kić.

znate vec koje novine :D
Por que ? Por que somos los mejores...

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 02 jun 2010, 10:34

make je napisao/la:znate vec koje novine :D
da nisu mozda one sinan excluziva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobar je neko gore napisao saranj.ba
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 jun 2010, 13:10

Cito sam u oslobodenju neki dan ako vec nije bilo nisam nesto puno pratio temu kaze amar cekamo slobodne igrace posto se nema para za kupovinu najvjerovatnije da ce zajko doc ako ocisti papire u rusiji.I jos je rekao da cekamo pare od bekrica da se isplate plate igracima i da se krene na pripreme
svoj ti pos'o !

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 02 jun 2010, 13:24

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jun 2010, 13:34

Grbavica moj zivot je napisao/la:Cito sam u oslobodenju neki dan ako vec nije bilo nisam nesto puno pratio temu kaze amar cekamo slobodne igrace posto se nema para za kupovinu najvjerovatnije da ce zajko doc ako ocisti papire u rusiji.I jos je rekao da cekamo pare od bekrica da se isplate plate igracima i da se krene na pripreme
pisao sam ja taj dan o tom clanku ovdje ;)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 02 jun 2010, 13:34

Nikako se ne vidi da je photoshop u pitanju...hahahaha...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 jun 2010, 13:40

Grbavica moj zivot je napisao/la:Cito sam u oslobodenju neki dan ako vec nije bilo nisam nesto puno pratio temu kaze amar cekamo slobodne igrace posto se nema para za kupovinu najvjerovatnije da ce zajko doc ako ocisti papire u rusiji.I jos je rekao da cekamo pare od bekrica da se isplate plate igracima i da se krene na pripreme
Puste pare od ulaznica,dresova,majca i ostalih stvari i opet se nema para za igrače?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jun 2010, 13:45

Hamo je napisao/la:
Puste pare od ulaznica,dresova,majca i ostalih stvari i opet se nema para za igrače?
a dugovi ?? mora se nesto i vratiti kada banka zakuca na vrata :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.