Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a imal igdje uzivo da se prate mecevi iz miamija ?
http://www.protennislive.com/frameset.a ... tatour.comThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a imal igdje uzivo da se prate mecevi iz miamija ?
To ne znam, dovoljno mi je i ovo za nerviranje..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo ga 15 40
ide milos po prvi set, a i robin takodjerMulder je napisao/la:To ne znam, dovoljno mi je i ovo za nerviranje..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo ga 15 405-5, laganini...
![]()
ne slutiiiiiiiiiilegenda reala je napisao/la:Ako Soderling ,prođe očekujem da sve zajebe Del Potro večeras
ma imam ga i ja na tiketu ,ali bogami ,ne nadam se ničemuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne slutiiiiiiiiiilegenda reala je napisao/la:Ako Soderling ,prođe očekujem da sve zajebe Del Potro večeras![]()
![]()
evo robin 0 3
milos 6 5![]()
![]()
ako si stavio kp1 ili 1X prošo si ,ako nisi teško bogamiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trebao bi on njemca dobiti, pa prosli turnir je dogurao cini mi se do 1/2 i izgubio od nadala, koliko me sjecanje sluzi, u dobroj je formi, mene je samo strah da ovaj pau orthez ne zayebe, ova francuska kosarka
ma 1 cistog sam igrao, pa sta Bog da ....legenda reala je napisao/la:ako si stavio kp1 ili 1X prošo si ,ako nisi teško bogamiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trebao bi on njemca dobiti, pa prosli turnir je dogurao cini mi se do 1/2 i izgubio od nadala, koliko me sjecanje sluzi, u dobroj je formi, mene je samo strah da ovaj pau orthez ne zayebe, ova francuska kosarka
ma dobiće valjda ,sretno ,samo da Francuzi daju Luxu tri gola i sve će biti dobroThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma 1 cistog sam igrao, pa sta Bog da ....legenda reala je napisao/la:ako si stavio kp1 ili 1X prošo si ,ako nisi teško bogamiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trebao bi on njemca dobiti, pa prosli turnir je dogurao cini mi se do 1/2 i izgubio od nadala, koliko me sjecanje sluzi, u dobroj je formi, mene je samo strah da ovaj pau orthez ne zayebe, ova francuska kosarka
Valjda nece.....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trebao bi on njemca dobiti, pa prosli turnir je dogurao cini mi se do 1/2 i izgubio od nadala, koliko me sjecanje sluzi, u dobroj je formi, mene je samo strah da ovaj pau orthez ne zayebe, ova francuska kosarka
milose ne radi mi to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.