Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 10 feb 2011, 11:39
Liverpool defender Jamie Carragher has revealed how he went out to buy a DVD showing Kenny Dalglish’s greatest footballing moments, to show 40 of Liverpool’s first team and academy players how their manager use to play:
“A lot of the young academy players and even some of the first team are so young they had never seen him play. Everyone sat fascinated while the DVD was being screened, even if we did have a bit of a laugh about it coming from a bargain bin. When Kenny walked in, everyone was cheering. It was a great moment.”
Carragher has already stated his desire to see Dalglish get the job on a permanent basis.
Koja je legenda ovaj Carragher

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
lfc.tz
-
Kontakt:
Ucinak nasih igraca na jucerasnjim utakmicama
Daniel Agger postigao je sjajan gol, a Glen Johnson asistirao za pobjedu Engleske u Copenhagenu u utakmici odigranoj u srijedu navečer.
Christian Poulsen bio je kapetan Danske, dok je Agger doveo svoju momčad u rano vodstvo, kada je sjajno reagirao glavom na ubačaj s desnog krila u 7. minuti.
Ipak, Darren Bent izjednačio je samo tri minute poslije.
Johnson je u 68. minuti asistirao za pogodak koji će se poslije pokazati pobjedonosnim, nakon što se sjurio u dansku polovicu terena i namjestio pogodak Ashleyju Youngu koji je ušao s klupe. Sva tri igrača Liverpoola odigrala su cijelu utakmicu.
Dirk Kuyt je u 71. minuti postigao pogodak s bijel toče u 3:1 pobjedi Nizozemske protiv Austrije. Liverpoolova 18. započela je utakmicu i odigrala 75 minuta.
Lucas Leiva odigrao je svih 90 minuta u porazu Brazila, koji je utakmicu završio s 10 igrača, od Francuske 0:1, dok je Raul Meireles skupio 79 minuta u 1:2 porazu Portugala od Argentine. Lionel Messi postigao je pogodak s bijele točke u 90. minuti prijateljske utakmice koja se igrala u Švicarskoj.
Pepe Reina je pobjedu Španjolske protiv Kolumbije odgledao s klupe, strijelac za 1:0 u 86. minuti bio je David Silva.
Danny Wilson također nije ulazio u igru u 3:0 pobjedi Škotske protiv Sjeverne Irske, dok je Alberto Aquliani ušao u igru u 63. minuti za Italiju, koja je nakon rezultatskog minusa izborila 1:1 remi protiv Njemačke.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
-
fera
-
Kontakt:
melanholicar je napisao/la:vidim ja da ima ljudi širokih shvatanja na ovoj temi,drago mi je.Normalno da mi je pojam tranzicija poznat,nažalost bojim se da ipak neki isti pojam upotrebljavaju kao odredjenu vrstu odbrane prilikom napada neistomišljenika,naravno svaka čast velikoj istoriji samog kluba,ali isto tako mislim da navijači ovog slavnog kluba bi mijenjali ovih pet osvojenih titula LŠ za titulu prvaka Engleske kad bi im neko ponudio sutra.....
pa ne bi bas svih 5 al bi recimo 2 za jednu titulu engleske
ti mene neodoljivo podsjecas ne jednog mog druga i po stilu pisanja i po nacinu razmisljanja samo nisam siguran da bi on bas bio 24 sata dnevno na forumu i nakucao 300 postova za dan

You are someone else I am still right here
-
YNWA
-
Kontakt:
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ess-latest
Dalglish has been pleased with the progress the former Newcastle striker has made as he bids to make a rapid recovery from a thigh problem, but the boss refused to give a date for when the No.9 could make his debut.
"He's progressing very well," said Dalglish. "We never gave you a date for his return and we won't. He's progressing very well and we said it would be several weeks.
We signed him for five and a half years, not a few weeks.
"As long as we are patient and Andy is patient then we'll be okay. We won't be rushing him back."

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
melanholicar
-
Kontakt:
Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 12:53
fera je napisao/la:melanholicar je napisao/la:vidim ja da ima ljudi širokih shvatanja na ovoj temi,drago mi je.Normalno da mi je pojam tranzicija poznat,nažalost bojim se da ipak neki isti pojam upotrebljavaju kao odredjenu vrstu odbrane prilikom napada neistomišljenika,naravno svaka čast velikoj istoriji samog kluba,ali isto tako mislim da navijači ovog slavnog kluba bi mijenjali ovih pet osvojenih titula LŠ za titulu prvaka Engleske kad bi im neko ponudio sutra.....
pa ne bi bas svih 5 al bi recimo 2 za jednu titulu engleske
ti mene neodoljivo podsjecas ne jednog mog druga i po stilu pisanja i po nacinu razmisljanja samo nisam siguran da bi on bas bio 24 sata dnevno na forumu i nakucao 300 postova za dan

Da se ne ponavljam,nije stvar u kvantitetu ni u brojevima ( istorijski samo se sjeti kolike su vojske imali saveznici a kolike nacisti,možda odoh predaleko ali to je najbolji primjer da brojka nije ništa već samo odredjeni simbolički prikaz koji iskazuje odredjen zakon prirodnih nauka). A sad da neću zaista više pisati objektivna mišljenja o redsima,ispadoh ja mrzitelj istih,daleko bilo.Al pored nesumnjivo najboljih navijača na ostrvu uz one momke sa Saint James Parka,ovo što sam naveo da bi dali evro titule mislim da je činjenica,jer njima je bitnije biti ispred Manchestera u Engleskoj,nego u Evropi!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
fera
-
Kontakt:
ja kazem svoje misljenje... ja nikad ne bio dao svih 5 titula lige prvaka za jednu englesku... mislim da je za 99% navijaca liverpoola titula u domacem prvenstvu zelja broj jedan al opet postoji neki odnos u vrijednosti kod svakog drugaciji vjerovatno... ja samo kazem kako je kod mene
zar biti objektivan nije najbolja karakteristika nekog forumasa ? naravno nekad tu objektivnos treba fino zapakovati da ne boli previse :d
You are someone else I am still right here
-
kumkalesic
-
Kontakt:
Postao/la kumkalesic » 10 feb 2011, 13:58
Stvarno ne razumijem ove ljude i ove usporedbe

. Poredit naslove u ligi prvaka i u engleskoj ligi, mijenjanje, pa covjece kakve su ti to uspredbe. Ja ne bih mijenjao onu majsku noc iz Istanbula nizasto na svijetu, a ti prijatelju idi bolan na temu vezanu za Viole i tamo dodaji te svoje apsurdne komentare, ovakve komentare sam mogao ocekivati od navijaca Uniteda ili Leedsa, ali od od navijaca kluba iz Firenze, steta sto nisi tamo rodjen i odrastao, mozda bi se naucio nekoj kulturi govora.....fujj ne znam koji se vrag raspravljam sa ovim budalama, hajd zdravo
Joint_fc
-
melanholicar
-
Kontakt:
Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 14:03
kumkalesic je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove ljude i ove usporedbe

. Poredit naslove u ligi prvaka i u engleskoj ligi, mijenjanje, pa covjece kakve su ti to uspredbe. Ja ne bih mijenjao onu majsku noc iz Istanbula nizasto na svijetu, a ti prijatelju idi bolan na temu vezanu za Viole i tamo dodaji te svoje apsurdne komentare, ovakve komentare sam mogao ocekivati od navijaca Uniteda ili Leedsa, ali od od navijaca kluba iz Firenze, steta sto nisi tamo rodjen i odrastao, mozda bi se naucio nekoj kulturi govora.....fujj ne znam koji se vrag raspravljam sa ovim budalama, hajd zdravo
Ok neko bih rekao bolje ispasti i budala nego iz autobusa!
A valjda i forum služi za razmjenu mišljenja. U Fiorentinu nemoj da diraš jer to je klub koji ima dušu.A nisam ja došao ovdje pravit usporedbe već ponoviti ono što navijači liverpoola na svakoj protestnoj šetnji oko Anfielda ističu,a to je da je titula u Engleskoj za sve njih svetinja i ne može se porediti ni sa čim,doduše,ti ne spadaš u navijače,već u simpatizere ili eventualno fanove na facebooku.
-
Andres
-
Kontakt:
kumkalesic je napisao/la:Ma kakav Pepe, ne vrijedi on 30 miliona ni u snovima, objektivna njegova vrijednost je, po meni, 12 miliona eura. Ne bih rekao ni da ce Wenger dati tolike pare za njega, prije ce dovesti Mertesackera, koji je po meni pouzdaniji i stabilniji igrac, a i ima njeamcku smirenost, sto je jedna od najvaznijih stvari kod velikih stopera. Ali to je vec stvar Arsenala. Mislim da Liverpoolu nikako nisu potrebni stoperi, ukoliko ne bude prodaje Skrtela ili bAggera, sto bi po meni bila velika graska, jer su jos uvije mladi igraci, a to je valjda nasa buduca politika.
A Pepe kao nije mlad ??? Ne budi smjesan taj igrac ne vrijedi 30 mil ,al vrijedi 25 ! Daleko najbolji stoper Reala...A Realovsa odbrana ove godine izgleda prilicno mocno..
-
ILoveLFC
-
Kontakt:
Joj sto me nerviraju ove price u vezi Reine, ne vjerujem u to, ali ako bi i on otisao jos + u neki klub iz Engleske...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
Stivi_Dzi
-
Kontakt:
Andres je napisao/la:kumkalesic je napisao/la:Ma kakav Pepe, ne vrijedi on 30 miliona ni u snovima, objektivna njegova vrijednost je, po meni, 12 miliona eura. Ne bih rekao ni da ce Wenger dati tolike pare za njega, prije ce dovesti Mertesackera, koji je po meni pouzdaniji i stabilniji igrac, a i ima njeamcku smirenost, sto je jedna od najvaznijih stvari kod velikih stopera. Ali to je vec stvar Arsenala. Mislim da Liverpoolu nikako nisu potrebni stoperi, ukoliko ne bude prodaje Skrtela ili bAggera, sto bi po meni bila velika graska, jer su jos uvije mladi igraci, a to je valjda nasa buduca politika.
A Pepe kao nije mlad ??? Ne budi smjesan taj igrac ne vrijedi 30 mil ,al vrijedi 25 ! Daleko najbolji stoper Reala...A
Realovsa odbrana ove godine izgleda prilicno mocno..
Čija odbrana ????
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
kumkalesic
-
Kontakt:
Postao/la kumkalesic » 10 feb 2011, 16:54
A Pepe kao nije mlad ??? Ne budi smjesan taj igrac ne vrijedi 30 mil ,al vrijedi 25 ! Daleko najbolji stoper Reala...A Realovsa odbrana ove godine izgleda prilicno mocno..[/quote]
Ma ne vrijedi prijatelju toliko, mozda ti simpatises Real, ali stvarno je previse, objetkivno tolike pare bih ja dao samo za dva stopera a to su Chiellini i Pique, ali ovja dans fudbal sa ovolikim cijenama igraca vodi samo u propast, drago mi je zbog novih pravila UEFE o finansiskom poslovanju, ovo vise nije fudbal kakvog sam poceo pratiti i zbog kojeg sam zavolio ovu igru
Joint_fc
-
kumkalesic
-
Kontakt:
Postao/la kumkalesic » 10 feb 2011, 17:03
Odlicna vijest stigla iz Marseilla, naravno po navijace Liverpoola, Taye Taiwo rekao da napusta ovu ekipu. Sada je na redu Damien Comolli da pomocu svoje ubjedjivacke politike, koju je fenomenalno iskazao u Amsterdamu proslog mjeseca, iskoristi i sada. Pa to bi bilo fenomenalno za klub lijevu stranu bi sastavili, a da nismo potrosili ni eura. Sylvain Marweaux i Taye Taiwo, pa i nije toliko lose

Joint_fc
-
Carlo
-
Kontakt:
kumkalesic je napisao/la:Odlicna vijest stigla iz Marseilla, naravno po navijace Liverpoola, Taye Taiwo rekao da napusta ovu ekipu. Sada je na redu Damien Comolli da pomocu svoje ubjedjivacke politike, koju je fenomenalno iskazao u Amsterdamu proslog mjeseca, iskoristi i sada. Pa to bi bilo fenomenalno za klub lijevu stranu bi sastavili, a da nismo potrosili ni eura. Sylvain Marweaux i Taye Taiwo, pa i nije toliko lose

Ne daj Bože da prođe voz kao što je prošao kada smo bili zainteresovani za Affelaya.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
elninho_resTO
-
Kontakt:
Postao/la elninho_resTO » 10 feb 2011, 17:09
Shelvey out for 3 months with a knee injury, gutted, season probably over for him
Speaking to Liverpoolfc.tv today, Shelvey said: "I'm a bit down at the moment but I'm just hoping now I can come back stronger.
"I am now going to take a 12 week rehabilitation and hopefully I'll be back soon."
steta ...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
King Kenny
-
Kontakt:
Postao/la King Kenny » 10 feb 2011, 17:15
elninho_resTO je napisao/la:Shelvey out for 3 months with a knee injury, gutted, season probably over for him
Speaking to Liverpoolfc.tv today, Shelvey said: "I'm a bit down at the moment but I'm just hoping now I can come back stronger.
"I am now going to take a 12 week rehabilitation and hopefully I'll be back soon."
steta ...
Mozda King pocne forsirat Pacheca,mada ne igraju na istoj poziciji al sjajno bi bilo vidjeti i Danny-a u ligaskim utakmicama jer svi znamo koliki potencijal posjeduje...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Sjajno bi bilo da ubacuje Wilson-a, Suso-a i Pachec-a al najvise bi voljeo vidjeti Susa

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
melanholicar
-
Kontakt:
Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 17:21
Han!$;Lfc je napisao/la:Sjajno bi bilo da ubacuje Wilson-a, Suso-a i Pachec-a al najvise bi voljeo vidjeti Susa

Mislim da je od ove trojice najveći potencijal Pacheco,a pitam se šta bi sa onog špica madjarskog koji je isto bio potencijal,gdje on nestade odjednom?
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Reprezentativac Nigerije Taye Taiwo potvrdio je da će u junu napustiti Olimpique Marseille u slobodnom transferu.
"Donio sam odluku da ne produžim ugovor. S mojim menadžerom sam već stupio u kontakt s nekoliko klubova iz najjačih evropskih liga i u junu ću otići u jedan od tih klubova", rekao je 25-godišnji lijevi bek francuskog prvaka.
Nigerijski reprezentativac je u Marseille stigao prije šest godina iz Lobi Starsa, a za šest sezona je skupio preko 200 nastupa u dresu francuskog velikana.
Veliki broj forumasa prizeljkuje ovog igraca

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
King Kenny
-
Kontakt:
Postao/la King Kenny » 10 feb 2011, 17:29
Han!$;Lfc je napisao/la:Sjajno bi bilo da ubacuje Wilson-a, Suso-a i Pachec-a al najvise bi voljeo vidjeti Susa

Suso je jos dijete,ovi su ipak nesto malo stariji od njega,cak stavise sad bi bila velika glupost ubaciti ga kad znamo kako se igra u premier ligi,zamisli da na njega naleti Terry il neki od Stokeovih igraca a i jest nekakav slab...al dok malo jos jakne i ojaca bice sjajan igrac,tehnika mu je vrhunska...
@melanholicar ako mislis na Nemetha on je cini mi se otisao u grcku mislim u Panathinaikos al nisam siguran,mozda se u medjuvremenu opet negdje preselio.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.