NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 11 jul 2016, 00:13

reddragon001 je napisao/la:Za navijace dolazi nam spic i golman u narednim danima.
To će biti top igrači po običaju. Ti mamlaze govoriš o pojačanjima a mi nemamo spacno 11, o klupi da nepricamo. Žao mi samo što Sava ode mogo je on na GO opet je najiskusniji.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 jul 2016, 00:16

reddragon001 je napisao/la:Za navijace dolazi nam spic i golman u narednim danima.
Mani se ovog mamlaza,ja mu vise necu odgovarat,netreba niko...
Znaju li se imena tih sto nam dolaze...moze i u p.p
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 11 jul 2016, 00:27

Ja cu komunicirati s njim ali samo na pp,jos uvijek cekam...

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 11 jul 2016, 00:38

zmaj348 je napisao/la:Ja cu komunicirati s njim ali samo na pp,jos uvijek cekam...
Čega te strah zmajicu??? Samo diskutujemo, zasto da krijemo.
Ja nisam taj sto misliš
Ranieri vam je tata..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 11 jul 2016, 00:44

Ti me necitiraj,vec sam ti napisao ako zelis raspravu samnom mozemo to rijesiti..

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 11 jul 2016, 01:22

reddragon001 je napisao/la:Nemas ti pojma jado jedan a jedan te isti ste lik ... drugo kad hoces face 2 face daraspravljamo hvala svakom ko je dao doprinos necu iznositi nista o ljudima prije koji su vodili samo cu reci da si mnogo al mnogo glup... jer ne znas ko i kako je lovu ubrizgavao itd... Da se klupko odmota vjeruj da ne bi nikako.bilo dobro. Lijep pozdrav sa nepoznatima ne raspravljam vise na temu zvijezda. Znaci ko hoce ima p.p rado cu istinskim.navijacima podjelit vijesti i dobre i lose. A doneses 10 000km pa budes u klubu. Ja sam pomogao klubu, ako ne vjerujes slikat cu ti sponzorski ugovor, a za par dana i dresove uzimamo. da si spacan ti doso bi barem ogradu farbat prosijace.

Sta ce tvoj sponzorski ugovor donijet Zvijezdi, ti nešto o ubrizgavanju para Itd. Nisi uopšte stručan da o tome raspravljaš..NEGO PRIČAŠ SAMO ONO ŠTO ČUJEŠ OD DRUGIH.
Izvođači radova su se svjesno zadužili sa Zvijezdom sa planom otplate i ostali itd..

DOBILI STE NOVI STADION, LIJEP POMOCNI STAD. TRIBINE, SVLAČIONICE, POSLOVNE OBJEKTE(RESTORAN, TERETANU..I STA BI JOŠ BILO)
I još dugove spominjete, šta bi vi da vam ostave i punu kasu para.

Sposobne ljude ste izbacili iz kluba

I dosta je bilo 2 sezone, probali ste i ne ide..
GLEDAT CU KAKANJ I VITEZ U PL.
JEEEEL!!!! BANDO
Ranieri vam je tata..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 jul 2016, 02:40

combe je napisao/la:
To će biti top igrači po običaju. Ti mamlaze govoriš o pojačanjima a mi nemamo spacno 11, o klupi da nepricamo. Žao mi samo što Sava ode mogo je on na GO opet je najiskusniji.
Jesi retard, pa ko je u Modrici igro ako nemamo 11 igraca? Rekli su napravit ekipu iz omladinskog pogona i igraca sa TK. To su uradili i sta sad?

Ja ne mogu da vjerujem koliko si jadna osoba. Nemas socijalni zivot pa 24h visis na forumu, pravis duple racune, trolas i pljujes po svemu i svakome.

E moj combe jadu jadni

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jul 2016, 07:43

DONT FORGET SREBRENICA 11 JULI 1995

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 11 jul 2016, 08:19

Sa njima nema rapsrave to su misevi, sljam.

Samo me zanima da li razmisljate da vas mozemo pronaci pa ce vas sutra pola grada pljuvati direktno u lice. Moj combe ista ti je ip adresa par mjeseci mogla bibtw vrlo lahko odati. A ti nastavi da seres po ljudima po meni a nw razmisljas sta ce biti kad te.lociramo.brus li.
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 11 jul 2016, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jul 2016, 08:28

Zar ima većeg šljama od tebe u gradu. Pa glupsone jedan svi ti što te tapšu po gradu ti se iza leđa smiju. Šprdaju se sa tobom, dođeš im ko karikatura. Ti si jedan od simbola ovog grada, ala Talenat i rahmetli Haso Popivoda.
Šta mi spominješ Modriču, sabrali djece sa probe da igraju. Za početak sezone nemaš prvih 11. Skupiće oni tu nekog hamelja ali kad ćeš uigrat do početka manje od mjesec dana. Nikad veći amaterizam nije vladao u klubu ali nije ni čudo ko se sve dole mota.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 11 jul 2016, 08:29

Pa de predstavi se brus li pa da ti popivoda. J mater

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 11 jul 2016, 10:23

reddragon001 je napisao/la:Sa njima nema rapsrave to su misevi, sljam.

Samo me zanima da li razmisljate da vas mozemo pronaci pa ce vas sutra pola grada pljuvati direktno u lice. Moj combe ista ti je ip adresa par mjeseci mogla bibtw vrlo lahko odati. A ti nastavi da seres po ljudima po meni a nw razmisljas sta ce biti kad te.lociramo.brus li.
Pisko vatren si navijač, malo je reci i to, porodičan čovjek..ali istina je da se sprdaju s tobom.
Niko ovdje ne se*e i ne pljuje Zvijezdu..
Najsmješnije je to što pišete da je situacija u klubu super, da sve ide po planu i da jedva čekate da prvenstvo počne..
Spominjete neka pojačanja...a djeca naša nas napuštaju(IZDALI KLUB KO FOL, SMIJEŠNO)

I OVO CE SE PONAVLJAT, PA DOKLE VIŠE???
Ranieri vam je tata..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 11 jul 2016, 10:27

Pa sta predlazes eto ti, djeci su nudjeni fer uslovi ovo ti se smijem zakleti i javno snimiti isanu nek on kaze sta mu je nudjeno... ako hoces da ti posaljem slike sa chata sa Isanom pa da se uvjeris. Ljudi vi ne shvatatw da nema vise starih vremena. Trebamo biti zadovoljni i.ovim pogledajte malo oko sebe druge klubove nisu ni priprme krenuli a o igracom kadru da.ne pricam.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 11 jul 2016, 10:35

kada smo kod starih vremena, ja sam bio jednom na utakmici zvijezde i zelje mislim da je bilo ljeto 2009 i ako se dobro sjecam tu ste dobili zelju 2:1 cini mi se golom 10 (ako se ne varam bio je to ermin huseinbasic?), jesu se stadion i tribine od tog vremena popravile, sjecam se nekog ulaza preko nekih zeljeznih stepenica gore na tribinu i da je okolo bilo sve zeleno (livade) itd.

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 11 jul 2016, 11:07

reddragon001 je napisao/la:Pa sta predlazes eto ti, djeci su nudjeni fer uslovi ovo ti se smijem zakleti i javno snimiti isanu nek on kaze sta mu je nudjeno... ako hoces da ti posaljem slike sa chata sa Isanom pa da se uvjeris. Ljudi vi ne shvatatw da nema vise starih vremena. Trebamo biti zadovoljni i.ovim pogledajte malo oko sebe druge klubove nisu ni priprme krenuli a o igracom kadru da.ne pricam.
Vidi Piska i ostali, nije ovo pokušaj da se Nurdo vrati u klub i stara uprava.
Zašto da ne bude ko u stara vremena, ZATO ŠTO STE VI, ONI KOJI SE NAZIVATE PRAVIM NAVIJAČIMA ZVIJEZDE SVE UPROPASTILI I UNAZADILI KLUB..pojedince nije potrebno prozivat sve se odavno zna.
STA TREBA MIJENJAT?? Kreni od sebe. Takvim ko ti nije mjesto da se miješaju u politiku kluba.
Ranieri vam je tata..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jul 2016, 11:18

reddragon001 je napisao/la:Pa sta predlazes eto ti, djeci su nudjeni fer uslovi ovo ti se smijem zakleti i javno snimiti isanu nek on kaze sta mu je nudjeno... ako hoces da ti posaljem slike sa chata sa Isanom pa da se uvjeris. Ljudi vi ne shvatatw da nema vise starih vremena. Trebamo biti zadovoljni i.ovim pogledajte malo oko sebe druge klubove nisu ni priprme krenuli a o igracom kadru da.ne pricam.
Čovječe kako ti ne shvataš, pa mi klub volimo kao i ti i nema niko ništa protiv tebe, samo ti Zvijezdu kao i ove ljude koji su trenutno dole lično doživljaješ. Nije bitan ni Nurdo imao je i on svojih propusta ali isto tako i dobrih stvari. Ovdje činjenice sve govore za dvije godine nismo ostvarili zacrtane ciljeve promijenilo se preko 50 igrača(mijenja se isto kao i za vrijeme stare uprave), stadion se nije pipnuo. Jel treba šta više.
Vi se odmah uhvatite šta vi predlažete. Ovdje niko ništa ne predlaže samo iznosi svoje mišljenje na koje ima pravo. Forum je tu da diskutujemo. Ja i još neki kažemo da ne valja i ti i ostali se sa tim ne morate slagati isto kao što ti kažeš da valja a ja to ne moram prihvatiti. Nego vaš jedini problem je čim neko ne misli kao vi odma je problematičan. Pa viditel vi da je iz tog razloga sve manje zanimanje za Zvijezdu u gradu.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 11 jul 2016, 11:27

Pa zanima radi takvih kao ti sto sire lose vibracije i glasine, ja nema interesa a ti koliko prozivas sve sigurno.su ti pomrsili neke racune. Vjerovatno il ti je dijetw propalo il si bio trener pa si otjeran nesto tu ima.
Nw moras pare dati al dodji farbajbogradu pokreni neku dobru pricu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jul 2016, 11:41

De mi samo odgovori na jedno pitanje i ako treba ja više nikad ovdje ništa neću napisati da nebi širio negativu. Još da ne zaboravim pozdravljam tvoju ideju o farbanju ograde, jer sve što se dole uradi dobro je.
A sad pitanje ia ko može konkretan odgovor???
Jesu li loše vibracije i loše glasine bile kada ste vi prethodnu upravu napadali. Imali smo bolje rezultate nego sad(bili koliko-toliko stabilan premierligaš), radio se stadion, dolazila nam juniorska, U-21 i seniorska reprezentacija, selektor, predsjednik saveza itd. I to umjesto da vama bude ponos i dika i da uživate u tome, vama to nije odgovaralo.
Tražili ste tada smjenu tih ljudi, recimi samo zašto, da li ste vi tada imali nekih interesa ako se oni smjene??? Ako može konkretan odgovor??? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 jul 2016, 11:50

combe je napisao/la:De mi samo odgovori na jedno pitanje i ako treba ja više nikad ovdje ništa neću napisati da nebi širio negativu. Još da ne zaboravim pozdravljam tvoju ideju o farbanju ograde, jer sve što se dole uradi dobro je.
Jesu li loše vibracije i loše glasine bile kada ste vi prethodnu upravu napadali. Imali smo bolje rezultate nego sad(bili koliko-toliko stabilan premierligaš), radio se stadion, dolazila nam juniorska, U-21 i seniorska reprezentacija, selektor, predsjednik saveza itd. I to umjesto da vama bude ponos i dika i da uživate u tome, vama to nije odgovaralo.
Tražili ste tada smjenu tih ljudi, recimi samo zašto, da li ste vi tada imali nekih interesa ako se oni smjene??? Ako može konkretan odgovor??? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Zato sto smo s Nurdom i njegovim rodjakom Mustafom bili na rubu gasenja? Ne znam kakvi su to bili rezultati kad su nas drugi timovi spasavali da ostanemo u ligi

I jado jadni ne moras pisat s oba racuna odjednom, i dalje si ofiran do maksimuma

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 11 jul 2016, 12:14

combe je napisao/la:De mi samo odgovori na jedno pitanje i ako treba ja više nikad ovdje ništa neću napisati da nebi širio negativu. Još da ne zaboravim pozdravljam tvoju ideju o farbanju ograde, jer sve što se dole uradi dobro je.
Ovako Nurdin pestalic radi sukoba sa par momcica je upleo Fatmira koji je uvjek, bio realan cak su i neke famelij. I zabranio ulaz fatmiru i pojedincima bez suda, kao da mu je babovina dok je.njegov rodjak pravio transfere od nurde pozajmnixa 20 000€ dug kluba a mustafa svoj dzep puni. Eh zato je.nurdo smjenjen, napravili 700 000km duga prema poreskoj hoces dalje...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.