Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dudlanje po prioritetima 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- svrakino1921
- Kontakt:

Jel Zenicani napadaju

- Banjalucki
- Kontakt:
Maho Dizdar kod Ferhadije, najbolji ćevap u BL

A kažu i da Gigo pravi dobre ćevape

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ma evo razapese mesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 20:47![]()
![]()
![]()
![]()
Jel Zenicani napadaju
![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Eh tu bi se moglo jesti, samo još da Ferhadija ima veći megafon...Banjalucki je napisao/la: ↑02 apr 2021, 20:49Maho Dizdar kod Ferhadije, najbolji ćevap u BL![]()
A kažu i da Gigo pravi dobre ćevape![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Odes na temu fk dogodine i za sve im krivi pitari dabogda se ugasili jadovi jadni
-
- Kontakt:
Zato zategnes borac 1.90 dvicu i cim tiket iz printera uzmes i zaokruzis
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma pretujeruje se dosta u komentarim. Penalje bio zaista, ovaj za 1-2, poslije ne znam sta se desavalo, ali penal je sigurno bio. Bez veze samo prosipate nacionalisticku pricu ovdje. Sportski je forum i nema potrebe za tim.
PSPHM
-
- Kontakt:
Pa sta ulazis **** te u glavu kockastu.Kockoglavi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:04Odes na temu fk dogodine i za sve im krivi pitari dabogda se ugasili jadovi jadni
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jel ima negdje video tog penala za Borac?
-
- Kontakt:
Tako nas sudije zakidaju stalno. Vidis kako sad kukaju na sudjenje kad im se rezultqti ne poklapaju a kad njima sredjuju onda likuju isto sad ovi iz bl.siskobn je napisao/la: ↑02 apr 2021, 19:53Iskreno presmjesno.Mene zanima sto savez zajebava nas navijace.Ladno brate mili daj Zrinjskim,Borcu,Zelji,sarajevu put u evropu da se buranija ne nada.
Sramota
U Bn sude ljudi prijedor gradiska dok se mi navijaci pljujemo ovdje po nacinalizmu isti k.....
Ladno ljudi prave kao velike favorite veliku cetvorku al to nije ni hajduk ni dinamo ni zvijezda ni partizan koji su igrama i bili, ovdje cisto pravi savez.
Ni k.... od cetvorke
Sad svu salu na stranu,razumijem frustracije navijaca Veleza,Celika koji je skroz povaljen,navijaca Slobode koji trpe nepravdu 20 i kusur godina ali da se javi navijac zelja i jauce i jos im nije jasno kako "ovako" nesto mogu opravdavati navijaci a Amaw je desetak godina vedrio i oblacio sa svojim satelitima(Leotar,Zepce,Brotnjo...), vecina su umrli a najveci polako u najtezim mukama.Ja sam rekao da ce zelja-Zepce 1-2 boliti i vratiti se kao bumerang,tad ste vecina to odobravali,ne svi i njima se izvinjavam ali takvi vec odavno ovde i ne pisu,zato sada gledajte rast Velikana....
- Kockoglavi
- Kontakt:
Uzivam u tome kako pjenite papaksarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:27Pa sta ulazis **** te u glavu kockastu.Kockoglavi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:04Odes na temu fk dogodine i za sve im krivi pitari dabogda se ugasili jadovi jadni
-
- Kontakt:
Kockoglavi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:32Uzivam u tome kako pjenite papaksarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:27Pa sta ulazis **** te u glavu kockastu.Kockoglavi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:04Odes na temu fk dogodine i za sve im krivi pitari dabogda se ugasili jadovi jadni
Ma **** debilu pogani
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Kod Dizdara apsolutno najbolji cevapi!!Banjalucki je napisao/la: ↑02 apr 2021, 20:49Maho Dizdar kod Ferhadije, najbolji ćevap u BL![]()
A kažu i da Gigo pravi dobre ćevape![]()
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Vico je kriv zbog zeljinih dugova i kamata! 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Papakplavi1921sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:33
Ma **** debilu pogani
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja sam bas maloprije kontao, gdje li su bili ovi zeljini moralisti 2009.-2013., kada je amaw uzimao sakom i kapm, gdje su bili 2017., i 2018., kad je u proljetnom dinelu nalon svake zeljine utakmice sudija bio suspendovan, jer je navlacio za zelju. Da se razumijemo, borcu je ove sezone navuceno protiv veleza, kad je onaj brandao ceveni karton dobio.Grk1234 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:32Sad svu salu na stranu,razumijem frustracije navijaca Veleza,Celika koji je skroz povaljen,navijaca Slobode koji trpe nepravdu 20 i kusur godina ali da se javi navijac zelja i jauce i jos im nije jasno kako "ovako" nesto mogu opravdavati navijaci a Amaw je desetak godina vedrio i oblacio sa svojim satelitima(Leotar,Zepce,Brotnjo...), vecina su umrli a najveci polako u najtezim mukama.Ja sam rekao da ce zelja-Zepce 1-2 boliti i vratiti se kao bumerang,tad ste vecina to odobravali,ne svi i njima se izvinjavam ali takvi vec odavno ovde i ne pisu,zato sada gledajte rast Velikana....
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.