Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Haha Kolarov kralj. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dzeko dobar u prvom poluvremenu,u drugom nevidljiv.
- Zenichanin
- Kontakt:
Dzeko skroman danas, cuva se za Arsenal 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ima li negdje snimak one solo akcije Džeke kod penala?
City slab..igraju traljavo,nepovezano i od titule sa ovakvom igrom nema nista! Dzeko danas dobar,u prvom je bio bolji nego u drugom poluvremenu,ali generalni utisak je da je odigrao dobru utakmicu,opet nista posebno obzirom da citava ekipa Citya je odigrala jako lose! Y.Toure i Silva kao i Kolo Toure su bili najlosiji danas,iza njih je realno i Kolarov,koji je imao dosta losih suteva,izgubljenih lopti,i pored gola ne vidim ga u narednim utakmicama Citya...pretrcao je najvise,ali i izgubio najvise lopti...Mancini izgubio konce,slijedi mu otkaz,ako ne veceras onda poslije utakmice protiv Arsenala 100%,jer ovo nije ni sjena onog Citya sa pocetka sezone! Tevez nista,nije se trebao ni vracati! Pizaro je za 20 minuta odigrao bolje nego Silva za 70...Jonson katastrofa,zalutao u City..Milner isto jako los! Dzeko i Baloteli su danas realno bili najbolji,a imali su prilicno malo lopti,pogotovo Dzeko... Baloteli onim skandalom sa Kolarovom pokazao sav jad ove ekipe...jednostavno rastimani orkestar!
- el-fighter
- Kontakt:
Bgmi City ce tesko do titule. Ako United dobije Blackburna, a 90% hoce, onda ce City biti u velikim problemima. Danas nisam gledao tekmu, ali ako je vjerovati komentarima onda je City nastavio niz losih igara, a Dzeko ponovo dobar, ali bez pravih lopti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
http://watchhighlightsonline.****.c ... n-box.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko solidan danas, izborio je penel i trudio se dosta pogotovo u prvom poluvremenu.
Ali generalno je Manchester City bio skroz slab danas, defenzivno bez agresivnosti i koncentracije a ofenzivno bez inspiracije.
Ali generalno je Manchester City bio skroz slab danas, defenzivno bez agresivnosti i koncentracije a ofenzivno bez inspiracije.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
po N puta se pokazalo da City nema igru već samo što pojedinci naprave to je sve, sva tri su gola bez bilo kakve akcije, i Džeko je bio najbliži golu u sredini napada bez ijedne upotebljive lopte, kod trećeg gola je fino smirio loptu u dosta teškoj situaciji,
al više bi neko šeiku trebao objasniti kako se igra fudbal, ili da pogleda neku utakmicu Barselone onda bi sigurno Mancini odmah dobio otkaz
al više bi neko šeiku trebao objasniti kako se igra fudbal, ili da pogleda neku utakmicu Barselone onda bi sigurno Mancini odmah dobio otkaz
haha ovi su mi najluđi što kontaju da Šejk nema mozga...aldin-8 je napisao/la:po N puta se pokazalo da City nema igru već samo što pojedinci naprave to je sve, sva tri su gola bez bilo kakve akcije, i Džeko je bio najbliži golu u sredini napada bez ijedne upotebljive lopte, kod trećeg gola je fino smirio loptu u dosta teškoj situaciji,
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa nesto plaho i nije bistar.muXmania je napisao/la:haha ovi su mi najluđi što kontaju da Šejk nema mozga...aldin-8 je napisao/la:po N puta se pokazalo da City nema igru već samo što pojedinci naprave to je sve, sva tri su gola bez bilo kakve akcije, i Džeko je bio najbliži golu u sredini napada bez ijedne upotebljive lopte, kod trećeg gola je fino smirio loptu u dosta teškoj situaciji,
Uloziti toliko novca,ostati bez icega(sto se titula,kupova ili bilo kojeg trofeja tice ove sezone)a ne mjenjati to stanje.To jest na klupi ili na terenu.
Iako je davnih dana to trebao uciniti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 mar 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da li je Džeko ikada u City odigrao lošu utakmicu? Po vama nije, za vas većinu na forumu Džeko je uvijek solidan uvijek je neko drugi kriv. Danas osim što je izborio penal nije ništa uradi, imao je puno loših dodavanja svaki je duel izgubio.Na skali od 5 do 10 ocijeno bih ga sa 5.5. Nažalost i Aguero i Baloteli su trenutno bolji.Nekada je Džeko baš kao Baloteli sa ruba šesnesterca bio ubojit a danas više ne može da dođe šansu da šutne.
Ma ja,on je kriv sto su primili tri gola,sto se Kun ''sprzio''sa sprejom,sto se ne sprecava globalno otopljavanje,sto je prosut kamion rize u Kini prilikom saobracajne nesrece itd.Semper je napisao/la:Da li je Džeko ikada u City odigrao lošu utakmicu? Po vama nije, za vas većinu na forumu Džeko je uvijek solidan uvijek je neko drugi kriv. Danas osim što je izborio penal nije ništa uradi, imao je puno loših dodavanja svaki je duel izgubio.Na skali od 5 do 10 ocijeno bih ga sa 5.5. Nažalost i Aguero i Baloteli su trenutno bolji.Nekada je Džeko baš kao Baloteli sa ruba šesnesterca bio ubojit a danas više ne može da dođe šansu da šutne.
Jel ti sad lakse?
P.S To za ''svaki'' izgubljeni duel,mozes nekome ko nije gledao utakmicu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 mar 2012, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pitam se samo..sta neki pojedinci ocekivaju da Dzeko sam uradi kada cijela ekipa igra generelno dosta lose kao danas...sta je trebao Dzeko sam uraditi?
Po mom misljenju danas je uradio ono sto je mogao...inace danas bi mozda jedino Messi mogao pomoci kao pojedinac Manchester City-u.
Ocigledno je da je tituala izgubljena za City, jer zadnjih 3 mjeseca su losi vani a evo i danas su i kuci bili losi..Mancini ima da leti, pa mozda onda Dzeko i ostane u City-u, al zavisi od novog trenera i njegovih planova.
Po mom misljenju danas je uradio ono sto je mogao...inace danas bi mozda jedino Messi mogao pomoci kao pojedinac Manchester City-u.

Ocigledno je da je tituala izgubljena za City, jer zadnjih 3 mjeseca su losi vani a evo i danas su i kuci bili losi..Mancini ima da leti, pa mozda onda Dzeko i ostane u City-u, al zavisi od novog trenera i njegovih planova.
-------------------Begović------------------
Za one koji su zaboravili ko je Džeko i kako je nekada igrao neka malo pogledaju clipove na youtube Džeke iz Wolfsburga. Džeko je za godinu i pol nazadova i to je realnost. To što vas zadovoljava da Džeko nema u toku jedne utakmice šut u okvir gola to je nešto drugo.Nedo Bog da je Jelavić Bosanac ovdje bi se već pisalo je bolji od Ibrahimovića. Ja sam prije 3 mjeseca rekao da je Ibra bolji od Džeke i što je najgore niko mi nije vjerovao.
JelavicSemper je napisao/la:Za one koji su zaboravili ko je Džeko i kako je nekada igrao neka malo pogledaju clipove na youtube Džeke iz Wolfsburga. Džeko je za godinu i pol nazadova i to je realnost. To što vas zadovoljava da Džeko nema u toku jedne utakmice šut u okvir gola to je nešto drugo.Nedo Bog da je Jelavić Bosanac ovdje bi se već pisalo je bolji od Ibrahimovića. Ja sam prije 3 mjeseca rekao da je Ibra bolji od Džeke i što je najgore niko mi nije vjerovao.

-
- Kontakt:
U istom kontekstu Dzeko i Jelavic ,hahahahahahahahahahahahahaha
cek ,cek hahahahahahahahahahahahaha
hahahhahahahahahahahaha

cek ,cek hahahahahahahahahahahahaha
hahahhahahahahahahahaha

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Semper je napisao/la:Za one koji su zaboravili ko je Džeko i kako je nekada igrao neka malo pogledaju clipove na youtube Džeke iz Wolfsburga. Džeko je za godinu i pol nazadova i to je realnost. To što vas zadovoljava da Džeko nema u toku jedne utakmice šut u okvir gola to je nešto drugo.Nedo Bog da je Jelavić Bosanac ovdje bi se već pisalo je bolji od Ibrahimovića. Ja sam prije 3 mjeseca rekao da je Ibra bolji od Džeke i što je najgore niko mi nije vjerovao.
0:40 Niko mi ne vjerujeeee baa sto je najgore

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Nisam ja rekao da je Jelavić bolji od Džeke već sam želio da kažem da mi naše igrače precjenjujemo.Npr. ovdje se ozbiljno shvati naslov "Nadarević u Wiganu"ili "Salihović na meti Uniteda".
Trenutno korisnika/ca: General505 i 29 gostiju.