FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Neka, pocelo se pricati o nekakvim rekordima, o perverznoj jacini, o tome kako nam niko nista ne moze, pa momci izasli malo, kontali hladit muda i dobit utakmicu. E moze al' u ku*cu. Odlicna stvar ovaj poraz, ne bih im sad bio u kozi. Sramota!
- anelbavarac
- Kontakt:
Oduzet im svima mjesecnu placu za ovu bruku ,pickice jedne.
kako ti dobro zakljucujes...jako je lijepo pricati sa tobomshaqiri11 je napisao/la:vidio si prosle sezone u obe utakmice protiv reala za sta je on sposoban, samo primjer, ocigledno presudjujes kvalitetu igraca na osnovu jedne utakmice u kojoj je protivnik postavio bus pred svoj gol i priliku vreba iz kontri...plitak si brateMakaveli je napisao/la:ja nikada nisam vidio od riberya ono za sta ga se proglasavalo na ovoj temi...
i sumnjam da cu vidjeti...
Prosle godine je predstavniku i tada aktuelnom prvaku "najjace" lige na svijetu presudio Basel.nedim1993 je napisao/la:najbolja liga na svijetu po nekim stručnjacima ovde

Ne pocinji sa raspravama koje nemaju kraja.
Kad vidim Milera a pogotovo Krosa imama osjecaj da nisu pet dana nista jeli, tako su nekako mlitavi, bljedi i smotani.anelbavarac je napisao/la:Oduzet im svima mjesecnu placu za ovu bruku ,pickice jedne.
Ma veceras su Valencia i Chelsea bili najveci ziceri, naravno i Uefacelona.... Ostalo sve nesigurno.....legenda reala je napisao/la:E jbg ja vidio ovih kvota, reko ziceri i kontam Mančo će zajebati(i njih obiđem), mora jedno iznenađenje bitiHypnose je napisao/la: JA legendo, ja, jer sam imao njuh da ce oni ili United zaebati..... Eto to oni uradise al' sam svakako i bez njih pao na Juventusu...![]()
![]()
![]()
Kad ono Bayo i Juve![]()
Sto se tice tekme nisam je gledao pa ne mogu suditi, al' brate sramota je izgubiti od bjeloruskog prvaka pa i za jedan Dinamo Zg a ne za Bayern.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koliko li je tek Boris jak, kad mu bate ugazi Bayerna

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opasan "neki" Bate.
Malo sam gledao tekmu, a čim je Kroos mašio onu 100% šansu, nadam sam se Bayernovom porazu. Dobro, neću lagati, nadao sam se porazu i prije početka tekme.
Ovo će raspizditi ekipu Bayerna koja će grupnu fazu završiti sa 15 bodova, u to sam ubijeđen. Bate će na AA igrati Baselovu ulogu.

Malo sam gledao tekmu, a čim je Kroos mašio onu 100% šansu, nadam sam se Bayernovom porazu. Dobro, neću lagati, nadao sam se porazu i prije početka tekme.

Ovo će raspizditi ekipu Bayerna koja će grupnu fazu završiti sa 15 bodova, u to sam ubijeđen. Bate će na AA igrati Baselovu ulogu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Očaj , sve me ovo podsjeća na prošle dvije sezone kada nismo nikako uspijevali da nađemo put do protivničkog gola , a i danas ista stvar .
Sve bi nešto da se ušetaju u gol , iako vide da tako ne ide , opet nastavljaju po svome . Odavno nisam vidio slabijeg Lahma , pa i Riberya , odbrana danas haotična , Badstuber po meni najgori , krivac za 1. gol , onda njegovi centaršutevi , bez cilja . O ostalima ne bih trošio riječi .
Svaka čast za dosadašnji dio sezone ali sad su uprskali i šefa i stanicu
Sve bi nešto da se ušetaju u gol , iako vide da tako ne ide , opet nastavljaju po svome . Odavno nisam vidio slabijeg Lahma , pa i Riberya , odbrana danas haotična , Badstuber po meni najgori , krivac za 1. gol , onda njegovi centaršutevi , bez cilja . O ostalima ne bih trošio riječi .
Svaka čast za dosadašnji dio sezone ali sad su uprskali i šefa i stanicu

ma kakva rasprava. kladiJonica brateribery je napisao/la:Prosle godine je predstavniku i tada aktuelnom prvaku "najjace" lige na svijetu presudio Basel.nedim1993 je napisao/la:najbolja liga na svijetu po nekim stručnjacima ovde![]()
Ne pocinji sa raspravama koje nemaju kraja.

Vođa zna.
I mene su hebali na kladionici, ali to nije tema ove emisije.nedim1993 je napisao/la:ma kakva rasprava. kladiJonica brateribery je napisao/la:Prosle godine je predstavniku i tada aktuelnom prvaku "najjace" lige na svijetu presudio Basel.nedim1993 je napisao/la:najbolja liga na svijetu po nekim stručnjacima ovde![]()
Ne pocinji sa raspravama koje nemaju kraja..
Bild.de se vec sprda sa nama, preko FB statusa. Mogu mislit novinarskog pranja ovih dana u njemackoj stampi.
Hoćemo da ispadnemo u Ligi prvaka da bi se skoncentrisali na prvenstvo.........

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
Ovaj poraz je bio potreban. Previse se opustili, a ovi Bjelorusi igrali iznad svog maksimuma. Sa ovakvom borbom sigurno su i zasluzili pobjedu i sada su jako blizu prolaska u drugu fazu.
#divovi
Koje vidio reakcije UH i Sammera tokom utakmice zna da se igracima crno pise i ne bi im bio u kozi. Sigurno ce zbog ova snositi posljedice, a sada ce ih mediji takodjer rastaviti na proste faktore.
@ ribery
sta pise BILD na svom FB profilu ?
@ ribery
sta pise BILD na svom FB profilu ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Vise bi volio da ste u Bundesligi....
Ja nisam gledao utakmicu, mozda je to vise splet okolnosti ali sam vidio sta je Kros masio
Ne mora da znaci nish ...nije nish strasno !
Ja nisam gledao utakmicu, mozda je to vise splet okolnosti ali sam vidio sta je Kros masio

Ne mora da znaci nish ...nije nish strasno !

Sabur momci sabur!
PORAZ u najbolje moguće vrijeme. SVE JE JOŠ TU!
Malo da se spustimo na zemlju i ohladimo glave! Jes da noćas neće moći san na oči al de...!!!!!!!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Pa ne mogu da vjerujem,Bayo ubi,satra sve zivo i nezivo,ali kad ja odigram na njega naravno da ce me zajebati.
Ma ne krivim ja Bayern,ja sam kriv,apsolutno me svaki put zajebete a ja opet vjerujem u vas
Ma ne krivim ja Bayern,ja sam kriv,apsolutno me svaki put zajebete a ja opet vjerujem u vas

[quote="moustapha"]Ovaj poraz je bio potreban. Previse se opustili, a ovi Bjelorusi igrali iznad svog maksimuma. Sa ovakvom borbom sigurno su i zasluzili pobjedu i sada su jako blizu prolaska u drugu fazu.[/quote]
Potpuno si upravu, samo se nadam da ce nekim igracima nakon ovoga malo mozak proraditi.
Potpuno si upravu, samo se nadam da ce nekim igracima nakon ovoga malo mozak proraditi.
Ovakav DUH se traži!!!!effe_sa je napisao/la:Hoćemo da ispadnemo u Ligi prvaka da bi se skoncentrisali na prvenstvo.........![]()
![]()
Kad smo Čelzi preživjeli ovo je ništa!!!!

--------------- Neuer -----------------
@amerosm
"Bayern-Irrsinn in Borisov! Die Weißrussen führen mittlerweile 2:0."
"Der Borisov-Angriff zum 2:0 war so ungestört wie bei FIFA 13 auf Anfänger: Ein paar mal X drücken, dann schießen und drin."
"Bayern-Irrsinn in Borisov! Die Weißrussen führen mittlerweile 2:0."
"Der Borisov-Angriff zum 2:0 war so ungestört wie bei FIFA 13 auf Anfänger: Ein paar mal X drücken, dann schießen und drin."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.