Pola sata sam tražio sliku i jedva skontao da je Mihojević broj 16MocMahale444 je napisao/la: suti ti pehu Boziji i -16
ti si zvao karmu Virtozile tebe krivim za gubitak 2 boda.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pola sata sam tražio sliku i jedva skontao da je Mihojević broj 16MocMahale444 je napisao/la: suti ti pehu Boziji i -16
Hilal se nekoristi u ovakve svrhe. Ako nista, radi vjernika ga promjeni.MocMahale444 je napisao/la:sumnjam nego sta, oni su slozni i normalno bodovi idu Zrinjskom.
Cuvaj ova dva boda kako znas gini ako treba. Sram vas bilo za 6-7 minuta 3 gola ste primilu fujjjjjjjjj
Daj ba mene je poslo pravo, prije 48 sati razbio prozor nakon 3 ag razbio stol stakleni slucajnoVirtu4l je napisao/la:Pola sata sam tražio sliku i jedva skontao da je Mihojević broj 16MocMahale444 je napisao/la: suti ti pehu Boziji i -16
Pa nije ništa protiv uprave napisao a koliko vidim ni ostali na temi. Nema potrebe spominjati ih a posebno u fonu ko je za ili protiv nekoga. Momak razočaran i to je sasvim razumljivo.Monci je napisao/la:Irfo druže, uz dužno poštovanje i respect, ti si uvijek negativani kontra ove uprave. Nemoj me druže pogrešno shvatiti, nemam ja ništa protiv različitih stavova, mišljenja ili ideja. Samo hajmo malo Želju podržavati. Zaboli me neka stvar i za predsjednika, direktora, upravu, trenera, igrače. Meni je Željo samo bitan. Svi su prolazni, samo Željo ostaje. Hajmo svi zapamtiti to, i da nam bude vodilja u razmišljanjima i postupcima.
gdje sam spomeno upravu?Monci je napisao/la:Irfo druže, uz dužno poštovanje i respect, ti si uvijek negativani kontra ove uprave. Nemoj me druže pogrešno shvatiti, nemam ja ništa protiv različitih stavova, mišljenja ili ideja. Samo hajmo malo Želju podržavati. Zaboli me neka stvar i za predsjednika, direktora, upravu, trenera, igrače. Meni je Željo samo bitan. Svi su prolazni, samo Željo ostaje. Hajmo svi zapamtiti to, i da nam bude vodilja u razmišljanjima i postupcima.
Dezurni pandur.MocMahale444 je napisao/la:
Ti me prestani citirati hljeba ti pa sta ti je vise @samoposmatram. Ignore opucaj i vozdra idi na temu zrinjskog i mili se s njima.
Stalo mi je do tebe, zbog toga ti pisem, to je bratski.MocMahale444 je napisao/la:Ima duze vremena kako me peglas i postajes biti bas dosadan.
imas ignor i vozdra. Ti znas da li ja prakticiram ili ne? ko si ti? hoces kolac? idi se lizi s zrinjskim ne bi ni trebao pisati ovdje.
Posmatraj koliko hoces.
Vidi vidi sta bi sad, nisi tako poslije Viteza pisaoZeljo92 je napisao/la:Kad je trening? Bilo bi dobro da odemo i damo im podrsku jer vjerujem ovoj ekipi i znam da ce dati sve od sebe da osvojimo titulu.
pesimizam i svi favoriti protiv nas aha i sve moguce bodove uzmes.Raonffa je napisao/la:Samo treba biti negativan Muhoni, to nam je talično, kad se samo sjetim pred derbi tvog pesimizma i onda paf
To je to, samo podrska i treba zagrmit svi ko jedan Sampioni dat im bas podrsku da se sjebu, jer toce im vratit samopouzadanje, al bas se treba skupit svi ko jedan ujedinjeni otic podrzat ih ideja vrh jer potrebno im je to sad vise nego ikad.. Volim te ZeljoZeljo92 je napisao/la:Kad je trening? Bilo bi dobro da odemo i damo im podrsku jer vjerujem ovoj ekipi i znam da ce dati sve od sebe da osvojimo titulu.
Jesil spuco sinoc 10 sampita?Rokoko87 je napisao/la:VOLIM TE VIŠE OD SEBE BEZ OBZIRA NA SVE!
Zar ima išta gore od psovanja Lendriću?MocMahale444 je napisao/la:pesimizam i svi favoriti protiv nas aha i sve moguce bodove uzmes.Raonffa je napisao/la:Samo treba biti negativan Muhoni, to nam je talično, kad se samo sjetim pred derbi tvog pesimizma i onda paf
A znam basjebada zesca vjeruj, ovo mi je gore nego sto su psovali Lendricu
![]()
Sandokane jesi ziv.