Nije bilo tragova provale..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Koje iznenadjenje da se dvije karikature ovog foruma slazu i podrzavaju.
Ko zna, mozda su i familija s obzirom da je jedan pubertetlija a drugi u ozbiljnim godinama.

Ko zna, mozda su i familija s obzirom da je jedan pubertetlija a drugi u ozbiljnim godinama.
Ja konto inžinjer nečega
https://crna-hronika.info/ne-moze-se-za ... jem/150517
https://crna-hronika.info/ne-moze-se-za ... jem/150517
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Husiku zena ostavila pa trazi utjehu u decku romske populacije, love story.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
SportSport.ba presenta Retrasado mental en el amorMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:49Husiku zena ostavila pa trazi utjehu u decku romske populacije, love story.
protagonista: El Husika con El Imco
Helleru nemoj se zayebavati, mogao bi koji šamar pokupiti od malog.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ima li neko iskustva sa radom u call centrima na engleskom jeziku ? Kakvi su uslovi, koliko se radi i sto je najbitnije koji je opis posla, jer meni to nikad do kraja nije bilo jasno. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Bježi ba yebote , šta god da postaviš imam odgovor na to ...
Ovaj put neka neko drugi napiše, ja sam imao dobro iskustvo...

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jao humora majko Fato! 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj Husika se smije i kad gleda zauvijek susjede
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PovratakKralja
- Kontakt:
Boga vam ako ima neko iz Mostara kako vam je petica 8km ito bez PDV-a???
1,6KM po cevapu
Apsolutno pukli
1,6KM po cevapu
Apsolutno pukli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Haj cijena za deranje turista, al nije valjda da ce neko nas platit toliko..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Je li placanje fiksno ili po ucinku ?bombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:37Bježi ba yebote , šta god da postaviš imam odgovor na to ...
Ovaj put neka neko drugi napiše, ja sam imao dobro iskustvo...![]()
Call the coroner!
Naravno da nisi mogao biti na bitnom polozaju, jer tu je sve bilo podređeno bratstvu i jedinstvu. Recimo mir i ljubav se trenirala u SPCu i SANU, u toj JUGOSLAVIJI vjerske i kulturne institucije imaju srpski prefiks, sto se odlicno odrazilo na ostale narode pocetkom devedesetih godina. Govorilo se razumljivo srpskohrvatskim a ne JUGOSLOVENSKIM jezikom, sto drugim narodima u toj drzavi jasno govori da mogu samo k.u.r.a.c popusit najbrojnijima.Husika je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:02Ko je rekao da je bila zbranjena?
Mozda ovi sto od Pavelica, Busuladzica, Draze prave heroje, niko normalan ti nece reci da se nije smjela praktikovati vjera...
Ako si bio vjernik nisi mogao na bitan polozaj iz objektivnih razloga, nisi pozdan jer vjerujes a zanemarujes cinjenice, nepovjerenje u tebe onih iz druge religije itd!
Uglavnom sjajna prica o ljubavi, jednakosti, sa prekrasnim krajem. Hvala ti Boze sto si nam omogucio da imamo tako krasnu drzavu osuđenu na propast u krvi pola miliona ljudi i patnji stotina hiljada izbjeglica. Pa ko ne bi bio sretan i ne bi pozelio da se sastavimo ponovo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Svo smo turisti izgledafeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:55Haj cijena za deranje turista, al nije valjda da ce neko nas platit toliko..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Imaš fiksno plus učinak, do tebe je koliko se nafuraš ...Puma je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:55Je li placanje fiksno ili po ucinku ?bombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:37Bježi ba yebote , šta god da postaviš imam odgovor na to ...
Ovaj put neka neko drugi napiše, ja sam imao dobro iskustvo...![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.