Lakoste je napisao/la:Sta ovaj napisa, mozak mi se preznojio![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Molim uvažene forumaše da nam elaboriraju tačku 6 iz Jukine odbrane doktorata na temu "Husref Musemić heroj ili zločinac"

- Probisvjet
- Kontakt:
Meni je strasno zanimljivo pitanje pod broj 10. Molim nekoga da to malo pojasni, na svoj nacin.narodniheroj je napisao/la:Molim uvažene forumaše da nam elaboriraju tačku 6 iz Jukine odbrane doktorata na temu "Husref Musemić heroj ili zločinac"![]()
"Financiski" ? i to treba razmotriti.
U svakom slucaju veoma misaon osvrt na proslo dogadjanje nekih dogadjaja, oko Musemica Mustafe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
I prije nego što probamo dokučiti sve poruke iz ovog epohalnog statusa gosp Juke, ja pozivam uvažene forumaše sa teme PL Prepucavanja da se u naprijed zahvalimo gosp. Juki što nam je uljepšao i vrlo vjerovatno skratio ovaj kišni i depresivni Ponedjeljak.
Juka hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Juka hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kod nas kisa ne padanarodniheroj je napisao/la:I prije nego što probamo dokučiti sve poruke iz ovog epohalnog statusa gosp Juke, ja pozivam uvažene forumaše sa teme PL Prepucavanja da se u naprijed zahvalimo gosp. Juki što nam je uljepšao i vrlo vjerovatno skratio ovaj kišni i depresivni Ponedjeljak.
Juka hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovo su prepucavanja, pazi sada, Premijer lige BiH. Predji na prepucavanja jedan ili dva podforuma nize..jubitubi je napisao/la:Java ne daju mi vizu java porazi u nizu java prijave mi stizu java Borac igra drugu ligu na na na.. A jes mi krivo **** ti sve dobra ce biti ta liga 12 prstace perje. A mi ganola u focu visegrad gradiska
-
GradKamena1
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Fukare se nisu pojavile u Zapadnom Mostaru jer je dosadasnji autoprevoznik otkazao prevoz u četvrtak, a ostali koji su kontaktirani nisu htjeli voziti zbog dobro poznatog sukoba Ultrasa i Fukara prije par godina kada je izgorio bus kompanije Ljaljic tours, a MUP HNK ne dozvoljava dolazak kombi i privatnim vozilima i vraćaju nazad kao što je bio slučaj s Fukarama i prošle godine pri dolasku u Vrapčiće i Zapadni Mostar.
![]()
Do sad su normalno dolazili navijaci autima (horde,manijaci osobno ih vidio) a i kombiji 1000000000% opravdanja, opravdanja!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jesu to zaobisli Mostar oni sto ginu za taj klub?
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nije valjda da se nisu pojavili..Koje iznenadjenjeLakoste je napisao/la:Fukare se nisu pojavile u Zapadnom Mostaru jer je dosadasnji autoprevoznik otkazao prevoz u četvrtak, a ostali koji su kontaktirani nisu htjeli voziti zbog dobro poznatog sukoba Ultrasa i Fukara prije par godina kada je izgorio bus kompanije Ljaljic tours, a MUP HNK ne dozvoljava dolazak kombi i privatnim vozilima i vraćaju nazad kao što je bio slučaj s Fukarama i prošle godine pri dolasku u Vrapčiće i Zapadni Mostar.
![]()
#musvdg
- IlProfessore
- Kontakt:
Poginuli za klub na putu prema mostaru 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko i nadam se da cu uci sa vama u fazon. Posto sam novi kolac, nadam se da cete mi dozvoliti vremena da se adaptiram. Nemojte po bubrezima 
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Horde prekucale paša moooooi

Koji je ovo jezik ?Lakoste je napisao/la:Sta ovaj napisa, mozak mi se preznojio![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Koji si ti od pale brace?WolfOfWallStreet je napisao/la:Horde prekucale paša moooooi![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Ja sam Danijel iz Mostara, navijam za ZrinjskiEvolution87 je napisao/la:Koji si ti od pale brace?WolfOfWallStreet je napisao/la:Horde prekucale paša moooooi![]()
![]()
Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jel ovaj DanijelWolfOfWallStreet je napisao/la:Ja sam Danijel iz Mostara, navijam za ZrinjskiEvolution87 je napisao/la:Koji si ti od pale brace?WolfOfWallStreet je napisao/la:Horde prekucale paša moooooi![]()
![]()
Sloboda Tuzla
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Jeste, poznat sam i pod nadimkom Ponos Ultrasa ovim putem zelim da pozdravim i mog miceka Krmaka aka. Rigotinu aka. Rigolleta koji je banovan
PRAVDA ZA MOG MICEKA
PRAVDA ZA MOG MICEKA
Ocekivo sam to od susjeda placi.piz.da,al od vas famoznih navijaca Slobode,koji naravno i jucer nisu dosli u Mostar,pravo da se javljate na navijacke teme i obracune,pa bolje da si sebi ku.rac otkino!wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.
Sportski pozdrav za takve.wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.