!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Raul_64 je napisao/la:zadnja tri Klasika daleko najbolji Realov igrac,tako da.siłenT. je napisao/la:^Leo je dovoljno puta pokazao odlične partije protiv RMA. CR je nakon loših serija protiv Barçe pokazao napokon jednu dobru partiju i naravno odmah ga dižete u nebesa, iako ste pisali nakon onog poraza na Bernabéu kako nije za velike utakmice. Toliko o vašem mišljenju.
nije mi omiljen, ali ovo kad utišava domaće navijače, ovo je sjajna scena.nanek je napisao/la:[youtube][/youtube]
O navijacu Reala, Barce, Liverpola, Atletica, Leedsa, Citya i jos 50 klubova, sta ima?siłenT. je napisao/la:^Čudo pa sada Ronalda dižete u nebesa.
momka koji zabi 140 golova u 140 utakmica jel.siłenT. je napisao/la:^Čudo pa sada Ronalda dižete u nebesa.
alan_kardec je napisao/la:nije mi omiljen, ali ovo kad utišava domaće navijače, ovo je sjajna scena.nanek je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
čestitke na tituli.
nadji moju riječ o tome i ja će ti dokumentovano dokazat da sam svoj komp naqrac nabio,inače toj maloj upadačkoj pichkici večeras nije mjesto ovdje.Hala Madrid!siłenT. je napisao/la:^Leo je dovoljno puta pokazao odlične partije protiv RMA. CR je nakon loših serija protiv Barçe pokazao napokon jednu dobru partiju i naravno odmah ga dižete u nebesa, iako ste pisali nakon onog poraza na Bernabéu kako nije za velike utakmice. Toliko o vašem mišljenju.
Ono što je jadno je da je tvoja prdalona isprdila večeras, sa jednim sretnim golom, još ste dobro prošli mogli ste 5 komada primitiPatrickBateman je napisao/la:Previse mijenjate misljenja o Realu i Ronaldu,skoro nakon svake utakmice.Jadno. Sad su najbolji,sad ih sve otjerat.
Jedino su madridist i D1OS konstantni
MNOGO SMO NAHEBALI![/quote][/size]StevieM je napisao/la:[quote="Nail for Real"][quote="Romariooo"]MNOGO CETE NAHEBATI !!!
Romariooo je napisao/la:StevieM je napisao/la:[quote="Nail for Real"]
MNOGO SMO NAHEBALI!
Svaka cast mali na komentaru, dugo nisam bolji procitao na ovom forumu
U sridu, u sridu, nece nam se drug Romario jos dugo oporavit![]()
Vec sam bio otpisao bodove iz ove utakmice, i dalje mislim da je pobjeda u srijedu bitnija, al svaka cast za ovu veliku utakmicu i kraljevsku predstavu. Puno je proslo, al ko ceka taj i doceka. Jos da Bayerna rijesi, i od pokojnika, pukovnik!
o tome ja pričam od dana registracije na forumPuma je napisao/la:Eto i Mou je ispunio taj svoj cilj, prije par godina je rekao da mu je cilj osvojiti tri najjace lige Svijeta
Postoji i postojalo je zaista sjajnih i velikih trenera ali jedan je Jose Mourinho
Uzmite i tu LP, fakat to zelim Realu od srca
emir18 je napisao/la:al najaci su oni sto su komentirali tako zvani navijaci reala , da ce real izgubit obje titule, da ce ih barca razvalit Pepe fenomenalam,Ramos bez greske, Arbeloa kolko ga pljujemo veceras strasan, Coentrao nije lose khedira svaka cast momku koliko je trcao, Xabi fenomenalno presjecao lopte, ozil kakvi prodori po stranama, di maria nije lose moze bolje(za koju utakmicu dok se vrati u formu), Benzema dosta traco veceras, a sta reci za Ronalda najbolji svih vremena kakvi prolazi veceras puyol nije znao gdje je veceras, kao ni mascerano i da nezaboravim iker kapitenski
Hala Madrid 32 Titula![]()
razumit cu te sto ces ismijati covjek jer je u stanju euforije rekao da je Ronaldo najbolji svih vremena?IlPrincipino je napisao/la:emir18 je napisao/la:al najaci su oni sto su komentirali tako zvani navijaci reala , da ce real izgubit obje titule, da ce ih barca razvalit Pepe fenomenalam,Ramos bez greske, Arbeloa kolko ga pljujemo veceras strasan, Coentrao nije lose khedira svaka cast momku koliko je trcao, Xabi fenomenalno presjecao lopte, ozil kakvi prodori po stranama, di maria nije lose moze bolje(za koju utakmicu dok se vrati u formu), Benzema dosta traco veceras, a sta reci za Ronalda najbolji svih vremena kakvi prolazi veceras puyol nije znao gdje je veceras, kao ni mascerano i da nezaboravim iker kapitenski
Hala Madrid 32 Titula![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.