Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Commoli je veliki dobitak za nas klub!!!Sto se tice napadaca,suarez nije klasicni spic,tako da bi jos jedan napadac i te kako dobro dosao.Jan Vertonghen je takodje na meti Liverpool.Ali to su sve nagadjanja.Sada treba da uzivamo u ovoj polu sezoni i da pokusamo doci do te cetvrte pozicije.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma razumijem te, i ja sam ovih godina razocaran sa dovodjenjem tih fudbalskih "talenata", ali sta ces i nismo u poziciji da kupujemo neka skupa pojacanja, jer jos uvijek smo u finansiskim problemima. Najvaznije je sljedecih sezona finansisji stabilizirati klub, dovodeci mladje igrace koji ce primati manje place, naravno da je to rizicno, ali nemo izbora, jer za dvije ili tri godine, nisma siguran stupa pravilo UEFE da timovi nece moci igrati u Evropi ako nemaju pozitivno poslovanje. Zbog toga United i ne kupuje igrace kao proslih godina, bar po mom misljenu, jer su i oni kao i mi u dugovima do grla, bio je i Chelsea ali ih je izvukao Abramovich, ovo bi najbolje mogao iskoristit Arsenal jer oni jedino imaju para viska, citam ovih dana izgleda i oni su odlucili odrijesiti kesu, uglavnom nadam se da vise necemo dovoditi novog Francisa Duvala, Miki Roquea, Jordi Brouwera, Plasisa...jedini mladi igrac kojeg su pogodili uspjeli su dati dzaba Athleticu/ Mikel San Jose...steta
Joint_fc
nemam ni jareds je napisao/la:Nemam ja !Rizah je napisao/la:Mislim da svaki član ovog foruma ima dva accounta, jedan pravi i jedan na temi Liverpoola
Bivši Liverpoolovi vlasnici sudski traže odštetu od milijardu funti!
Tom Hicks i George Gillett jr., bivši vlasnici engleskoga nogometnog kluba Liverpoola, na Visokome su sudu u Londonu podnijeli odštetni zahtjev jer su bili primorani prodati klub...
Dogodilo se to prošlog listopada, kada su trojica klupskih direktora, uz pomoć banke Royal Bank of Scotland kao najvećeg vjerovnika, sudski isforsirali prodaju kluba američkoj korporaciji NESV, inače vlasnicima Boston Red Soxa, za 300 milijuna funti.
Zbog "epske obmane", kako su "nasilnu" prodaju nazvali Hicks i Gillett, bivši vlasnici potražuju milijardu funti odštete, uvjereni da su teško oštećeni pri kupoprodaji: smatrali su tada, kao što smatraju i sada, da su za Liverpool dobili barem dvostruko manje od realne vrijednosti kluba.
Tadašnji je dug kluba, također treba napomenuti, iznosio astronomskih 285 milijuna funti.

a vec sam se pitao sta rade debili, vec sam pomislio da su priznali poraz

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Agger upravo zabio za Dansku u 8.minuti susreta protiv Engleske

Bgm "uvali" ga Agger Englezima 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
šta mislite da li nam treba štoper, arsenal nudi za Pepea(portugalca iz Reala) 30 mil , on meni nije uopšte drag, i nebih ga volio vidjeti u Liverpoolu, ali želim da vidim vaša mišljenja o Pepeu jer njem ističe ugovor kojeg neželi produžiti... tako da.... 

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
Ma to je bacanje para, ne vrijedi on toliko, plus sto je to jedan od najgrubljih igraca u Evropi i moje misljenje o njemu je da je idiot.hary_ynwa je napisao/la:šta mislite da li nam treba štoper, arsenal nudi za Pepea(portugalca iz Reala) 30 mil , on meni nije uopšte drag, i nebih ga volio vidjeti u Liverpoolu, ali želim da vidim vaša mišljenja o Pepeu jer njem ističe ugovor kojeg neželi produžiti... tako da....
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- the scouser
- Kontakt:
Ma ne znam sad,ja mislim da se sad treba maksimalno iskoristiti to sto se to pravilo UEFA-ino uvodi tek 2013.,pa kupovati kvalitetne igrace,barem ovo predstojeće ljeto...nakon toga tek treba se dati u štednju.Prije sezonu-dvije smo doveli novi skauting...njihovo "veliko" ujedno prvo pojacanje je bio David N'Gog...vidjeli smo kakav je momak...jedino mozda ovaj Shelvey,ali i tu sam skeptican.Jedino mi nije jasno sto se ne daje sansa Pachecu umjesto Kuyta ili Maxija,od Maxija gore ne moze...kumkalesic je napisao/la:Ma razumijem te, i ja sam ovih godina razocaran sa dovodjenjem tih fudbalskih "talenata", ali sta ces i nismo u poziciji da kupujemo neka skupa pojacanja, jer jos uvijek smo u finansiskim problemima. Najvaznije je sljedecih sezona finansisji stabilizirati klub, dovodeci mladje igrace koji ce primati manje place, naravno da je to rizicno, ali nemo izbora, jer za dvije ili tri godine, nisma siguran stupa pravilo UEFE da timovi nece moci igrati u Evropi ako nemaju pozitivno poslovanje. Zbog toga United i ne kupuje igrace kao proslih godina, bar po mom misljenu, jer su i oni kao i mi u dugovima do grla, bio je i Chelsea ali ih je izvukao Abramovich, ovo bi najbolje mogao iskoristit Arsenal jer oni jedino imaju para viska, citam ovih dana izgleda i oni su odlucili odrijesiti kesu, uglavnom nadam se da vise necemo dovoditi novog Francisa Duvala, Miki Roquea, Jordi Brouwera, Plasisa...jedini mladi igrac kojeg su pogodili uspjeli su dati dzaba Athleticu/ Mikel San Jose...steta
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma to je bacanje para, ne vrijedi on toliko, plus sto je to jedan od najgrubljih igraca u Evropi i moje misljenje o njemu je da je idiot.[/quote]
slažem se, ali bi trebali pokupiti mexesa na ljeto i to besplatno!!!
slažem se, ali bi trebali pokupiti mexesa na ljeto i to besplatno!!!

GK: Reina, Gulaschi
Ja nebi voljeo Pepe da predje u Lfc !
Moje misljenje. . .
Imamo vec 3 sjajna stopera Skrtel,Carra,Agger i jos mlade Wilson i Ayala takodje moze na poziciju stopera ici i Kelly.
Da li ce napustiti Kyrgiakos Liverpool? Ili zeli produziti ugovor
Moje misljenje. . .
Imamo vec 3 sjajna stopera Skrtel,Carra,Agger i jos mlade Wilson i Ayala takodje moze na poziciju stopera ici i Kelly.
Da li ce napustiti Kyrgiakos Liverpool? Ili zeli produziti ugovor

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Taman se Glen navikao na lijevo krilo/bek i ovaj ga vraca na desnog beka 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Bravo Agger.nummaLFCŽ je napisao/la:Bgm "uvali" ga Agger Englezima

You'll Never Walk Alone
Pepe je nekako sklon grešekama,a i definitivno previše košta.hary_ynwa je napisao/la:šta mislite da li nam treba štoper, arsenal nudi za Pepea(portugalca iz Reala) 30 mil , on meni nije uopšte drag, i nebih ga volio vidjeti u Liverpoolu, ali želim da vidim vaša mišljenja o Pepeu jer njem ističe ugovor kojeg neželi produžiti... tako da....
Imamo Carru,Skrtela,Aggera,Wilsona,Ayalu i ako treba može uskočiti Kelly.
Kyrgiakos vjerovatno neće produžiti ugovor.Han!$;Lfc je napisao/la:Da li ce napustiti Kyrgiakos Liverpool? Ili zeli produziti ugovor
FK Pjetlovi
"Liverpool će za mene uvijek biti poseban. Zbog svoje povijesti, Liverpool je veći klub, ali trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Novac nije važan, otišao sam kako bih napredovao u sportskom smislu. Mislio sam ostai još jednu godinu u Liverpoolu i prihvatiti to kao tranzicijsku sezonu. Ali dođe vrijeme kada izgubite entuzijazam. Igrao sam u reprezentaciji sa igračima koji igraju na najvišoj razini za razliku od mene, a onda kada je sve izgledalo crno pojavio se Chelsea i pokazao interes za mene." rekao je Torres
Navijaci Liverpoola,mozete se komotno ponositi velicinom(jedinog kluba koji mi je u EPL drag osim Arsenala
) vaseg kluba. 
Navijaci Liverpoola,mozete se komotno ponositi velicinom(jedinog kluba koji mi je u EPL drag osim Arsenala

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Evo Kuyt dao Sneijder-u asistenciju 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
-
- Kontakt:
Da se razumijemo nemam ništa protiv redsa,ali mi se čini da je njihova vjera u bolje sutra i da će se vratiti na staze stare slave komparativna sa vjerom djeteta čiji je otac počinio suicid da će njegovo unuče biti genije!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Kako ja vidim assistent kod pogodka je bio nekakav JanssennummaLFCŽ je napisao/la:Evo Kuyt dao Sneijder-u asistenciju

Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 09 feb 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Hvala ti sto si odvojio svoje vrijeme da napises ovaj komentar, svaka cast !melanholicar je napisao/la:Da se razumijemo nemam ništa protiv redsa,ali mi se čini da je njihova vjera u bolje sutra i da će se vratiti na staze stare slave komparativna sa vjerom djeteta čiji je otac počinio suicid da će njegovo unuče biti genije!

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.