Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nemam šta reći stvarno, barem nemam trenutno sad jer sam razočaran više nego ijednim drugim transferom. Kapiten koji se na vjernost kleo ide u najomraženije manure, ovakvu izdaju nam još nijedan igrač nije priredio u povijesti kluba. Nasri je legenda u poređenju sa njim.
Više me ni sekunde ne zanima iako ćemo biti primorani pisati o njemu u nadolazećim godinama...
Više me ni sekunde ne zanima iako ćemo biti primorani pisati o njemu u nadolazećim godinama...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sad molite boga da Ramsey zna šta je nijet, pogodiće makar jednom. 
Šalu na stranu, samo neka ne spominje Arsenal i biće dobro.

Šalu na stranu, samo neka ne spominje Arsenal i biće dobro.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nek je se i ovo rijesilo. Sad dovesti Mirallasa, probati Sahina(ako zeli) te jednog u odbranu. Ja prezadovoljan sa ovim rokom. A napokon su se rijesili svi igraci od zadnjeg osvajanja, mozda je ovo trenutak da se nesto osvoji.
Celik!3,2,2.
Ovaj vise nije Persie, sad je Per$ie zapamtite 

Ajde,neka se i ovo više završilo,.Ipak je prestario i red je da ode igrati uz veterane kao što je i on..
Biče zanimljivo vidjeti ga na Emiratesu u onom ružnom dresu,.
Sad lagano po Lorentea,i abd ove sezone slavimo titulu u inat ovim što su se rasuli po "belom svetu" u potrazi za istim..
Adio Robine,"Break a leg"
Biče zanimljivo vidjeti ga na Emiratesu u onom ružnom dresu,.
Sad lagano po Lorentea,i abd ove sezone slavimo titulu u inat ovim što su se rasuli po "belom svetu" u potrazi za istim..
Adio Robine,"Break a leg"

Cini mi se da je ovdje ne'ko pisao da je Van Persie izjavio da ce ostati ako Wenger dovede par pojacanja..eto sad kad je ovaj to i uradio on napusta Arsenal...pa sta je on htio, Messija i Ronalda?? 

- Marsal
- Kontakt:
Song nas napušta do kraja sedmice...zapamtite moje riječi. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cesc Fàbregas Soler @cesc4official
Im in shock!
Im in shock!
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vjecni pesimisto, nece nas Song napustiti. Zapamti sta sam ti rekao. A doci ce jos dva igraca.Marsal je napisao/la:Song nas napušta do kraja sedmice...zapamtite moje riječi.
Celik!3,2,2.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Mirallas pred potpisom za Everton, po pisanjima samo jos medicinski pregled. A Sahin blizi Liverpoolu nego Arsenalu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nek je se i ovo rijesilo. Sad dovesti Mirallasa, probati Sahina(ako zeli) te jednog u odbranu. Ja prezadovoljan sa ovim rokom. A napokon su se rijesili svi igraci od zadnjeg osvajanja, mozda je ovo trenutak da se nesto osvoji.
Za Persija se znalo vec odavno, neka se to rijesilo. Ne bih dalje polemike oko toga.
Ovo kopka dosta, dolazi od poprilicno pouzdanog izvora. Ako ce ga zbog ponasanja pustiti da ode onda ne znam, nista dobro nismo dobili odlaskom obojice, pogotovo Songa to je sigurno.D @AFCAMDEN
Alex Song's attitude has been "disgusting" of late, and Arsene has had enough. He's been told he can leave. #AFC
Victoria Concordia Crescit.
Ma dosla su trojica, sto znaci da uz Persija odlazi jos jedan kljucan igrac. Tako je bilo i prosli transfer period, tako ce i ovaj.
Nek mu je sa srecom, povrijedio se da Bog da, a platu mu davali na osnovu odigranih utakmica.
edit.
RVP sold to Man Utd for £23 million.
Nek mu je sa srecom, povrijedio se da Bog da, a platu mu davali na osnovu odigranih utakmica.
edit.
RVP sold to Man Utd for £23 million.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 15 avg 2012, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo za nas fanove Arsenala da vise ne komentarisemo Robina,sve je jasno,ajmo se mi okrenut dalje,molit Boga da Song ostane i da dovedemo dobru zamjenu za Robina,i bicemo jaci nego i jedne sezone u posljednjih 6 godina,tacnije od finala LP-a ! 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
umjesto da mu se zahvalite na svemu sto je za vas ucinio vi tako o njemu 

- Neutralan88
- Kontakt:
hajde wengeru sad ponudi za Dzeku i to je to carzola i podolski ce ga hranit loptama i to je to 

-
- Kontakt:
Vec se pise da stize Llorente,i njemu je ostala 1 god. ugovora tako da nece biti skup! samo da je istina 

zahvalite se wengeru i scumu na 25 miliona obzirom da van persie neće biti ni trećina igrača od prošle sezone 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Neutralan88
- Kontakt:
RvP ima 29 godina, mislim da je najbolje proslo od njega..mogao bi bit Torres replay kad je presao u chelsea 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koga Wenger proda taj i lagano propada.
15. potpisao Fabregas za Barcu, sutra i ljekarski Van Per$iu.

15. potpisao Fabregas za Barcu, sutra i ljekarski Van Per$iu.

- luis enrique
- Kontakt:
Čujem da vam Štilić i Zec dolaze za te pare:D
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.