Ja jos hendikep puknem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
JetSet_Hantraga je napisao/la:+
Kazu da u situacijama kad ti sve dobro ide, u cipelu trebas stavit' kamencic, pa da te bar on zulja. Odoh, odoh, nije dobro kad je ovoliko dobro.![]()
Spasili ste.amerosm je napisao/la:Ribery smanjuje na 2:1, ostalo je jos nesto vise od tri minute da se spase totalne bruke.
nisam ja pao na Bayernu ja igro 3+ konto nabice ih Bayern 3,4 : 0legenda reala je napisao/la:Amere jel baš taj Bate tako jak![]()
![]()
Dobiše Lil u gostima, evo sad i Baya na svom terenu, ovo ne može biti slučajno![]()
PS ima li ko večeras da nije igro na Bayern![]()
vidio si prosle sezone u obe utakmice protiv reala za sta je on sposoban, samo primjer, ocigledno presudjujes kvalitetu igraca na osnovu jedne utakmice u kojoj je protivnik postavio bus pred svoj gol i priliku vreba iz kontri...plitak si brateMakaveli je napisao/la:ja nikada nisam vidio od riberya ono za sta ga se proglasavalo na ovoj temi...
i sumnjam da cu vidjeti...
JA legendo, ja, jer sam imao njuh da ce oni ili United zaebati..... Eto to oni uradise al' sam svakako i bez njih pao na Juventusu...legenda reala je napisao/la:Amere jel baš taj Bate tako jak![]()
![]()
Dobiše Lil u gostima, evo sad i Baya na svom terenu, ovo ne može biti slučajno![]()
PS ima li ko večeras da nije igro na Bayern![]()
Nista buraz, spremi lovu do subote.Nail for Real je napisao/la:Haj dacu ti ja nekad, samo da ostane ovakoDonnie Darko je napisao/la:Daj ba koji qurac, necu valjda zbog ovoga ostat bez pandzuke.
E jbg ja vidio ovih kvota, reko ziceri i kontam Mančo će zajebati(i njih obiđem), mora jedno iznenađenje bitiHypnose je napisao/la: JA legendo, ja, jer sam imao njuh da ce oni ili United zaebati..... Eto to oni uradise al' sam svakako i bez njih pao na Juventusu...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.