Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Rekord je srušen...dzonvejn je napisao/la:Messi ako zabije još jednog postavit će rekord po broju postignutih golova na jednoj utakmici Lige Prvaka.
[youtube][/youtube] Kapa dole majstore!dzonvejn je napisao/la:Rekord je srušen...dzonvejn je napisao/la:Messi ako zabije još jednog postavit će rekord po broju postignutih golova na jednoj utakmici Lige Prvaka.
Majmun zavidni nije vredan pomena ..........Genghis je napisao/la:Joj kako slatko ima da nabijem monitor nogom kad sutra Pele izjavi neku glupost u svom stilu, tipa: "Kad sam ja igrao...", "Ja sam bio ..." , "Da je Messi u moje vrijeme igrao" ... i tako dalje
Ti si pretjer'o pravo izgleda, nazivaš neke od najboljih igrača svih vremena levatima? Fakat, nemam komentara. Šteta za Barcu što danas svaki "levat" sebe naziva navijačem.bparena je napisao/la:Majmun zavidni nije vredan pomena ..........Genghis je napisao/la:Joj kako slatko ima da nabijem monitor nogom kad sutra Pele izjavi neku glupost u svom stilu, tipa: "Kad sam ja igrao...", "Ja sam bio ..." , "Da je Messi u moje vrijeme igrao" ... i tako dalje
NIKO NIKAD NIJE ZABIO 5 KOMADA.... yebo ti sve te levate Pelea, Maradonu, Zizua, Penalda za ovog genija ......
p.s. evo zadatak za buduca pokoljenja..........
ne mogu da vjerujem koji si ti debil,imas apsolutno pravo da dizes svog pulena,ali zasto da nazivas levate fudbalere koji su apsolutne legende ovog sporta tu prije svega mislim na Zizoua i Maradonu.bparena je napisao/la:Majmun zavidni nije vredan pomena ..........Genghis je napisao/la:Joj kako slatko ima da nabijem monitor nogom kad sutra Pele izjavi neku glupost u svom stilu, tipa: "Kad sam ja igrao...", "Ja sam bio ..." , "Da je Messi u moje vrijeme igrao" ... i tako dalje
NIKO NIKAD NIJE ZABIO 5 KOMADA.... yebo ti sve te levate Pelea, Maradonu, Zizua, Penalda za ovog genija ......
A dobro druže, nećemo sad iz krajnosti u krajnost ... Messi je po meni na dobrom putu da postane najbolji svih vremena, ali nije baš "realno" da nazivaš Zizua Ronalda Pelea i Maradonu levatimabparena je napisao/la:Majmun zavidni nije vredan pomena ..........Genghis je napisao/la:Joj kako slatko ima da nabijem monitor nogom kad sutra Pele izjavi neku glupost u svom stilu, tipa: "Kad sam ja igrao...", "Ja sam bio ..." , "Da je Messi u moje vrijeme igrao" ... i tako dalje
Onaj Kadlec se garant nece kupati vise,messi ga pomilovao po kosi..Adinjo je napisao/la:Sad ce se apotekari opet posvadjat' oko dresa ovog vanzemaljca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.