Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
daj ba lejla znas da nasi kvazi novinari prepisuju tekstove nista nemaju od svoji izvora ovaj sportsport.ba je dzeku fino proveo kroz citavu evropu i nijedno nije bilo tacno zakljucak ako nije tacno znaci da je laz
Mislim da nije tako,, Vidis, ja pisem za jedan nas sportski portal i najvise se bavim Premier ligom (engleskom, naravno) i jedini izvor informacija su mi strani portali (ovi respektabilni). Tako da poprilično dobro znam šta oni pišu i nisu ništa manje objavili nego naši portali.Gluposti je napisao/la:daj ba lejla znas da nasi kvazi novinari prepisuju tekstove nista nemaju od svoji izvora ovaj sportsport.ba je dzeku fino proveo kroz citavu evropu i nijedno nije bilo tacno zakljucak ako nije tacno znaci da je laz
Zadnji dan prijelaznog roka, informacije pristižu, klubovi se dogovaraju... Ludnica
Ako koga treba kriviti za hajku oko Asmira, počnite od BBC-a, Skysportsa...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
'
@Lejla to se kaze ''on the face of the place'' sto bi rekle kolege sa BBC-ija
Nego gledam FC Moskva koja je bila peta sesta na tabeli Ruskog prvenstva odmah iza CSK i klub Krunica i Blatnjaka
odigrali nerjeseno sa Jagodinom.

@Lejla to se kaze ''on the face of the place'' sto bi rekle kolege sa BBC-ija

Nego gledam FC Moskva koja je bila peta sesta na tabeli Ruskog prvenstva odmah iza CSK i klub Krunica i Blatnjaka
odigrali nerjeseno sa Jagodinom.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ma zna lejla , vidi i ona kako se sve nase nipodistava.neka bolje je strano go...vno nego nasa pita, a da ne pricamo o uslovima u kavim rade strani novinari a u kakvim nasi.Dobro je da nasi uopste imaju motiva da pisu i informisu ovako nezahvalan i shjeban narod kao sto je nas, kojem nikad nista ne valja.Kilavom k...cu i dlaka na glavi smeta.lejla je napisao/la:Mislim da nije tako,, Vidis, ja pisem za jedan nas sportski portal i najvise se bavim Premier ligom (engleskom, naravno) i jedini izvor informacija su mi strani portali (ovi respektabilni). Tako da poprilično dobro znam šta oni pišu i nisu ništa manje objavili nego naši portali.Gluposti je napisao/la:daj ba lejla znas da nasi kvazi novinari prepisuju tekstove nista nemaju od svoji izvora ovaj sportsport.ba je dzeku fino proveo kroz citavu evropu i nijedno nije bilo tacno zakljucak ako nije tacno znaci da je laz
Zadnji dan prijelaznog roka, informacije pristižu, klubovi se dogovaraju... Ludnica
Ako koga treba kriviti za hajku oko Asmira, počnite od BBC-a, Skysportsa...
bas razocarenje ovaj prijelazni rok za nase igraci. ovi nasi su pisali da su nadarevic i stilic skoro potpisali za bolton odnosno celtic. nadao sam se i transferu ibricica bar u bundesligu ali ni od toga nista. jedino begovic i seferovic odradili dobre transfere. nadam se da ce u iducem roku biti bolje
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mozda je i bolje tako, ako ce mjenjati klubove onda im je ljetni prelazni rok puno bolji. ovaj zimski prelazni rok je u sred sezone i klubovima uglavnom sluzi za popunjavanje rupa u ekipi. od igraca traze odmah da se pokazu, nema vremena za prilagodjavanje i slicno. bolje im je cekati kraj sezone i onda preci u drugi klubdamirko je napisao/la:bas razocarenje ovaj prijelazni rok za nase igraci. ovi nasi su pisali da su nadarevic i stilic skoro potpisali za bolton odnosno celtic. nadao sam se i transferu ibricica bar u bundesligu ali ni od toga nista. jedino begovic i seferovic odradili dobre transfere. nadam se da ce u iducem roku biti bolje

Raja, sta je sa onim Husejinovicom, gdje je on, igrali li uopste il' je prn'o u sasu?
Znam da je govorio da je za njega repka satro zavrsena prica, a lik nije ni igrao u njoj
. Mozak nema sta.

Znam da je govorio da je za njega repka satro zavrsena prica, a lik nije ni igrao u njoj

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eno ga u Krizevicima (mjeste odakle je) igra na igralistu kod skoleAdinjo je napisao/la:Raja, sta je sa onim Husejinovicom, gdje je on, igrali li uopste il' je prn'o u sasu?![]()
Znam da je govorio da je za njega repka satro zavrsena prica, a lik nije ni igrao u njoj. Mozak nema sta.

Buraz on je propao...
BLUE NATION.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma u Werderu je, slabo dobija priliku, tacnije nikako. To za repku je izjavio dok je Ciro trener, ali nema od njega nafake, ne igra uopste.....Adinjo je napisao/la:Raja, sta je sa onim Husejinovicom, gdje je on, igrali li uopste il' je prn'o u sasu?![]()
Znam da je govorio da je za njega repka satro zavrsena prica, a lik nije ni igrao u njoj. Mozak nema sta.
Sta ovo Bilbija pogodio iz kornera???
Debi iz snova.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zadnje dvije utakmice je bio na klupi. Vidjecemo, mozda ga i ubace malo da igra.Adinjo je napisao/la:Raja, sta je sa onim Husejinovicom, gdje je on, igrali li uopste il' je prn'o u sasu?![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
Mogla si nam i prevesti, neznaju svi engleski.
Pise kako je Svedjanin Kujovic razocaran sto nije otisao u Celtic, tj. sto je njegov klub odbio ponudusahbaz2509 je napisao/la:Mogla si nam i prevesti, neznaju svi engleski.

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-30804.htm
Didier Drogba
Didier Drogba
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
znači da taj kujović ipak nešto valja...ne bi ga celtic bezze zvao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Ma napisi ti tekst ako mozes kako se i ja bunim sto se ova djeca uzdigla pa bi svi sad igrali po klubovima gdje oni misle da treba, evo i ja hocu da igram za Olimpika jel moze?lejla je napisao/la:Pise kako je Svedjanin Kujovic razocaran sto nije otisao u Celtic, tj. sto je njegov klub odbio ponudusahbaz2509 je napisao/la:Mogla si nam i prevesti, neznaju svi engleski.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-30804.htm
zahvaljujem na prevodu lejla

Onako malo da se pogleda,nebili se gradivo proucilo i vidjelo ko je i ko ce biti # 1 u repci BIHJohnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Taman dok ne napuni godina recimo kao James.

To gdje ko brani ili ne objesite macku o rep.Jer Hasagica je dokazao kvalitet i protiv najacih recimo Henrice rukometasa.

Dobar link care.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jesi odvratan boze dragi. ma neces ti odlucivat ko ce stajati na golu.harishp je napisao/la:Onako malo da se pogleda,nebili se gradivo proucilo i vidjelo ko je i ko ce biti # 1 u repci BIHJohnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
Taman dok ne napuni godina recimo kao James.![]()
To gdje ko brani ili ne objesite macku o rep.Jer Hasagica je dokazao kvalitet i protiv najacih recimo Henrice rukometasa.![]()
Dobar link care.
meni je licno drago sto imamo dva dobra golmana a ti i dalje mrzi momka iz neznam kojeg razloga.. kloc
Ne znas iz kojeg
A znas biti advokat.
Uostalom gdje ti vidis neku mrznju prema nekome drugome.
Zna se ko kosi a ko vodu nosi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidim u svakom postu da ti smeta Begovic. Da nisi i ti dozivio traumu ko tarik? Mozda ste blizanci pa su vas odvojili kad ste se rodiliharishp je napisao/la:Ne znas iz kojegA znas biti advokat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.