FK Slavija

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la lovcen16 » 26 jan 2015, 21:55

16 000 hiljada maraka treba uplatiti UEFI mamu li im hostaplersku...uzese nas opasno a i mi levati cuj zalili se na odluku njihove komisije pa kad su oni promjenili svoju odluku....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 jan 2015, 22:52

I tako dok neki klubovi iz Republike Srpske imaju nevjerovatne dugove za struju, pa normalno rade. I tako dok im se pred meč sa Slavijom uplati iz repbličke kase više stotina hiljada, jer ne bi taj meč ni mogli odigrati, Slavija ostane bez struje zbog duga od 600 KM.

I tako dok poreske inspekcije godinama "ispituju" one kojima ne smiju naplatiti kaznu, Slaviji u roku od dana stigne presuda, i momentalno odbijanje žalbe, kao i odbijanje prava na reprogram od 200 000. Da nije žalosno bilo bi itekako smiješno.

I na kraju stigla inspekcija iz pedagoškog zavoda. :lol: Valjda da vide jesu li svi u klubu uradili domaći na pravi način. :oops:

Slavija je nekome trn u oku. A kome..pa zna se.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 30 jan 2015, 21:17

Pappy je napisao/la:I tako dok neki klubovi iz Republike Srpske imaju nevjerovatne dugove za struju, pa normalno rade. I tako dok im se pred meč sa Slavijom uplati iz repbličke kase više stotina hiljada, jer ne bi taj meč ni mogli odigrati, Slavija ostane bez struje zbog duga od 600 KM.

I tako dok poreske inspekcije godinama "ispituju" one kojima ne smiju naplatiti kaznu, Slaviji u roku od dana stigne presuda, i momentalno odbijanje žalbe, kao i odbijanje prava na reprogram od 200 000. Da nije žalosno bilo bi itekako smiješno.

I na kraju stigla inspekcija iz pedagoškog zavoda. :lol: Valjda da vide jesu li svi u klubu uradili domaći na pravi način. :oops:

Slavija je nekome trn u oku. A kome..pa zna se.
Kralju jedno 66 puta sam procitao tekst na sportdc.net i jos uvjek ne mogu da vjerujem cuj pedagoska inspekcija.....pa to je strasno a ove lopove iz poreske se moze i ocekivati ali ovi pedagozi mi ne izlaze iz glave....pa mi SRBI smo cudo da nas nema nas bi trebalo izmisliti...kakvi smo mi lopovi ovo je cudo....igracima kasne plate,ugasili nam struju na pocetku priprema i sad nam dosli pedagozi yebem te sreco...kralju ako znas odgovori mi hoce li ici na pripreme moze i u pp....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 jan 2015, 21:50

Ići će se, ali mislim da je pomjereno za par dana.

Đip zvanično potpisao. E jbg.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 31 jan 2015, 23:00

Ako ne uplatimo 16 000 hiljada KM oduzece nam 6 bodova na pocetku polusezone....a ovi nasi nemaju ni za kifle.....ja koje smo mi qurate srece..ja ako je ovo istina onda smo bas dotakli dno...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 feb 2015, 08:42

Evo izgleda pisu da je isplacena transa prema uefi i da su igraci dobili dio zaostalih primanja...Lambula ako ode moglo bi izgleda biti kesa....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 feb 2015, 16:52

Recimo da uplata nikada nije došla u pitanje. Al' mora se malo raja držati u neizvjesnosti. :mrgreen:

Ušli smo ponovo u program FIFA za stadion. Sada je 150 000 KM.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 feb 2015, 18:12

Ugovorene utakmice su protiv Imotskog,Rudara i Mladosti oba Kakanj te Zmajem a utakmica protiv Spilta je pod znakom pitanja jer Hrvatima pocinje prvenstvo...
Pappy mozel nesto vise o tom programu Fife i kad se to moze ocekivati to je dobra vijest pravo.....
Kaze mi jedan lik da postoji mogucnost sminkanja stadiona i od strane skupstine grada jer se 2017 godine planira zatvaranje neke omladinske olimpijade sto organizuje Sarajevo i I.Sarajevo zajedno...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 feb 2015, 18:16

Sa lijepim vremenom krenuće se i sa uređivanjem. Nema vegetacije još, ne može se sada ništa raditi.

Koliko znam zatvaranje nije predviđeno na našem stadionu.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 feb 2015, 18:28

Pappy je napisao/la:Sa lijepim vremenom krenuće se i sa uređivanjem. Nema vegetacije još, ne može se sada ništa raditi.

Koliko znam zatvaranje nije predviđeno na našem stadionu.
Extra samo nek se radi.....
Neznam ja nisam ni znao za tu ideju prije neki dan vidim na tv-u pa sa ovim jaranom u suplju pa mi on rece..
Eno Zare u Travniku i ovi veziri kopiraju plemice pa uzimaju nase igrace....

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 feb 2015, 11:15

Od danas se vise necu oglasavati na ovom forumu iz nekoliko razloga koje cu sad napisati licno iz nekog svog revolta koji osjecam prema ovom portalu...prvi razlog je zato sto vrlo malo prate Slaviju skoro pa nikako da nije ovog momka Pappy-a nikad nista se nebi saznalo...drugi razlog je sto vise ne mogu da gledam kako skrnave nas grb jer ne zele na naslovnoj strani da promjene i stave zvanicni grb Slavije sa krunom nego su oni postavili nesto sto njima odgovara neznam iz kog razloga zar je problem otici na zvanicu stranicu kluba i pogledati kako grb izgleda ili mozda bas smeta kruna sa lentom....iskoristicu priliku da pozdravim neke forumase sa kojim je bilo fino razmjeniti misljenja i lagano cu se odjaviti sa ovog portala bar dok se malo ne popravi situacije sto se tice pracenja Slavije a i ostalih nazovimo manjih ekipa...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 feb 2015, 15:05

Ipak ništa od generalke sa Drinom, znace se danas-sutra da li cemo i sa kim igrati utakmicu za vikend.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 feb 2015, 00:07

Pappy je napisao/la:Ipak ništa od generalke sa Drinom, znace se danas-sutra da li cemo i sa kim igrati utakmicu za vikend.

Kako sam ja cuo igrate sa Rudarom u Visokom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 feb 2015, 17:48

Generalnu probu pred početak proljećnog dijela BH Telecom Premijer lige, ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva imala je danas u Visokom gdje je sa 2:0 pobijedila kakanjski Rudar.

Već u prvoj minuti utakmice veliku priliku za tim iz Kaknja imao je Neimarlija kada je izašao sam pred Lučića, ali golman Slavije je bio uspješniji u ovom duelu.
U prvom poluvemenu izabranici Dragana Radovića su kontrolisali igru, a prvi put su zaprijetili u 22. minuti kada nakon centaršuta Oglečevca glavom pored gola šutira Rovčanin.
Do kraja prvog dijela igre Slavija je imala još dvije prilike. U 30. minuti Govedarica je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je golman Rudara odbranio njegov udarac, dok je Salković u 42. minuti pokušao iskosa sa sedam metara, no njegov udarac odlazi pored gola.

Igrači Slavije su imali inicijativu i u drugom poluvremenu što im se isplatilo u 54. minuti igre kada Šabanović prolazi po lijevoj stani, ubacuje za Salkovića koji glavom pogađa mrežu Bekana za 1:0.
Dobru priliku u 62. minuti imao je Radosavljavić kada iz slobodnog udarca šutira pored gola, a nekoliko minuta kasnije Bekan još jednom zaustavlja udarac Govedarice.
Konačan rezultat postavljen je u 82. minuti utakmice, a strijelac je bio Lambulić nakon dodavanja Karića.

Posljednju priliku u ovom meču su imali fudbaleri Rudara u 88. minuti kada Gafurović sa deset metara šalje loptu preko gola Mladena Lučića.

-U krajnjoj liniji smatram da su pripreme bile uspješne, a ova utakmica nam je dobro došla jer smo vratili samopouzdanje i vidjeli smo da možemo dati gol, što nam je bio najveći problem u ovom pripremnom periodu. Igrači su odigrali veoma disciplinovano i zadovoljan sam onim što su prikazali danas protiv Rudara, rekao je nakon susreta trener Slavije Dragan Radović.

Slavija-Rudar 2:0 (0:0)

Pomoćni teren stadiona NK „Bosna“, Visoko.

Gledalaca: 150.Sudija: Begić (Zenica).Strijelci: 1:0 Salković (54'), 2:0 Lambulić (82').

Slavija: Lučić, Šabanović, Hodžurda, Veinović, Popović, Karić, Radosavljavić, Govedarica, Rovčanin, Oglečevac, Salković.Igrali su još: Ivanović, Torbica, Lambulić, Kartal, Osmanković.
Rudar: Bekan, Merdić, Šinik, Dučić, Topalović, Petrović, Spahić, Neimarlija, Kulović, Vasilić, Čizmić.Igrali su još: Kim, Hrustanović, Kil, Goralija, Begić, Gafurović, Čehajić.
Sportdc.net

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 mar 2015, 13:31

http://www.dodaj.rs/?3C/sC/2AhLdT2E/102 ... 505637.jpg

Teren je poprilično zaleđen, ne može voda da prođe do drenažnih cijevi, tako da nas vjerovatno očekuje kaljuga u nedelju.

edit: http://sportdc.net/sportdc/index.php/na ... 18-stadion

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 mar 2015, 18:18

Katastrofalno izdanje Slavije. Na stranu to što je ona džukela Obradović izmislio penal i dao crveni Lučiću, koji je prelomio utakmicu, naši momci su odigrali katastrofalno i zasluženo izgubili. Iako ni Radnik nije odigrao nešto naročito kvalitetno.

Radnik nam u zadnje dvije utakmice ovdje daje 9 golova :roll: , 2:5 i 0:4

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 apr 2015, 18:43

Pozdrav sokolovima :salut:
Aako moze kratak izvjestaj sa tekme ,bio bih zahvalan ;)
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 apr 2015, 20:51

rodjenisa je napisao/la:Pozdrav sokolovima :salut:
Slavija mnogo bolja u prvih 55 minuta. Osim gola, promašeno nekoliko odličnih prilika iz kojih se trebao postići još barem jedan pogodak. Velež onda preuzima igru, ima gol još 1-2 dobre prilke na kraju uzima bod. Eto, to je ukratko. :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 apr 2015, 21:23

Pappy je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Pozdrav sokolovima :salut:
Slavija mnogo bolja u prvih 55 minuta. Osim gola, promašeno nekoliko odličnih prilika iz kojih se trebao postići još barem jedan pogodak. Velež onda preuzima igru, ima gol još 1-2 dobre prilke na kraju uzima bod. Eto, to je ukratko. :D
Hvala okano,mada ste vec pisali na nasoj temi.U svakom slucaju sretno u nastavku
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 24 apr 2015, 11:25

Gledam na izvjestajima teren vam jos uvijek uzasan. Vi koji idete na stadion pa to vidite iz bliza, jel ima po tom pitanju ikakvog napretka? Je l on i kvrgav i neravan, il se ono trava nije primila?

Sta je ono onako ba :shock:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.