GangEvil je napisao/la:barbarez je napisao/la:Jos jedan iz advancedovog izlaganja. Klub ti osvaja titulu,idi gledaj,sta ces na ovoj temi. Boze sacuvaj koji kapaciteti.
Gledam na stadionu i citam kako ti prekrajas istoriju....Zaboravio si jos samo da napises kako se za titulu prvaka drzave mora priznati i ona iz 46 koja nije osvojena na nivou drzave...

Prekrajam istoriju,zanimljivo,sta sam to slagao molim te. Znam ja da je vama istorija onakva kako se vama svidja,a jel tacna nije bitno. Ja ti javno ovdije dokazem sve ovo napisano,hoces nam ukazat cast da nas postedis svog prisustva na ovoj temi. Jel si ti jedan od pionira i pretaca,benke,forevera,aragona,zipa,amidze i kompanije.
Ja bi ti cestitao na tituli,ali kad sam danas vidio kakvi smradovi su ti kolege na temi fk sarajevo,gdje dodje momak i normalno vam cestita,i vi ga debilom nazivate,onda ne vrijedi.
Svaka cast hilmi i jos par ljudi,njima cestitam,sportski je pruzit ruku,a vi ostali nivo komunikacije ispod nule.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE