Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SafetSajo
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la SafetSajo » 16 mar 2015, 11:25

dobar i ocekivan spisak ....

rijad bajic zasluzio poziv u reprezentaciju nema sta (ne navijam za zelju u suprotnom navijam za bordo klub ;) )
cimirot ipak u reprezentaciji - dobro je
zukanovic ocekivano vracen u ekipu

sunijc nece moci svakako da igra protiv andore zbog crvenog al ce naknadno dobit za prijateljsku utakmicu

sve u svemu solidan kadar i ocekivan
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 mar 2015, 11:25

Ocekivan spisak...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2015, 11:27

Sead Kolasinac, Toni Sunjic, ... uskoro Vrancic, a mozda uskor Arslanagic, Salatic, i jos 1-2 nova igraca.

:thumbup:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 mar 2015, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 mar 2015, 11:29

DevilsAdvocate je napisao/la:Zasto nema Sunjica na spisku, tanki smo na stoperima
sunjic svakako nece moci igrat protiv andore ... al citam na klixu da ce dobit naknadni poziv za prijateljsku sa austrijom :bih:

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 mar 2015, 11:29

DevilsAdvocate je napisao/la:Zasto nema Sunjica na spisku, tanki smo na stoperima
sunjic svakako nece moci igrat protiv andore ... al citam na klixu da ce dobit naknadni poziv za prijateljsku sa austrijom :bih:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 mar 2015, 11:29

Momak, nije ti dobro, nema Sea na spisku. :P

Naravno da je očekivan spisak. Ko se nadao nečemu drugom, prevario se. Nakon ove akcije i njegovog prvog pravog susreta sa svima na jednom mjestu, onda će se moći očekivati neki rezovi. Ovako je i starim i novim igračima dao priliku da se izbore i nadaju svom imenu i na narednim spiskovima. :bih:

A, što je Semir odvojen? Smatra da nije dovoljno spreman za pravi meč? :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 16 mar 2015, 11:30

Toni ima crveni karton iz Izraela, ne može igrati protiv Andore, dodao ga je za Austriju
#Salihović

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 mar 2015, 11:30

Krenuo sam da pitam zasto nema Sunjica, a onda se sjetih onog kartona.... Dakle, spisak je napokon normalan. Kad sam vidio Zukanovicevo ime, dozivio sam solidnu erekciju :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2015, 11:30

Zasto je Stilic samo za Austriju pozvan ??? :hmmmmm: po kojem kriteriji Zakaric nije dobio poziv ,a jesu Hadzic,Susic ?? Kakve to utakmice pruzaju da su zasluzili poziv ? Mesa imas moju podrsku ali prvi minus sto izbacujes igrace koje nemaju neke jake veze pa je njih lahko odstranit a sve si isto ostavio kao u safeta. Ovo su dva bitna meca i hocemo promjene jer smo u **** ove kvalifikacije. Za Cocu,Sehu,Zuku,Djurica :thumbup: ali Stila je trebo bit protiv Andore na raspolaganju !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 mar 2015, 11:32

braco je napisao/la:Na Mešinom spisku za navedena dva susreta se nalaze:

Asmir Begović
Ibrahim Šehić
Ratko Dujković
Mensur Mujdža
Emir Spahić
Ermin Bičakčić
Ervin Zukanović
Avdija Vršajević
Ognjen Vranješ
Edin Cocalić
Senad Lulić
Edin Višća
Izet Hajrović
Muhamed Bešić
Miralem Pjanić
Anel Hadžić
Haris Medunjanin
Sanjin Prcić
Gojko Cimirot
Tino Sušić
Sejad Salihović
Edin Džeko
Vedad Ibišević
Milan Đurić
Riad Bajić

Za susrete protiv Austrije Baždarević je pozvao Tonija Šunjića i Semira Štilića

:damn:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 16 mar 2015, 11:33

Pa zar Seo fakat nije dovoljno oporavljen? :plac:
#Salihović

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 mar 2015, 11:36

slika

mesa trazi konekciju :P

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2015, 11:36

bhfanatic14 je napisao/la:Zasto je Stilic samo za Austriju pozvan ??? :hmmmmm: po kojem kriteriji Zakaric nije dobio poziv ,a jesu Hadzic,Susic ?? Kakve to utakmice pruzaju da su zasluzili poziv ? Mesa imas moju podrsku ali prvi minus sto izbacujes igrace koje nemaju neke jake veze pa je njih lahko odstranit a sve si isto ostavio kao u safeta. Ovo su dva bitna meca i hocemo promjene jer smo u **** ove kvalifikacije. Za Cocu,Sehu,Zuku,Djurica :thumbup: ali Stila je trebo bit protiv Andore na raspolaganju !!!
Polako kume, rekao sam gore vec, to ce sve doci ali polako. Ne moze preko noci Mesa istumbati reprezentaciju, vec sistematski i planski, dajuci svakome sansu da se dokaze i nametne. Iako licno, i meni smeta sto Stilic nije na spisku za Andoru, ali vjerujem da ce se to narednim spiskom promijeniti, poznavajuci kvalitet svih pozvanih.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 16 mar 2015, 11:36

OK spisak, kao sto se ocekivalo. Niko od starih nije "kaznjen" nepozivanjem, 5 novih imena (starih) imena, za sada u redu.
Da je izostavio bilo kojeg igraca sa starog spiska, koji ne zasluzuje poziv, morao bi izostaviti barem jos 5 koji takodjer ne zasluzuju poziv u ovom trenutku, zato oko toga ne treba dizati prasinu. Takodjer, niko ko zaista zasluzuje poziv nije izostavljen, mozda se i Mahmutovic mogao naci na spisku ali ima vremena. Tri igraca iz BHPL su prihvatljiva kvota , Dujkovic je i dalje neobjasnjiv, ali se vjerovatno radi o klupsko-nacionalnom kljucu :roll:
Od slijedeceg okupljanja ocekujem da ce Mesa stvarati svoju ekipu i da neki od ovih igraca vise nece biti pozivani.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 16 mar 2015, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 mar 2015, 11:38

zasto Semir Stilic odvojen??
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 16 mar 2015, 11:40

SafetSajo je napisao/la:slika

mesa trazi konekciju :P
je'beš wi fi koji traži šifru :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 mar 2015, 11:40

Neandertalac je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Zasto je Stilic samo za Austriju pozvan ??? :hmmmmm: po kojem kriteriji Zakaric nije dobio poziv ,a jesu Hadzic,Susic ?? Kakve to utakmice pruzaju da su zasluzili poziv ? Mesa imas moju podrsku ali prvi minus sto izbacujes igrace koje nemaju neke jake veze pa je njih lahko odstranit a sve si isto ostavio kao u safeta. Ovo su dva bitna meca i hocemo promjene jer smo u **** ove kvalifikacije. Za Cocu,Sehu,Zuku,Djurica :thumbup: ali Stila je trebo bit protiv Andore na raspolaganju !!!
Polako kume, rekao sam gore vec, to ce sve doci ali polako. Ne moze preko noci Mesa istumbati reprezentaciju, vec sistematski i planski, dajuci svakome sansu da se dokaze i nametne. Iako licno, i meni smeta sto Stilic nije na spisku za Andoru, ali vjerujem da ce se to narednim spiskom promijeniti, poznavajuci kvalitet svih pozvanih.

upravo to :) hvala za ovaj komentar ....

nemoze mesa odjednom sve da "preore" polako sve u svoje vrijeme sledeci spisak akobogda bez Hadzica :P ahah

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 mar 2015, 11:41

Hmm Lulic dobio poziv, Seo nije, iako im je slicna situacija sa oporavkom...
Seo zaboravljen... :shifty:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2015, 11:44

Neandertalac je napisao/la:
Shvatam ja to,treba vremena za sve. Ali sam misljenja da smo do sada odigrali kvalifikacije skandalozno i u pola ih upropastili,znaci da nekii igraci nemogu odgovarat najvecim zadacima. To znaci da je trebo prekrizit te igrace. Jer ovo meni dodje kao nagrada evo odigrali ste lose ali ipak svi i dalje dobijate poziv. Ovo je fudbal ovdje nema puno prava na kiks,uvjek ima neko drugi neko bolji sto ce doci na tvoje mjesto. Koji ce ostavit srce na terenu. Al Mesa je pokazo da radi i da je dodao par novih imena to me raduje. I stojimo iza njega svi,ali sljedeci spisak ocekujem rezove pogotovo sto se tice ovih germanaca jer je apsurd da se oni i dalje nalaze na spisku. Rezultati govore sami za sebe kako igramo odkad je trio Germanos u repci. Ja zelim samo da igraju najbolji za ovu drzavu da se gleda samo Sportski motiv... A ovo guranje mrzim iz dna duse,kad neko nezna lopte i nema kvalitet za nesta vise a igra za drzavnu repku :facepalm: :puke: :puke: .. Mesa Sretno :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 16 mar 2015, 11:44

Zasto ratko dujkovic. Jesmo li toliko zaostali da jos uvijek gledamo taj nacionalni kljuc. Pa jbm nek igra 11 pravoslavaca u prvoj ako su najbolji i ako zasluzuju. Kad cemo se uozbiljiti

Bosna•••Bayern•••Radnicki

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.