Evo sad sam saznao da je otišao i ostavio ekipu na cjedilu. Šta je tačan razlog ne znam, ali je on ispao, prema mojim saznanjima, *ička.kobe24 je napisao/la:Trener Bajramovic je sinoc u izjavi za ovaj portal nekoliko puta ponovio da su igrali bez prvog pleja i da je to bio dodatni hendiken. Nijednom se nije moglo naslutiti da su se razisli s njim. Nadam se da je u pitanju neka laksa povreda i da ce on vec za vikend igrati.badel62 je napisao/la:Da li neko zna sta je Washingtonom, zasto ga nije bilo sinoć?
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
FK Sarajevo !
Pa znao je gdje dolaziWandelanoite je napisao/la:Washington napustio zbog slabog kvaliteta lige, tako bar kaze jedan nas stari forumaš.

Uostalom on kao neki kvalitetan kosarkas pa ne moze igrati ovdje, svaku drugu utakmicu sut mu 8/25

Jao koji indijanac...badel62 je napisao/la:Evo sad sam saznao da je otišao i ostavio ekipu na cjedilu. Šta je tačan razlog ne znam, ali je on ispao, prema mojim saznanjima, *ička.kobe24 je napisao/la:Trener Bajramovic je sinoc u izjavi za ovaj portal nekoliko puta ponovio da su igrali bez prvog pleja i da je to bio dodatni hendiken. Nijednom se nije moglo naslutiti da su se razisli s njim. Nadam se da je u pitanju neka laksa povreda i da ce on vec za vikend igrati.badel62 je napisao/la:Da li neko zna sta je Washingtonom, zasto ga nije bilo sinoć?

Meni se iskreno ne svidja nijedan novi Amerikanac, a od svih 5 koliko ih je ove godine igralo u Bosni, samo je Hanner igracki zadovoljio. Bajramovic je dolaskom na klupu Bosne odmah nepravedno zapostavio malog Arslanagica, a sad mu je on glavna uzdanica. Momak je ranije pruzao sasvim dobre partije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Eto nažalost pogodio sam, vrlo neozbiljno, pola pojačanja ti ode nakon par utakmica i dalje se radi amaterskiSebulba je napisao/la:Evo i ja baš počeh pisati post sa istim pitanjem, je li to i on (Washington) sporazumno raskinuo kao i Jazvin?Wandelanoite je napisao/la:Gdje je treći Amer? Inače solidna igra protiv Širokog za sad, bilo bi odlično sljedeću sezonu dovesti ovog Cromera on i Knežević bi bili odlican tandem za ABA 2.

Dajte raspored. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cory je brat on se trudi uvijek i odigra dobro ponekad 
A ovo dolazenje i odlazenje svako desetak dana je bas neozbiljno.

A ovo dolazenje i odlazenje svako desetak dana je bas neozbiljno.
Znaci ABA2 liga ne bi trebala doći u pitanje, e sada nadam se da ce sastaviti bolji roster da ne budemo samo učesnici vec da ako nista F4 napadnemo
-
- Kontakt:
Zrinjski kuci
Kakanj u gostima
Bilo bi lijepo obje dobiti
Kakanj u gostima
Bilo bi lijepo obje dobiti
Radnička klasa since 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U prvoj sezoni ABA2 lige smo zavrsili na predzadnjem mjestu.. bilo bi isto tako lijepo pojacati se pa makar boriti za nesto a ne ovako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Apsolutno! ako nisu u stanju napraviti iskorak u ABA2 ligi, ne vidim svrhu igranja iste pred praznim tribinama. Neka igraju ovo domaće prvenstvo i šute, a ne da nam prosipaju šuplju o nekoj novoj evropskoj Bosni a nemaju para ni za kifle.
Aliakdić drugi, Arslanagić treći asistent A1 lige, nema razloga da se momcima ne da veća minutaža do kraja sezone, a onda nadam se i u idućoj, Bosna samo može bolje proći sa domaćim, mladim igračima koji imaju potencijal, a ne zarađuju basnoslovne sume.
Nego...kako je zamišljena ove godine liga obzirom da trećeplasirani ide u ABA2 ukoliko Igokea ode u finale, hoće li se onda igrati meč za treće mjesto između poraženih u polufinalu playoffa?
Nego...kako je zamišljena ove godine liga obzirom da trećeplasirani ide u ABA2 ukoliko Igokea ode u finale, hoće li se onda igrati meč za treće mjesto između poraženih u polufinalu playoffa?

tako mi je jedino i logičnokovacic je napisao/la:Aliakdić drugi, Arslanagić treći asistent A1 lige, nema razloga da se momcima ne da veća minutaža do kraja sezone, a onda nadam se i u idućoj, Bosna samo može bolje proći sa domaćim, mladim igračima koji imaju potencijal, a ne zarađuju basnoslovne sume.

SRETNO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hajmoo studenti izdržite još maloooHigh je napisao/la:
SRETNO!
Pobjeda 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicno, bit ce opet ABA2 liga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
KakoMortemHz je napisao/la:Odlicno, bit ce opet ABA2 liga.
Jel se gleda ovaj plasman u ligi 6
Ili play off
gledaće se play-off al po svemu sudeći Zrinjski i Bosna uz Igokeu daleko najkvalitetnije ekipesvrakino1921 je napisao/la:KakoMortemHz je napisao/la:Odlicno, bit ce opet ABA2 liga.
Ili play off
- svrakino1921
- Kontakt:
A izvini s kim igra Zrinjski zadnje koloFoSte95 je napisao/la:gledaće se play-off al po svemu sudeći Zrinjski i Bosna uz Igokeu daleko najkvalitetnije ekipesvrakino1921 je napisao/la:KakoMortemHz je napisao/la:Odlicno, bit ce opet ABA2 liga.
Ili play off
Zrinjski docekuje Igokeu (koja ce mozda tankirati, jer je osigurala prvo mjesto), a Bosna ide u goste Kaknju. U slucaju da Zrinjski izgubi, a Bosna dobije, onda je Bosna druga i ima prednost domaceg terena.svrakino1921 je napisao/la: A izvini s kim igra Zrinjski zadnje kolo
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.