Eh, kad ste kod tih scary priča, da ispričam vala i ja jednu svoju...
Prije nekih 7-8 godina (ja sam imao tad nekih 17-18) bio sam navečer kod jarana, gledali neku utakmicu, ne sjećam se koja, znam da je trajala dugo, produžeci + penali...malo prije 12 sati završila uglavnom...i haj, trebam se vratit doma, imam do kuće nekih 300 metara, zima, nigdje kera na ulici, ulična rasvjeta onako "polovična", još se to nije bilo renoviralo, jedna radi, tri ne rade, masa kuća neizrađenih još, znači ruševine i groblje je tu, pored kojeg naravno moram proći.

...al' nije problem u groblju, prošao sam pored, i onako nekih 40tak metara od groblja prolazim pokraj jedne livade, onako ne velike, i na toj livadi jedna ogromna srušena kuća...taman prolazim ulaz na tu livadu, onako zamišljen negdje u pizdi materinoj, ugledam nešto najstrašnije što sam ikad u životu vidio...eo sad sam se sav naježio, nikako slova na tastaturi pogodit.

...stara pokrivena nena, kojoj nisam lice vidio, goni kariolu i za jednu ručku kariole se drži neko dijete, djevojčica i tako ide kraj nje, svega metar udaljeni od mene...noge mi se odsjekle...od straha nekakvog samo nastavim hodat, al isto kao da nisu noge moje, ne osjećam ih znači

nakon nekih 15tak metara skupim daMu i okrenem se da vidim ima li je, nigdje nikog...tišina, pustinja...kad sam kući došao, nisam mogao čitavu noć sebi doći, nema šanse zaspat...
Svakakvih sam strahova imao u životu, al' ta scena iz te noći je nešto najsje*anije što sam ikad doživio.