Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

GunnerS
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la GunnerS » 02 mar 2010, 15:43

sarajlija89 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:nek mi neko kaze zasto je prekinuta tekma nacional belenenses..vidio sam da je 2-0 bilo cini mi se...kad je prekid bio,u kojoj minuti i jel se nastavlja tekma ili nova igra
Niej bilo nikakav rezultat ;)
Prekinuta i danas je imaš u 16:00

zakleo bi se zivotom da sam vidio na ttx da 2-0 pise :lol: :lol: i to 15 minuta bila..jos se dvoumio bil ga igro jucer :D
Daj Bože da tako danas završi, igrao sam ga na jednom listiću a na drugom ga od sinoć ćekam, nije neka lova al jbg bolje išta nego ništa ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 mar 2010, 15:44

Genghis je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Ljudi kako se racunaju kvote na sistemu...kada pravim tiket ovdje na internetu izbaci mi samo maksimalni dobitak.Interesuju me moguci dobitci na ostalim kombinacijama...ako neko zna kako se to racuna?

P.S. Sistem je bez fikseva
Taj sistem ćeš se namučiti da ga sam izračunaš , treba ti program zato, pogotovo sistem koji ima mnogo parova, nego odeš u kladionicu, i tamo kad uplatiš provjeriš koliko je po kombinaciji i onda skontaš da li ima potrebe prepravljati ili ne.

Vecinom igraom sistem 7 od 10 a mislio sam da se to lakse racuna...fazon je kad prepravljam u kladionici uvijek nesto na brzinu nabacam pa pokvarim citav listic...da mi je bar 10km profit na min.dobitku
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 02 mar 2010, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2010, 15:45

Zasto su se kladionice zenule pa stavili ovoliku kvotu na BIH.Jeli ma neki poseban razlog?Sad evo gledam i mislim da nebi bilo lose staviti 10e na singl.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 mar 2010, 15:46

bob je napisao/la:evo jedan info

Sparta Sarpsborg - Valerenga IF 1 @1,55

Valerenga je jedna od najboljih moomcadi i vjerovatno ce zavrsiti kao prva u norveskoj ligi dok za spartu se moze reci da su drugi tim lige , veliki pad koeficijenta bio je oko 2 dok sad je 1,55 u bet live su sklonili par vidim da ga ima u derby a razlog tome koliko sam vidio danas odnosno veceras gosti ce da odmore 12 igraca te igrace sa mladjim igracima ;) takodjer da kazem da ih je sparta vec dva puta uzimala kad su igrali kuci , ja cu ga ispratiti ako ga nisu jos ukinuli , pozz

jos jedan

Bristol R.-Stockport 1 1,8 sp derby - gostima fali 5 igraca , u donjem dijelu tabele , Bristol solidan kao domacin te mislim da ce veceras lako uzeti bodove posljednje dvije pobjede kod kuce su ostvarili protiv Charlton i Colchester odnosno ekipa koje se bore za visi rang ako su njih uzeli nevidim zasto nebi i ove

pozz

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 15:48

Devil je napisao/la:Zasto su se kladionice zenule pa stavili ovoliku kvotu na BIH.Jeli ma neki poseban razlog?Sad evo gledam i mislim da nebi bilo lose staviti 10e na singl.

pa izgubili su na kosevu od istog tog luxemburga koiji nikog nije dobio 20 godina :lol: :lol: gledo sam luxemburg protiv talijana...i vjerujte da su se i talijani namucili samo tako....al eto...bolji smo a jel to dovoljnoi ko ce znat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2010, 15:49

Devil je napisao/la:Zasto su se kladionice zenule pa stavili ovoliku kvotu na BIH.Jeli ma neki poseban razlog?Sad evo gledam i mislim da nebi bilo lose staviti 10e na singl.

Osveta :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2010, 15:54

Evo i ja se vratio u svoju lepu kladionicu i da im uzmem koju paricu danas.

prvi tiket(Dubl)

Luxemburg-BIH 2 2.05
Nemacka-Island 1 1.3

upl:10e

Drugi tiket:

Francuska Hrvatska 1 1.85
Dunfilmen-Raith 1 1.75
Vienna-Alba 1 1.45
Jokipojat-K.vantaa 1 1.50

upl:5e
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 02 mar 2010, 16:02

Luxemburg-BiH (P.P.) X 3,40
Australija-Indonezija 1 1,20
Škotska-Azerbejdžan 1 1,20
Elversberg-Verl 1 2,00
Cheltenham-Hereford 1 2,10
Rochdale-Rotherham 1 1,85

2km dobitak 76 km

za sutra

Škotska-Češka (-3+) z1 1,60
Belgija (D.G.) dg1 1,35
Kamerun (N.T.) (G.G.) gg2 2,20
Wales-Švedska (P.G.) pg1 2,40
Nizozemska-SAD (D.P.) dp1 2,80
Poljska-Bugarska (D.P.) dp1 2,80
Slovačka-Norveška r1:1 6,00

2km dobitak 1.072,96 :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 mar 2010, 16:44

adnan24 je napisao/la:Ljudi kako se racunaju kvote na sistemu...kada pravim tiket ovdje na internetu izbaci mi samo maksimalni dobitak.Interesuju me moguci dobitci na ostalim kombinacijama...ako neko zna kako se to racuna?

P.S. Sistem je bez fikseva
Iznos jedne kombinacije dobijaš ovako: proizvod svih fikseva puta proizvod kvota parova u razradi dijeljeno sa brojem kombinacija.
Ako računaš više kombinacija najbolje je da prvo izračunaš broj (obilježiću ga sa A) A=proizvod fikseva dijeljeno sa brojem kombinacija i onda svaku kombinaciju računaš tako što A množiš sa kvotama koje čine kombinaciju. Kapiše? :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 mar 2010, 17:21

Willy je napisao/la:
Iznos jedne kombinacije dobijaš ovako: proizvod svih fikseva puta proizvod kvota parova u razradi dijeljeno sa brojem kombinacija.
Ako računaš više kombinacija najbolje je da prvo izračunaš broj (obilježiću ga sa A) A=proizvod fikseva dijeljeno sa brojem kombinacija i onda svaku kombinaciju računaš tako što A množiš sa kvotama koje čine kombinaciju. Kapiše? :mrgreen:

Pazi sad ovo:
Posto nemam fikseva mnozim sve kvote u razradi i onda ih dijelim sa brojem kombinacija...i ovdje imam tiket(sistem 7 od 10) i na sedam pogodjenih vidim da se poklapa kada dijelim sa 120(br. kombinacija za 7 od 10)...ali kad racunam za 8 pogodjenih i dijelim sa 45 onda mi se ne poklopi racunica...e sad mozda lupam gluposti ali tako sam ja shvatio :roll:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 02 mar 2010, 17:30

imate temu "kako se igra sistem" za ovo ... ;)

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 mar 2010, 17:31

adnan24 je napisao/la:
Willy je napisao/la:

Pazi sad ovo:
Posto nemam fikseva mnozim sve kvote u razradi i onda ih dijelim sa brojem kombinacija...i ovdje imam tiket(sistem 7 od 10) i na sedam pogodjenih vidim da se poklapa kada dijelim sa 120(br. kombinacija za 7 od 10)...ali kad racunam za 8 pogodjenih i dijelim sa 45 onda mi se ne poklopi racunica...e sad mozda lupam gluposti ali tako sam ja shvatio :roll:
Izvinjavam se, napravio sam grešku, zaboravio sam reći da za svaku kombinaciju sve to množiš sa ulogom. Ako nemaš fikseva svaka kombinacija je ulog puta kvote koje čine kombinaciju dijeljeno sa brojem kombinacija. Ako i dalje ne bude štimalo klikni me na pp da ne dosađujemo ostalima sa ovom pričom.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 mar 2010, 17:35

EmirTM87 je napisao/la:imate temu "kako se igra sistem" za ovo ... ;)
u pravu si, nisam se toga sjetio. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 mar 2010, 17:36

adnan24 je napisao/la:
Willy je napisao/la:

Pazi sad ovo:
Momci, izvinite ali mislim da ima odredjena tema za to: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=1996 :mrgreen:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 17:59

Nortwich 2
Alloa 2
Southampton X/1
Ayr 1
Graz 1
York 2

drugi tiket:
EAST STIRLING-QUEENS PARK X
ALDERSHOT-BRADFORD X
Salzburg - Klagenfurt 1
Dunfermline - Raith 1
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 mar 2010, 18:35

Moj za veceras, BiH 2, Stirling 1, Nots County 1, Crvena Zvezda 1 i Pittsburg 1, kvota 20, ulog 4,2 KM..
Sretno mi.. :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. I vama takodje sretno.. :D
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 02 mar 2010, 18:50

čekam još bih(u21) i notts county.
hoće l' dobit ovi naši? :roll:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 02 mar 2010, 18:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:Moj za veceras, BiH 2, Stirling 1, Nots County 1, Crvena Zvezda 1 i Pittsburg 1, kvota 20, ulog 4,2 KM..
Sretno mi.. :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. I vama takodje sretno.. :D
Pozz
u kojoj si kladionici odigrao ovo pa ti je kvota 20 ... u bet- liveu bi bila 11,78 ...williamsu 12,69 ... u premieru 11,96 :shock:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 19:03

sta je ba sa ovim karpatom nekad su jaki bili sad tesko da ce i play off ufatit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 02 mar 2010, 19:39

hebem ti njemacku i fudbal i sve...dabogda umro onaj gebhart...u 90 minuti fuli prazan gol i minutu poslije toga ima priliku , opuca i lik je izbije sa linije... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.