Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
pa i nisam napisao o tome. jednostavno kazem da je levat.
nekako mi bandic lici na mesica iz 2000, ako udje u drugi krug sigurno pobjedjuje. propast hembranga na moje oduševljenje
I ja isto tako mislim...bh hrvat je napisao/la:nekako mi bandic lici na mesica iz 2000, ako udje u drugi krug sigurno pobjedjuje. propast hembranga na moje oduševljenje
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ko zna, mozda Bandic dovede Fredy Mercurya u Zagreb...
Wolverine je napisao/la:ko zna, mozda Bandic dovede Fredy Mercurya u Zagreb...
evo, prvi nesluzbeni (a najvjerojtnije i sluzbeni uskoro): U drugi krug Josipovic i Bandić...ne mogu vjerovat, tja Bandic ima devet zivota..ne znam sta da kazem...ode spavat...e moj narode...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
antipolitika2
- Kontakt:
go bandic,go bandic,ma da josipovic vam bude previse je dosadan,bandic je lik kao iz crtanog filma 
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- majestic24
- Kontakt:
bavarian_bk sretan rox druze!! Sve najbolje u zivotu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
oooooooo sretan rodjendan 
Sretan rođendan sve najbolje.
I laganini Josipović pobijedi u ovome. Milan drugi, ali nema on šanse protiv Ive.
I laganini Josipović pobijedi u ovome. Milan drugi, ali nema on šanse protiv Ive.
predvidjam pobjedu bandica.
Nema šanse da on pobijedi 
ja sam uvjeren 120% da ce on dobit. 
nego, kad ce se znati ko dobija?
nego, kad ce se znati ko dobija?
Mislim za dvije sedmice je ponovno glasanje, ako sam dobro čuo 10 siječnja\januara.
Ma Josipovic je glavni kandidat za pobjedu jos od dana kad je rekao da ce se kandidirati... Ono je najposteniji, najpametniji i najbolji covjek od svih kandidata. Posteniji od njega nije ni Mesic
Nije bezveze imao oko 20% glasova vise od Bandica u prvom krugu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Ali nekako je ispao hmm, kako da kažem, smiješan na press-konferenciji poslje glasovanja. Jedno te isto je ponovio tri puta. Birali su svijetlo a ne tamu. Dobro, valjda mu previše drago bilo, ali očigledno je da će on pobijediti. Bandić pošao nešto sa daljinskim kao da njega ne uparvljaju.
Ali najbolja je od Josipovića na pitanje šta želite poručiti Bandiću, kad on "Neka bude što bolji gradonačelnik".
Malo mi je žao HDZ-a, jer na neki način njihov predstavnik je po priči daleko ispred Bandića, ali Milan je kupio dijasporu lahko sa svojom pričom.
Da ne zaboravim, zgodnoga. Njega mi je posebno žao, ali šta ćeš.
Ali najbolja je od Josipovića na pitanje šta želite poručiti Bandiću, kad on "Neka bude što bolji gradonačelnik".
Malo mi je žao HDZ-a, jer na neki način njihov predstavnik je po priči daleko ispred Bandića, ali Milan je kupio dijasporu lahko sa svojom pričom.
Ma meni su Vidosevic i Primorac jos od one svadje odmah ispali jadni i glupi i nema sanse da jedan od njih pobjedi, sto se je ispostavilo nakon prvog kruga.Neutral je napisao/la:Ali nekako je ispao hmm, kako da kažem, smiješan na press-konferenciji poslje glasovanja. Jedno te isto je ponovio tri puta. Birali su svijetlo a ne tamu. Dobro, valjda mu previše drago bilo, ali očigledno je da će on pobijediti. Bandić pošao nešto sa daljinskim kao da njega ne uparvljaju.
Sto se tice ove kampanje, najvise ce se pamitit Bandicev pad
[youtube][/youtube]
I ona njegova legendarna slika s rukom i nosom

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
hahahaNeutral je napisao/la:ko zna, možda preće u Medveščak nakon sjajne tehnike. On i Hećimović bi bili ubitačan tandem.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
ma bandic je htio pokazati kako je on pionir curlinga na ovim prostorimaNeutral je napisao/la:ko zna, možda pređe u Medveščak nakon sjajne tehnike. On i Hećimović bi bili ubitačan tandem.
mislim da ce banditos i pobjedit (nadam se da cu pogrijesit) jer su glasovi desnice u prvom krugu bili raspršeni na par kandidata, a vecina njihovih biraca ce u drugom krugu (10.01.) glasat upravo za njega. Ja bih radije htio da mi predsjednik bude dosadan i nenametljiv nego seljak i neandertalac
najjace mi je bandicevo predstavljanje na pidžn ingliš: "maj nejm is Milan bandic, i to je to, ja nisam profesor engleskog jezika"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hvala na cestitkama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.