Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 00:00

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
Treba nam iz istog razloga kao Medunjanin, oni znaju stati na loptu, igrati bez panike, posebno Medunjanin. Ne znam ko bi mogao igrati u vezi sa Bešićem i Pjanićem ako budemo igrali sa jednim napadačem. Ostaje samo Štilić.
Pa ja i mislim da će Meša početi tako sa Štilićem eventualno 4-3-3 u sredini sa Bešićem, Pjanićem i Medunjaninom (ako ga ima uopšte na spisku).

@ado

To se podrazumijeva :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 maj 2015, 00:02

FaraonTM je napisao/la:Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
A ko je prva zamejena za Lulica u slucaju povrede ?? Salihovic moze odigrati i lijevo krilo solidno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2015, 00:04

Ajax je napisao/la:A ko je prva zamejena za Lulica u slucaju povrede ?? Salihovic moze odigrati i lijevo krilo solidno.
Tino je protiv Austrije pokazao da može odigrati lijevo, pa i Višća.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 maj 2015, 00:06

Visca prema nekima moze i desno. Znaci desno Visca i Hajrovic a lijevo Lulic i TSS/Salihovic. Uostalom vidjet cemo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 maj 2015, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2015, 00:08

Ajax je napisao/la:Visca prema nekima moze i desno. Znaci desno Visca i Hajrovic a lijevo Lulic i TSS/Salihovic.
Višća može i desno i lijevo. Ma nema zime za krila, to smo napokon riješili.

Po meni je jedina misterija 'desetka', ako se bude igralo sa njom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 maj 2015, 00:14

Mozda Hajrovic ko sto neko rece. Samo u tom slucaju pocinju i Hajrovic i Visca i Lulic. Tako da su potrebna i rezervna krila. A TSS najvise igra u sredini terena u klubu. A Salihovic je odigrao poprilicno utakmica po lijevom krilu. Jedino je pitanje u kakvoj je formi Salihovic odnosno povrede. Jer je stvarno malo igrao to stoji u zadnje vrijeme. Samo nije ni Dzeko previse pa ni Mujdza pa opet imaju neki igracki kvalitet.

----------- Besic ----- Pjanic ---------------
Visca ---------- Hajrovic ------------ Lulic
------------------ Dzeko --------------------

Ili ako se Mesa odluci za Stilica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 maj 2015, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2015, 00:18

Kao što rekoh, ne sumnjam ja u krila, svi će oni dobro odigrati sad kad imaju Mujdžu i Kolašinca iza sebe. Problemi su obično nastajali kad je Avdija bio na beku, ili kad su Lulić i Salihović krpili drugog beka, onda nije bilo nikakvog reda i niko nije bio konkretan na svojoj poziciji.
Voli te tvoje Sarajevo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 maj 2015, 00:25

A možda je čovjek i definitivno raskrstio s Hoffeheimom, pa ga ovi više i ne spominju. :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 maj 2015, 00:29

DragonGirl je napisao/la:A možda je čovjek i definitivno raskrstio s Hoffeheimom, pa ga ovi više i ne spominju. :D
Moguće je, bojim se da ne završi ovog ljeta negdje u Kini ili Arabiji, nekako mi miriše na to, a sigurno da je mogao imati još bolju karijeri da ga povrede nisu sputavale.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 maj 2015, 00:38

Sheyi je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:A možda je čovjek i definitivno raskrstio s Hoffeheimom, pa ga ovi više i ne spominju. :D
Moguće je, bojim se da ne završi ovog ljeta negdje u Kini ili Arabiji, nekako mi miriše na to, a sigurno da je mogao imati još bolju karijeri da ga povrede nisu sputavale.
Upravu si, u svakom slučaju, nadam se da će se zadržati u Evropi barem još nekoliko godina, sigurna sam da može naći klub koji bi mu odgovarao i van tih dalekih destinacija, nije on još toliko star niti toliko igrački propao da završi u nekoj lijevoj ligi. Voljela bih da se makne više iz onog sela gdje ga ni sad, poslije 9 godina i svega što je učinio za njih, ne cijene i vrijednjuju dovoljno, ali ne po cijenu da ode u pustinju ili među Kineze.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 maj 2015, 00:39

Ako se misli Vedi pomoci zbog buduceg transfera sa pozivom u reprezentaciju. Onda bi se moglo pomoci i Seji da lakse ostvari buduci transfer. I on je dao puno ovoj selekciji.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 maj 2015, 00:55

Ajax je napisao/la:Ako se misli Vedi pomoci zbog buduceg transfera sa pozivom u reprezentaciju. Onda bi se moglo pomoci i Seji da lakse ostvari buduci transfer. I on je dao puno ovoj selekciji.
To da je on dao puno, se brzo zaboravi i zaboravilo se. I nije riječ samo o njemu, nego praktično i o svim ostalim igračima sa najdužim stažom u reprezentaciji. Kad se jedan Džeko popljuje zato što sjedi mjesec dana na klupi i naziva ovakvim i onakvim, Seji se bez problema spakuju koferi i s onom čuvenom "Propo ko kauč, nije ni za naše lige, haj ti okači kopačke o klin" ga se šalje kući, bez obzira što je 10 godina član tima. Ovdje govorim o mentalitetu 80% našeg naroda. Ali eto, tako nam je kako jeste.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 01:30

Ajax je napisao/la:
A ko je prva zamejena za Lulica u slucaju povrede ?? Salihovic moze odigrati i lijevo krilo solidno.
Pa to ti govorim, jedino u slučaju povrede može upasti u početnih 11.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 maj 2015, 01:31

DragonGirl je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Ako se misli Vedi pomoci zbog buduceg transfera sa pozivom u reprezentaciju. Onda bi se moglo pomoci i Seji da lakse ostvari buduci transfer. I on je dao puno ovoj selekciji.
To da je on dao puno, se brzo zaboravi i zaboravilo se. I nije riječ samo o njemu, nego praktično i o svim ostalim igračima sa najdužim stažom u reprezentaciji. Kad se jedan Džeko popljuje zato što sjedi mjesec dana na klupi i naziva ovakvim i onakvim, Seji se bez problema spakuju koferi i s onom čuvenom "Propo ko kauč, nije ni za naše lige, haj ti okači kopačke o klin" ga se šalje kući, bez obzira što je 10 godina član tima. Ovdje govorim o mentalitetu 80% našeg naroda. Ali eto, tako nam je kako jeste.
Sejo kad je u formi mora da bude u prvih 11. Samo sto on nije u formi vec dugo. Treba da dobije poziv kao i Vedo jer mi nemamo puno igraca na raspolaganju. Samo se ne treba zaboraviti da Sejo kad nije u formi zna biti veoma los. Seo se brzo naljuti i veoma lako moze biti iskljucen iz igre. Dosta puta je u Hoffenheimu udje u igru i za par minuta dva zuta ili direkt crveni. I u repci je pravio probleme, da nije dobio onaj crveni protiv Portugala u Zenici ko zna sta bi bilo. Tad je dobio speru od 4 utakmice, bas kad se je Papac vratio u repku. Da smo njega i Papca tad imali mogli smo otici na EP.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 maj 2015, 19:16

"Hoće li Salihović ostati o Hoffenheimu? To zavisi isključivo od njega. Uvjeren sam da će naredne sezone imati priliku da igra redovnije, ali prije toga s njim moramo razgovarati na dvije teme: Da li će se priključiti ekipi i koliko konstantno može igrati", izjavio je sportski direktor Hoffenheima, Peter Rettig.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 30 maj 2015, 19:38

Mislio sam da ću biti na spisku za Izrael, ali šta je tu je. Uvijek sam na raspolaganju selektoru i radiću najbolje da budem dio reprezentacije. – rekao je Salihović.
:clap: :bih:

- Malo igram, ali tako je i sa većinom naših igrača. Ponuda imam, ali još ne znam da li ću napustiit Hoffenheim. Dugo sam ovdje i imam vremena da razmislim šta je najbolje za napraviti. – poručio je Sejad Salihović.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 30 maj 2015, 20:42

Sramotno je da on ne dobije poziv, a dobiju Avdija i Anel, prestrašno! Ne kontam Mešinu logiku u ovom slučaju.
#Salihović

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 maj 2015, 22:49

I meni je krivo sto Sejo nije dobio poziv. I bez utakmica u nogama on je bolji od Vranjesa, Hadzica, Medunjanina, Susica. Trebao je biti na spisku.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 jun 2015, 11:30

Sejo potpisao za Guizhou Renhe !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 jun 2015, 11:38

Sejo se pozdravio i zahvalio u Hoffenheimu:
http://www.achtzehn99.de/sejad-salihovi ... nke-sagen/

Ne mogu da vjerujem da je baš izabrao Kinu, ali eto, valjda on zna najbolje...
Dein neues Abenteuer heißt: China – welche Erwartungen hast du?
Salihovic: Das kann ich noch gar nicht genau sagen. Es ist etwas ganz anderes, etwas ganz Neues. Ich habe mich dafür entschieden, diesen Schritt zu riskieren und freue mich darauf. Ich habe mir dort schon alles angeschaut. Ich möchte auch dort Spaß am Fußball haben und werde alles geben, um mit dem Verein Erfolge zu feiern.
Sretno Sali!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, COYGBiH, Kobayashi, mirsonetz i 41 gost.