NK Široki Brijeg

styles
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la styles » 23 jul 2010, 12:24

Shon Paul je napisao/la:Bilbao dovodi igrace koji su iz njihove regije dok HNK Siroki Brijeg prije dovodi Argentince ili Brazilce a ne Srbe ili Bosnjake. Ja nemam nista protiv toga da igraju ljudi koji su iz Sirokog Brijega. Zato nemojte mijesati kruske i jabuke. Bilbao ima drugu pozitivnu politiku dok je ova HNK Sirokog Brijega politika nacionalno obojena. I zato niko normalan iz BiH koji zagovara multietnicku Bosnu i Hercegovinu ne moze se radovari uspjesima HNK Siroki Brijeg. Njihova politika je ista politika koja unistava BiH i njen sport.

PS Igraci koji igraju za Bilbao su iz regije kojoj pripada klub Bilbao. Oni ne dovode ni Spance ni Katalonce ni Argentince ni Brazilce. Vec samo svoje domace ljude.
Ako niste znali za Real Sociedad igraju domaći igrači i stranci, provjerite, vidim da pričate o Bilbau.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jul 2010, 12:30

Klub je NK ŠB,a ne HNK ŠB!
PAQ u Barceloni je kroz povijest bilo puno više nizozemaca nego npr. španjolaca , tj. igrača koji su izvan Catalonije.

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 23 jul 2010, 12:32

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam odlicno hvala bogu kako si ti ?

JEsam nesto krivo rekao ? jel vam se to politika ne mijesa u rad kluba ?
Kako je završilo sa Čapljinom?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2010, 13:18

Od koga su naši klubovi ispali ovog ljeta? Čelni ljudi Borca najavljuju borbu za naslov prvaka, a ispadaju od švicarskog drugoligaša, dok su austrijski mediji u čudu, jer, po njima, bečka Austrija danas ima najlošiju momčad u posljednjih dvadeset godina. Od takve Austrije je ispao Široki. Zrinjski je prošao predstavnike Kazahstana i San Marina, a tek sada ćemo protiv Randersa vidjeti pravu snagu Mostaraca.
:roll: :roll:
ma ja u čudu...jer đe će proć Austrija mega giga Širokog iz mega giga BH.. :roll:

hmm..ko da smo ispali od Boljave.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 jul 2010, 13:28

Učinak Širokog u Europi do sada je 14 pobjeda, 4 neodlučena i 14 poraza uz gol razliku 39-44. Imamo 2 nastupa u 1. kolu kupa UEFA, 3 nastupa u 2. pretkolu Kupa UEFA/Lige UEFA/UEFA Europske lige i 1 nastup u 2. pretkolu Lige Prvaka. Ispadali smo 2002. od Čeha (11. na UEFINOJ ljestvici), 2004. od Azera (48.), 2005. od Švicaraca (19.), 2006. od Škota (11.), 2007. od Židova (19.), 2008. od Turaka (11.), 2009. od Austrijanaca (20.) i 2010. također od njih (19.). BiH je konstantno oko 30. mjesta tako da su nam rezultati izuzev ispadanja od Neftchija za BH uvjete više nego dobri. Jedini veći skalp smo napravili Slovacima 2002. (24.) i SiCG 2005. (17.).

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 23 jul 2010, 13:31

Kevin je napisao/la:
Od koga su naši klubovi ispali ovog ljeta? Čelni ljudi Borca najavljuju borbu za naslov prvaka, a ispadaju od švicarskog drugoligaša, dok su austrijski mediji u čudu, jer, po njima, bečka Austrija danas ima najlošiju momčad u posljednjih dvadeset godina. Od takve Austrije je ispao Široki. Zrinjski je prošao predstavnike Kazahstana i San Marina, a tek sada ćemo protiv Randersa vidjeti pravu snagu Mostaraca.
:roll: :roll:
ma ja u čudu...jer đe će proć Austrija mega giga Širokog iz mega giga BH.. :roll:

hmm..ko da smo ispali od Boljave.. :roll:

Da baš sam se na ovo maloprije nasmijao, koja ironija. Ono kao šta će tamo neka austrija, nikad slabija ccc. Bilo koji klub iz BiH bi primio 5-icu od ovih ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jul 2010, 14:12

Pa sta radi ovaj admin sto ne uklanja ove provokatore.Nazvati jedan klub profiterski,ratni,ustaski kao i navijace po meni nije normalno.Nitko u Širokom nema problema osim onih huligana koji ih žele imati a zna se na koga mislim :D :D :D . Nemam pojma koje je nacionalnosti ovaj Zakarić ali ako je politika kluba takva da ne igraju Bošnjaci i Srbi sta to vas ima smetati. Nek igraju u vasim klubovima i stvar rijesena. Vecina klubova iz BIH zivi od politicara i njihovih stranka,tako da vecini budžet kluba ovisi o izbornom rezultatu stranaka.
Kako je HNK Čapljina igrala protiv Torpeda ako netko zna rezultat nek napiše :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2010, 14:15

kad smo već kod Zakarića, u Splitu kad je igrana utakmica dečko je odigrao odlično, kao i Zlomislić iz Širokog i na njih će se sigurno moć računat davalja..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jul 2010, 14:24

Po meni Zlomislić već sada ima mjesto u prvih 11.Decko ima dobar udarac ,fizicki vrlo jak a ni tehnika mu nije slabija strana.Na treninzima daje 100 posto i vjerujem da bi se borio još više i jače od onih jucer igraca u veznom redu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2010, 14:47

ŠB.TRN je napisao/la:Po meni Zlomislić već sada ima mjesto u prvih 11.Decko ima dobar udarac ,fizicki vrlo jak a ni tehnika mu nije slabija strana.Na treninzima daje 100 posto i vjerujem da bi se borio još više i jače od onih jucer igraca u veznom redu.
meni je žao Kožula, al brrate što jest jest on više ne može igrat za Široki..nema više agresivnosti ni snage...

treba počet Zlomu ubacivat ondje..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 jul 2010, 15:18

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Po meni Zlomislić već sada ima mjesto u prvih 11.Decko ima dobar udarac ,fizicki vrlo jak a ni tehnika mu nije slabija strana.Na treninzima daje 100 posto i vjerujem da bi se borio još više i jače od onih jucer igraca u veznom redu.
meni je žao Kožula, al brrate što jest jest on više ne može igrat za Široki..nema više agresivnosti ni snage...

treba počet Zlomu ubacivat ondje..
Ne znam sto si se okomio na Kožula, jucer je po meni odigrao korektno, imao je par pogresaka ali on je cisti i klasicni defanzivac... u napadu on nemoze ali za defanzivu nije los... Nema u Širokom naših igrača koji bi mogli ispunjavati ambicije kluba s time se treba pomiriti... Ja jesam odavno ali narod ko narod ocekuje da igraju nasi... Mozda bi jedan mogao tu iskociti ali da cine neka cuda ili da budu odlicni igrači toga nema, nažalost...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 jul 2010, 15:21

ŠB.TRN je napisao/la:Pa sta radi ovaj admin sto ne uklanja ove provokatore.Nazvati jedan klub profiterski,ratni,ustaski kao i navijace po meni nije normalno.Nitko u Širokom nema problema osim onih huligana koji ih žele imati a zna se na koga mislim :D :D :D . Nemam pojma koje je nacionalnosti ovaj Zakarić ali ako je politika kluba takva da ne igraju Bošnjaci i Srbi sta to vas ima smetati. Nek igraju u vasim klubovima i stvar rijesena. Vecina klubova iz BIH zivi od politicara i njihovih stranka,tako da vecini budžet kluba ovisi o izbornom rezultatu stranaka.
Kako je HNK Čapljina igrala protiv Torpeda ako netko zna rezultat nek napiše :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dakakvi smo nego ustaški, slušaj skandiranje na tribinama, ili na protestu lani nakon nereda sa Sarajevom, svi dižu desnu ruku u zrak što je nacistički pozdrav i svugdje u Europi je zabranjen. Neki dan svatovi kraj moje kuće, u 2 po ponoći me budi pjesma Jure zove, Boban viče. Ustaše su možda i bile dobar izbor 40-ih da se na bilo koji način odvojimo od komunista i četnika, ali u 21. stoljeću to je zastarjelo.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 jul 2010, 15:25

Dosadni ste i vi i vaše ustaše, nacisti, nacionalisti sta li vec... Ako ima par ljudi sto dizu ili sta ja znam sta to znaci da smo svi ustase... O cemu i vi raspravljate bti dragoga :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 jul 2010, 15:31

Ja bih bio ponosan da je Siroki dobio ipak pored tog imena pise da je iz BiH,a velike balije,ustase,cetnici partizani su nas i doveli dovde budimo LJUDI !!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jul 2010, 15:34

Galion je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Pa sta radi ovaj admin sto ne uklanja ove provokatore.Nazvati jedan klub profiterski,ratni,ustaski kao i navijace po meni nije normalno.Nitko u Širokom nema problema osim onih huligana koji ih žele imati a zna se na koga mislim :D :D :D . Nemam pojma koje je nacionalnosti ovaj Zakarić ali ako je politika kluba takva da ne igraju Bošnjaci i Srbi sta to vas ima smetati. Nek igraju u vasim klubovima i stvar rijesena. Vecina klubova iz BIH zivi od politicara i njihovih stranka,tako da vecini budžet kluba ovisi o izbornom rezultatu stranaka.
Dakakvi smo nego ustaški, slušaj skandiranje na tribinama, ili na protestu lani nakon nereda sa Sarajevom, svi dižu desnu ruku u zrak što je nacistički pozdrav i svugdje u Europi je zabranjen. Neki dan svatovi kraj moje kuće, u 2 po ponoći me budi pjesma Jure zove, Boban viče. Ustaše su možda i bile dobar izbor 40-ih da se na bilo koji način odvojimo od komunista i četnika, ali u 21. stoljeću to je zastarjelo.
Pogresno sam napisao ustaški,to meni i ne smeta,to je bila Hrvatska vojska u kojoj su mi bili svi oni iz obitelji koji su imali dovoljno godina,neki se nisu ni vratili kao i vecini stanovnika Zapadne Hercegovine.Ali to je proslost ,ustaše više ne postoje a na skupu u Širokom odnosno prosvjedu nije bilo dizanja desnice u zrak jer da je bilo to bi vjerojatno jedva docekale ove televizije i novine iz hrvatske da stave kao glavu vijest.Nacionalizam je nesto sasvim drugo od nacizma ako je nacionalizam voljeti svoje ispred svega ostalog onda sam ja nacionalist.
Zlomislic i Kozul bi mogli igrati zajedno u tandemu jer on moze trcati kao cijeli nas vezni red i mogao bi stizati kad Vagner ostane u napadu.Samo mu treba pruziti sansu. :)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 jul 2010, 15:37

Zlomislića sam zadnji put vidio kad je išao u osnovnu školu i tada je bio veliki talent. Je li ostao tako dobar i oće li biti išta od njega?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2010, 16:00

Galion je napisao/la:Zlomislića sam zadnji put vidio kad je išao u osnovnu školu i tada je bio veliki talent. Je li ostao tako dobar i oće li biti išta od njega?
najbolji juniori i jedan od boljih u reprezentaciji BH

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2010, 16:11

Niste mi jasni ljudi opterecujete se budalastinama imate najorganizovani klub dovodite dobre igrace igrali ste po meni uspjesno u evropi i vi se opterecujete pisanjem nekog balavca.Uzivajte ba a ko je ustasa i ko je sta skandirao je apsolutno nebitno svega ima svugdje i nema potrebe da se iko pravda ili da podstice nesto i proci ce dosta godina dok se normalizuje navijacka svijest kod nas dok klub bude na prvom mjestu a sve ostalo da bude ono kakav je ko privatno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jul 2010, 17:11

Danilo Kiš - O nacionalizmu: "Nacionalizam je, pre svega, paranoja. Kolektivna i pojedinačna paranoja. Kao kolektivna paranoja, ona je posledica zavisti i straha, a iznad svega posledica gubljenja individualne svesti; te, prema tome, kolektivna paranoja i nije ništa drugo do zbir individualnih paranoja doveden do paroksizma".

Konkurenti, trebali ste proci...gOnjat cemo se u prvenstvu :mrgreen:
L.P. ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 23 jul 2010, 17:23

Gdje su oni koji kazu da Topic loš igrac, momak za 10 odigrao, treba reci uz njega su bili odlicni Bandovic,Ivankovic,Renato,Barišic i Šilic a ostali tuga i jad posebno Varea i Pinjuh.Ko ce kupiti Vareu kad nevrijedi nista.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.