Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Meljaju onu loptu ko slinu...
Tek kad je Džeko izašao, oni loptu šalju za glave u šesnaesterac i to Davidu Silvi...
Pu, pu, pu...
Tek kad je Džeko izašao, oni loptu šalju za glave u šesnaesterac i to Davidu Silvi...
Pu, pu, pu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zakazali su Nasri i Silva.Cijelu utakmicu nista znacajnije nisu napravili.Gosti su uboli sa taktikom (3-4-1-2),gdje je City tesko dolazio do kreiranja sansi.Dzeko je bio odsjecen,imao 2 prilike i to je to.Najrealniji ishod je podjela bodova.Nevjerovatno je to da su Građani imali 24 suta a samo 4 u okvir gola
I nakon ove losije predstave uvjeren sam da City ide dalje.

Chelsea F.C.
Jedno je igrati u EPL i bušiti Swanseu,Boltona itd a drugo je u CL gdje svaki tim igra 200% a i podcijenili ste Napoli što vam se obilo od glavu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Je l' sada pojedincima jasnije da Siti jos uvijek nije spreman za titule!? Napoli je sa njima odigrao ravnopravan mec, a vidili bi kako bi se proveli sa Mancom ili Celsijem
. Tek ce se vidjeti koliko vrijede protiv Bajerna. Tek tad ce biti na pravom ispitu. Bice im tesko proci u ovoj grupi, al' mislim da su jos uvijek blagi favoriti u odnosu na Napoli i Viljareal.
Za njih ce biti uspjeh 2-3 mjesto u EPL, cetvrtina finala LP i osvojen jedan od dva kupa.
Ranije sam istakao da mi se svidja formacija u kojoj igra Siti,.. Izgledaju mnogo bolje nego u prosloj sezoni. Jos se trebaju uigrati, pa ce onda biti puno opasniji pri zavrsnim pasovima i samoj realizaciji.

Za njih ce biti uspjeh 2-3 mjesto u EPL, cetvrtina finala LP i osvojen jedan od dva kupa.
Ranije sam istakao da mi se svidja formacija u kojoj igra Siti,.. Izgledaju mnogo bolje nego u prosloj sezoni. Jos se trebaju uigrati, pa ce onda biti puno opasniji pri zavrsnim pasovima i samoj realizaciji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NoName
- Kontakt:
Polahko bolan.Valencia je napisao/la:Je l' sada pojedincima jasnije da Siti jos uvijek nije spreman za titule!? Napoli je sa njima odigrao ravnopravan mec, a vidili bi kako bi se proveli sa Mancom ili Celsijem. Tek ce se vidjeti koliko vrijede protiv Bajerna. Tek tad ce biti na pravom ispitu. Bice im tesko proci u ovoj grupi, al' mislim da su jos uvijek blagi favoriti u odnosu na Napoli i Viljareal.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
A Unitedovci su nervozni od kako je sezona počela...treba imat razumjevanja 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NoName
- Kontakt:
Očekujem studiju od Valencije na kraju EPL, da do u tančine objasni zašto je City uzeo titulu a zašto mu United gleda u leđa. Biće tu i zavjera, i sudija i bogzna čega već, jedva čekamVanBasten je napisao/la:A Unitedovci su nervozni od kako je sezona počela...treba imat razumjevanja

'si siguran da ces to docekati na ovome forumu.NoName je napisao/la:Očekujem studiju od Valencije na kraju EPL, da do u tančine objasni zašto je City uzeo titulu a zašto mu United gleda u leđa. Biće tu i zavjera, i sudija i bogzna čega već, jedva čekamVanBasten je napisao/la:A Unitedovci su nervozni od kako je sezona počela...treba imat razumjevanja

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima da to bavarci rascerupaju! Cuj M.City!! Uzivotu nisam vidjeo kluba koji je bez ikakvog sistema pokupovao igrace!
Mogu dream team sastaviti,ali nece oni nidokle! Niti imaju organizacije svako igra za sebe,niti imaju trenera.
Onaj Mancini isto tele,veze sa vezom on nema!
Mogu dream team sastaviti,ali nece oni nidokle! Niti imaju organizacije svako igra za sebe,niti imaju trenera.
braobordo je napisao/la:Ima da to bavarci rascerupaju! Cuj M.City!! Uzivotu nisam vidjeo kluba koji je bez ikakvog sistema pokupovao igrace!

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
bordo je napisao/la:Ima da to bavarci rascerupaju! Cuj M.City!! Uzivotu nisam vidjeo kluba koji je bez ikakvog sistema pokupovao igrace!
Ovo ti je sve doprlo u mozak nakon nerijesenog rezultata protiv odlicnog Napolija ? Gdje pise da ce Bayern pobijediti Talijane ?
Chelsea F.C.
- NoName
- Kontakt:
Apsolutno. Mogu da zamislim taj tekst, mislim da ću isti odštampati (nekih 37 stranica sitno kucanog teksta, pretpostavljam)Devil je napisao/la:'si siguran da ces to docekati na ovome forumu.NoName je napisao/la:Očekujem studiju od Valencije na kraju EPL, da do u tančine objasni zašto je City uzeo titulu a zašto mu United gleda u leđa. Biće tu i zavjera, i sudija i bogzna čega već, jedva čekamVanBasten je napisao/la:A Unitedovci su nervozni od kako je sezona počela...treba imat razumjevanja

Vidio jednu dosta tesku za igrati tekmu protiv Napolija i ispisa cijelu buducnost??Valencia je napisao/la:Je l' sada pojedincima jasnije da Siti jos uvijek nije spreman za titule!? Napoli je sa njima odigrao ravnopravan mec, a vidili bi kako bi se proveli sa Mancom ili Celsijem. Tek ce se vidjeti koliko vrijede protiv Bajerna. Tek tad ce biti na pravom ispitu. Bice im tesko proci u ovoj grupi, al' mislim da su jos uvijek blagi favoriti u odnosu na Napoli i Viljareal.
United i meni djeluje uigranije ali Chelsea ne bas! To je trenutno stanje, sto ne znaci da ce tako biti u nastavku prvenstva.
Tek je pocetak i rano je pricati o kraju. Mozda za tebe nije.

Šta tek reći za Real Madrid.Valencia je napisao/la:Je l' sada pojedincima jasnije da Siti jos uvijek nije spreman za titule!?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Vidi sto je malom scumcicu drago sto neko ko nema veze o fudbalu napise nesto lose o Cityu...FCUM je napisao/la:braobordo je napisao/la:Ima da to bavarci rascerupaju! Cuj M.City!! Uzivotu nisam vidjeo kluba koji je bez ikakvog sistema pokupovao igrace!
City ce rastaviti i Bayerna i Villareala na faktore tako da ti ta prica ne pije vode... A sto se tice Napolia oni su odigrali strasnu utakmicu i zasluzili su pobjedu... A ne sumnjam da ce Napoli biti 1. u ovoj grupi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Isto kao što su rastavili NapolijaArogantni je napisao/la:Vidi sto je malom scumcicu drago sto neko ko nema veze o fudbalu napise nesto lose o Cityu...FCUM je napisao/la:braobordo je napisao/la:Ima da to bavarci rascerupaju! Cuj M.City!! Uzivotu nisam vidjeo kluba koji je bez ikakvog sistema pokupovao igrace!
City ce rastaviti i Bayerna i Villareala na faktore tako da ti ta prica ne pije vode... A sto se tice Napolia oni su odigrali strasnu utakmicu i zasluzili su pobjedu... A ne sumnjam da ce Napoli biti 1. u ovoj grupi...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NoName
- Kontakt:
Napoli je stvarno noćas iznenadio City, ali ne samo City nego i stručnjake, navijače, novinare... Oni nisu igrali ovako u prvenstvu koliko znam, igrali su solidan napadački fudbal (za talijanske kriterije) a ovo noćas je bilo baš ono defanzivno do jaja. Noćas im je prošlo ali već slijedeću utakmicu neće, siguran sam da će im City očitati lekciju podno Vezuva u uzvratu samo takvu, kući ne mogu igrati ovako, sramota je.
Interesantno, City odigra 1-1 sa Napolijem i odmah su krampe, levati, Mancini najgori trener na svijetu, preplaćeni igrači i neće biti prvaci.
United odigra 1-1 sa Benficom i odmah je to odlično, biće prvaci itd itd.
FM groznica uveliko vlada na ovom forumu.
Interesantno, nijedan navijač Cityija nije otišao na temu Uniteda da povocira, a ono malo navijača Uniteda svi su se iskupili ovdje.
Interesantno, nijedan navijač Cityija nije otišao na temu Uniteda da povocira, a ono malo navijača Uniteda svi su se iskupili ovdje.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Interesantno nema šta. Dobro si to rek'o.Rizah je napisao/la:Interesantno, City odigra 1-1 sa Napolijem i odmah su krampe, levati, Mancini najgori trener na svijetu, preplaćeni igrači i neće biti prvaci.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Bio kod Gare na večeri pa mi noćas sve interesantnoArnelinho je napisao/la:Interesantno nema šta. Dobro si to rek'o.Rizah je napisao/la:Interesantno, City odigra 1-1 sa Napolijem i odmah su krampe, levati, Mancini najgori trener na svijetu, preplaćeni igrači i neće biti prvaci.

Da se poslužimo FM - ovskim mozgovima, Inter, Barcelona, Real neće biti prvaci a prvaka treba tražiti u Trabzonsporu, Dinamo Zagrebu i Milanu

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.