Decko s tajmingom iz seher Banja Luke

Principatus je napisao/la:Ubij ih Ognjene! Pokazi im koliko je sati!
Iskreno se nadam da je oproštajna.joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Prije ces se ti oprostiti od foruma, nego Vranjes od repke.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da je oproštajna.joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Tuzno, ali istinito izgleda..harishp je napisao/la:Prije ces se ti oprostiti od foruma, nego Vranjes od repke.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da je oproštajna.joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Nisu. Zaokružili su "DA". Bio sam tu, sa premalo godina da budem aktivni učesnik, ali sam pomogao nani da zaokruži "DA" pa se valjda i to pika.storm_raider je napisao/la:Republika Bosna i Hercegovina je dobila nezavisnost od tadasnje SFRJ 1. Marta 1992 godine i to je i tvoj, a Boga mi i moj Dan Nezavisnosti, iskljucivo voljom gradjana sa, vjerovao ili ne, skoro 99,50% ljudi koji su zaokruzili "Jesam" na pitanje:
Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?
Nikakvu cinjenicu ti nisi iznio, osim neutemeljenih redova na forumu. Jeste eto cijeli svijet je kriv sto se SFRJ raspala, svi su protiv Srbije, itd. Mozes sebe lagati samo, ali cinjenica je da je agresija bila, tako je presuda rekla. Isto kao i sto je cinjenica da je RS nastala kao produkt te agresije.Obarska je napisao/la:Svi znamo i ulogu tog cijelog svijeta u raspadu SFRJ i koliko su "pravicni" kad nesto rade u svom interesu! Trazio si cinjenice ja ti iznesem cinjenice,ti opet vrtis svoju pricu,a znas i ti dobro sta je bilo i kako se sve izdesavalo! Toliko od mene a ti vrti svoju pricu,storm_raider je napisao/la:Mozda nije vazeci tebi, ali cijeli svijet ga je priznao kao vazeci. "Care", tu izreku od 100 puta ponovljenoj lazi primjeni na sebe.
Srpski književnik M.Milicević napisa: "Ne mogu naši potomci znati istinu o nama, jer je mi i ne kazujemo, nego izlažemo što nam podmiruje racun".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.