Decko s tajmingom iz seher Banja Luke
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
To ebemu srb i cekic vako se igra za reprezentaciju, za drzavu ! 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bravo Ogi 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Principatus je napisao/la:Ubij ih Ognjene! Pokazi im koliko je sati!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Iskreno se nadam da je oproštajna.joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vranjes je daleko od oprostajne tekme. Napravio je nepromisljen potez, pokajao se i istrcao na teren i pokazao kako se gine za svoju zemlju. Momak nije imao utakmice u repki gdje je hladio muda i igrao nonsalantno, za razliku od nekih patriota.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je oprostajna VHSu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prije ces se ti oprostiti od foruma, nego Vranjes od repke.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da je oproštajna.joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tuzno, ali istinito izgleda..harishp je napisao/la:Prije ces se ti oprostiti od foruma, nego Vranjes od repke.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da je oproštajna.joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
**** situacija jako ****. Ja sam pisao ovdje i prije 20 dana da ce poceti Spahic-Vranjes i tako se je i desilo. Ova tetovaza je napravila velike probleme. I Mesa je morao da se kocka. Ili Vranjes ( za kojega je znao da je puno bolji izbor za ovu utakmicu ) ili Sunjic. I izabrao je Vranjesa. Sto se tice oprostaja poslje ovakve utakmice to ce ici malo teze. Ne znam sta da kazem. Dobar je igrac samo nikako ne opravdavam njegov potez i mislim da mu to nikako nije trebalo.
Neci Mesi biti lako to je sigurno. I to jos protiv SUPER jake i motivisane Belgije, ****

Neci Mesi biti lako to je sigurno. I to jos protiv SUPER jake i motivisane Belgije, ****
Nisu. Zaokružili su "DA". Bio sam tu, sa premalo godina da budem aktivni učesnik, ali sam pomogao nani da zaokruži "DA" pa se valjda i to pika.storm_raider je napisao/la:Republika Bosna i Hercegovina je dobila nezavisnost od tadasnje SFRJ 1. Marta 1992 godine i to je i tvoj, a Boga mi i moj Dan Nezavisnosti, iskljucivo voljom gradjana sa, vjerovao ili ne, skoro 99,50% ljudi koji su zaokruzili "Jesam" na pitanje:
Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?
Nadam se da Vranješ ostaje u repki, bori se za repku 100 posto, ima kvalitet da tu bude i iz njegovog pokušaja da popravi grešku proizlazi da želi biti u reprezentaciji. Da je uradio ono što je uradio Nemanja Supić, to bi bila druga priča.
- storm_raider
- Kontakt:
Nikakvu cinjenicu ti nisi iznio, osim neutemeljenih redova na forumu. Jeste eto cijeli svijet je kriv sto se SFRJ raspala, svi su protiv Srbije, itd. Mozes sebe lagati samo, ali cinjenica je da je agresija bila, tako je presuda rekla. Isto kao i sto je cinjenica da je RS nastala kao produkt te agresije.Obarska je napisao/la:Svi znamo i ulogu tog cijelog svijeta u raspadu SFRJ i koliko su "pravicni" kad nesto rade u svom interesu! Trazio si cinjenice ja ti iznesem cinjenice,ti opet vrtis svoju pricu,a znas i ti dobro sta je bilo i kako se sve izdesavalo! Toliko od mene a ti vrti svoju pricu,storm_raider je napisao/la:Mozda nije vazeci tebi, ali cijeli svijet ga je priznao kao vazeci. "Care", tu izreku od 100 puta ponovljenoj lazi primjeni na sebe.
Srpski književnik M.Milicević napisa: "Ne mogu naši potomci znati istinu o nama, jer je mi i ne kazujemo, nego izlažemo što nam podmiruje racun".
Inace, Ognjen odlicno veceras branio boje Bosne i Hercegovine. Dobro je natopio znojem dres braneci BiH. Svaka cast Ognjene, tako se postaje igrac, a ne nekim bezveznim tetovazicama. Tako se igra za Jedinu BiH!
Sport je lijek za tijelo i duh.
ovaj momak srcem igra za ovu DRZAVU
decko je mlad, shvatio je svoju gresku i momak IMA pravo na drugu sansu
ovog momka se ne smije vrijedjati i degradirati i treba pustiti decka da bude dio nase porodice
ne znam stvarno sta smo sebi umislili pogotovo BHF koji qurac glade iz dijaspore dok mi ledja lomimo, OGNJENE imas moju podrsku! sto ce mi neko sad pametovati libo me racku
Sloboda Tuzla
I ja se nadam da mu je ovo oprostajna utakmica... Nema on sto da radi u reprezentaciji gdje ga navijaci ne postuju radi onog sto jeste...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Bravo OGI majstore
igrom i zalaganjem objasnio

Mislim da je ona parola i ono pjevanje nepotrebno. Sta dobro moze iz toga izac? Dok je covjek na terenu i igra za nas, ne treba ga vrijedjat i rizikovat da ga to ometa u igri. Nepotrebno potpuno.
ALI, mora objasnit onu tetovazu. Ako je ona Pecikoza pametna i ako radi svoj posao ona mu to mora naredit. Opklada, pizdarija sta vec. Mora je objasnit.
ALI, mora objasnit onu tetovazu. Ako je ona Pecikoza pametna i ako radi svoj posao ona mu to mora naredit. Opklada, pizdarija sta vec. Mora je objasnit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I gledam sad na fb-u ovi navijaci sto su mu psovali po stranici pisu kako je kraaalj, igracina samo jer je prekrio tetovazu. Ne znam ko je veci beskicmenjak i licemjer, oni ili Vranjes! FUJ! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vranjes se uvjek zalagao i davao maksimum za reprezentaciju.
Ova tetovaza mu je velika mrlja koja mu nije trebala.
Ova tetovaza mu je velika mrlja koja mu nije trebala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Ognjen je objasnio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.