SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
E to bi bio odlican potez uprave. Da se ekipa pojaca tamo gdje je potrebno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
http://www.calcionapoli24.it/rassegna_s ... 42146.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gamberini presao u Genou. Nazalost, bio je losa investicija.
Duvan Zapata potpisuje za 10 miliona dolara. Najmocnije ime u svetu fudbala.
Time su price o drugom napadacu gotove, a i vreme koje je Calaio bio u dresu Napolija u drugom mandatu.
Duvan Zapata potpisuje za 10 miliona dolara. Najmocnije ime u svetu fudbala.

Time su price o drugom napadacu gotove, a i vreme koje je Calaio bio u dresu Napolija u drugom mandatu.
MaGiCa je napisao/la:Gamberini presao u Genou. Nazalost, bio je losa investicija.
Duvan Zapata potpisuje za 10 miliona dolara. Najmocnije ime u svetu fudbala.![]()
Stvarno nisam cuo za ovog Zapatu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sportfanatik
- Kontakt:
ARGENTINSKI napadač Gonzalo Higuain i najveće ovoljetno pojačanje talijanskog viceprvaka Napolija, nabacio je poprilično velik teret na svoja leđa izjavivši kako u klubu sa juga Italije želi biti upravo ono što je nekada bio njegov sunarodnjak legendarni Diego Maradona.
"Želim za Napoli biti ono što je nekada bio Maradona", rekao je Higuain. Maradona je svakako jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a u Napoliju je uistinu napravio pravo sportsko čudo. Dva je puta tu momčad vodio do naslova prvaka Italije, što su klubu iz Napulja i dalje jedini naslovi prvaka u povijesti. Omaleni Argentinac s klubom iz Napulja osvojio je i Kup UEFA-a, talijanski Kup i Superkup.
"Iako me Carlo Ancelotti, trener Reala pokušavao nagovoriti da ostanem, već puno prije znao sam da želim prijeći u Napoli", kazao je talijanskim medijima Higuain.
"Želim za Napoli biti ono što je nekada bio Maradona", rekao je Higuain. Maradona je svakako jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a u Napoliju je uistinu napravio pravo sportsko čudo. Dva je puta tu momčad vodio do naslova prvaka Italije, što su klubu iz Napulja i dalje jedini naslovi prvaka u povijesti. Omaleni Argentinac s klubom iz Napulja osvojio je i Kup UEFA-a, talijanski Kup i Superkup.
"Iako me Carlo Ancelotti, trener Reala pokušavao nagovoriti da ostanem, već puno prije znao sam da želim prijeći u Napoli", kazao je talijanskim medijima Higuain.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Imam na listicu da Higuain zabija, nece on razocarat' 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji duel

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bez Canavara ?! da i to vidim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Reina; Maggio, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Pandev; Higuain
Hajmo momci po pobjedu!
Hajmo momci po pobjedu!

- Sportfanatik
- Kontakt:
ajmo momciBegAx je napisao/la:Reina; Maggio, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Pandev; Higuain
Hajmo momci po pobjedu!
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Stativa, cini mi se Callejon. Odlicno smo krenuli!
CALLEJOOOOOOOOOOONNNN!!!!!!! 
2:0 Marekiaro!
Uzivancija gledati ovakav Napoli.

2:0 Marekiaro!
Uzivancija gledati ovakav Napoli.

- Sportfanatik
- Kontakt:
Evo i Josip je debitirao za prvu ekipu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nula , samo kaem.Raul_64 je napisao/la:Bez Canavara ?! da i to vidim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hamsik je ladno najopasniji igrac u Evropi u prvom kolu lige.
Covek je dao golove u 5 od poslednjih 6 meceva kojima je zapocinjana sezona Serie A.

Covek je dao golove u 5 od poslednjih 6 meceva kojima je zapocinjana sezona Serie A.

kad sam vidio 3-0 ponadao sam se da je bar nova zvezda Higuain dao bar jedan gol. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jedino cemu treba da se nadas je da Higuain ne voza rubentinske mesare, kao sto ih je vozao onomad u utakmici Italije i Argentine. Tad je Chiellini pokazao sav svoj talenat: laktanje, hvatanje za dres, riskantno uklizavanje...Andrej je napisao/la:kad sam vidio 3-0 ponadao sam se da je bar nova zvezda Higuain dao bar jedan gol.
Buffon se bacao u pravu stranu, ali je ostajao kratak za cca 2 metra.

Ali, da, vi imate Teveza i Llorentea, 2ojicu najboljih napadaca na svetu. Kako nesmotreno sa moje strane, sto sam zaboravio tu klasicnu razliku izmedju ItalJuvea i JuveItala.

uvredio si se.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne znam odakle ta potreba da se odmah spominje Juventus na jedan obican komentar. Ako ti nemas sta pametno za napisati o njegovoj predstavi za nas koji nismo bili u mogucnosti da ispratimo tekmu radije se suzdrzi objave svog komentara.MaGiCa je napisao/la:Jedino cemu treba da se nadas je da Higuain ne voza rubentinske mesare, kao sto ih je vozao onomad u utakmici Italije i Argentine. Tad je Chiellini pokazao sav svoj talenat: laktanje, hvatanje za dres, riskantno uklizavanje...Andrej je napisao/la:kad sam vidio 3-0 ponadao sam se da je bar nova zvezda Higuain dao bar jedan gol.
Buffon se bacao u pravu stranu, ali je ostajao kratak za cca 2 metra.![]()
Ali, da, vi imate Teveza i Llorentea, 2ojicu najboljih napadaca na svetu. Kako nesmotreno sa moje strane, sto sam zaboravio tu klasicnu razliku izmedju ItalJuvea i JuveItala.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.