AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AS Roma
Sad ja htjeo napisat,odavno bolju Romu nisam gledao a i Pjanic igra fenomenalno kao i citava ekipa.. ako ovako nastava do kraja prvenstva svasta moze bit.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
Evil Genius II
polozile se parcijale, otislo se slavit sa drustvom i naravno dolazak kuci iza ponoci je neminovan. razmisljam u sebi dok sam se vracao 'joj jbt gledaj sad roma kiksala i sjebace mi raspolozenje kao i obicno', medjutim, desilo se cudo - docekali su me pozitivni komentari!?!?!? cuda se desavaju
mozel neko postavit highlights, ja ne mogu da nadjem
mozel neko postavit highlights, ja ne mogu da nadjem
ja sam nasao samo ovo " onclick="window.open(this.href);return false;
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne gleda tekmu(tacnije,gledao sam prvih par minuta)...vidim da su odigrali dobro.mozda i najbolja tekma ove sezone...posjed lopte 65%-nismo primili gol sto je fantasticno...u drugom djelu prvenstva zadrzati ovakvu formu i atmosferu,i nadat se kojem pojacanju-borba za LP nije nedostizna...!!!

gledao sam tekmu i mogu reci da je ovo bila najbolja tekma rome ove sezone..jednostavno bologna centar nije presla..mogli su primit 10 komada..jednostavno nemam zamjerke ni na jednog igraca :Dmatorci najbolji..totti pa tadei..osvaldo standardno borben i odlican
Unica grande amore
uz milan i juve tipujem da ce roma ici u LP na kraju sezone....po meni imate odlicnu ekipu koje se sve vise i vise uklapa u trenerove zamisli..spoj iskustva i mladosti...drago mi je za romu da pobjedjuje simpa mi je ta ekipa, al naravno da se zna kako god zavrsicete iza nas

-
Evil Genius II
ma sta kazes!?AllAbout je napisao/la:matorci najbolji..totti pa tadei..osvaldo standardno borben i odlican
Ko je gledao sinoc RAI2 mogao je da vidi kako se LE nasmejao kad mu je postavljeno pitanje da li je on Luis Enrique ili Luigi Enrico. 
Stvarno ova Roma ima veliki potencijal. Treba joj 1 top stoper i 1 top desni bek, i jos neko pojacanje u sredini i napadu, koje bi ulazilo sa klupe. Matoraca se treba resiti, jer ne sme ozbiljna ekipa da ima u prvih 11 Simplicija i Taddeija. Iako su dobro odigrali - 1 tekma ili 2 ne mogu da promene cinjenicu da je njihovo vreme odavno proslo.
Stvarno ova Roma ima veliki potencijal. Treba joj 1 top stoper i 1 top desni bek, i jos neko pojacanje u sredini i napadu, koje bi ulazilo sa klupe. Matoraca se treba resiti, jer ne sme ozbiljna ekipa da ima u prvih 11 Simplicija i Taddeija. Iako su dobro odigrali - 1 tekma ili 2 ne mogu da promene cinjenicu da je njihovo vreme odavno proslo.
dobro priznajem da sam za kapetana pogrijesio..moze on jos pruzit dostaEvil Genius II je napisao/la:ma sta kazes!?AllAbout je napisao/la:matorci najbolji..totti pa tadei..osvaldo standardno borben i odlican
Unica grande amore
-
Evil Genius II
neka nagadjanja pocnu:
casemiro, nilmar, paulinho, van der wiel, chamakh, corluka, abel hernandez, shaqiri, bocchetti, guarin, gastaldello (da, onaj stoper sampdorie) i pola argentinske lige
casemiro, nilmar, paulinho, van der wiel, chamakh, corluka, abel hernandez, shaqiri, bocchetti, guarin, gastaldello (da, onaj stoper sampdorie) i pola argentinske lige
moze van der wiel, corluka, guarin, nilmar je dobar ali napad je prilicno jak, tako da sad bas i ne treba, chamakh ne daj Boze, i sad za stopera dobro probrat, jer kjaer je poprilicno veliki promasaj
Unica grande amore
Guarin je kapitalac, a corluka i van der wiel su dosta bolje opcije za desnog beka. Ostalo nam bash i ne treba od tih nabrojanih
nema potpisa
za casemira je interesovanje pored rome pokazao inter i arsenal...cjena negdje oko 11-12mil...!!!
-
Evil Genius II
zavisi sta si ti ocekivao od njega.AllAbout je napisao/la:kjaer je poprilicno veliki promasaj
recimo ja od 22godisnjeg stopera ocekujem upravo ono sto kjaer radi, previse agresivnosti kao rezultat prevelike zelje za dokazivanjem. budimo realni, to se godinama uz saigrace kakvi su juan, heinze i pogotovo burdisso (jer je i sam slican igrac) da itekako popravit. meni je recimo bitnije da je on tehnicki potkovan (sto je jako bitno za nasu igru), pozrtvovan do maksimuma i odlican marker i igraca i prostora. sjeti se samo remija sa sienom na olimpicu (ako si gledao) ili sa interom na meazzi.
sto se tice ovih gore pojacanja, gotovo je sigurno da cemo potpisati desnog beka i stopera (ne toliko zbog nekvaliteta trenutne odbrane koliko zbog odsustva burdissa do kraja sezone). obnova ddr-ovog ugovora bi trebala biti prioritet doduse al' eto valjda ovi znaju sta rade. ukoliko bi prodali pizarra i/ili simplicia onda bi bilo dobro potpisati i jednog veznjaka a sto se napada tice tu bi se prvo trebali rijesiti nekih igraca pa tek onda razmisljat o kupovini jer ne treba nam prenatrpan roster. boriello gotovo pa sigurno ide, isto kao i okaka tako da su osvaldo, totti, lamela, bojan i borini po meni dovoljni za nastavak sezone. da se razumijemo, rado bi ja ovu zadnju dvojicu zamijenio nekim boljim igracima al' s obzirom da su potpisani pocetkom sezone 'moracemo' ih istrpit do ljeta. zato mi je ova glasina oko 20 miliona za nilmara totalno iracionalna i iskreno se nadam da do toga nece doc. ne zbog toga sto je on los igrac ili nesto slicno al' za te pare mozemo pojacat puno bitnije pozicije.
mene kjaer podsjeca na mexesa, a kojeg nikad nisam smatrao nekim igracem..zasto kazem da je kajer promasaj..gledao sam ga dok je igrao u wolfsburgu.. i tamo je nenormalno grijesio kao i sto sada grijesi..jednostavno momak ima psihicku blokadu..ali eto...mozda ko sto kazes nadodje godinama..za jedno 10-ak godina 
Unica grande amore
a jesi li ga prije toga gledao u palermu? sezona u njemačkoj je bila promašaj, to je sigurno, ali ako se uspije vratiti na nivo na kojem je bio prije, recimo, dvije sezone, onda će to biti vrlo dobar štoper, u ovoj novoj romi.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
Evil Genius II
upravo tako.Bertrand je napisao/la:a jesi li ga prije toga gledao u palermu? sezona u njemačkoj je bila promašaj, to je sigurno, ali ako se uspije vratiti na nivo na kojem je bio prije, recimo, dvije sezone, onda će to biti vrlo dobar štoper, u ovoj novoj romi.
problem je sto kjaera gledaju kroz prizmu te katastrofalne sezone u wolfsburgu a svi zaboravljaju da je bio jedan od najboljih stopera talijanske lige, najperspektivniji defintivno.
@all about - ako pogledas rezultate wolfsburga ove sezone shvatices da je ocigledno nesto truhlo u samoj ekipi (i oko nje) a ne u kjaeru i barzagliju koji je, usput receno, standardan clan odbrane jos neporazene ekipe juventusa. upravo su njih dvojicu okarakterisali kao glavne krivce, a evo barza se vratio, zasto ne bi i kjaer? da se razumijemo, ne poricem cinjenicu da momak ima kikseve u vidu nepotrebnih startova s vremena na vrijeme al' ubijedjen sam da ce kako sezona bude odmicala postajati sve sigurniji a vec iduce pokazat svoj puni potencijal.
u vezi tottija si se prevario, varas se i sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.