FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
S Grkom i Kolašincem odbrana bi trebala postat stabilnija.
Samo malo je meni odbrana Schalkea enigma, jer taj Matip prije nije bio tako loš u odbrani. Nekako sav taj defanzivni posao, koji počinje i prije odbrane ne funkcioniše najbolje. U ofanzivi praktički sve štima, a u odbrani je prečesto dosta propuha...
Samo malo je meni odbrana Schalkea enigma, jer taj Matip prije nije bio tako loš u odbrani. Nekako sav taj defanzivni posao, koji počinje i prije odbrane ne funkcioniše najbolje. U ofanzivi praktički sve štima, a u odbrani je prečesto dosta propuha...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kakvi stoperi, Matip i Hevedeš su odlični, tako da se čini kako je problem dublje prirode...
Grk je vjerovatno i bolji igrač od Kamerunca, ali da će samo njegovim povratkom to izgledati puno bolje baš i ne znam, niti sam siguran.
Igrački kad bi gledali gdje su slabi to bi trebale da budu pozicije desnog beka i jednog veznog centralnog.
Stvarno sam mišljenja da sićušni Japaner nije u stanju iznijeti namijenjenu ulogu u kontinuitetu, više je on za neke zamjene, a u sredini jednostavno fali neka klasa više...
No ruku na srce Šalke i sada ima dosta jak sastav i da je to posloženo kako treba oni bi bez po muke uzimali timove tipa Hofenhajm, a sa Bayernom bi na svom terenu dosta ravnopravniji bili, možda i podvig napravili.
Bod jučer solidan, i dalje su ravnopravni i prvi favorit za mjesto 4...
Mislim da im ono izmaći ne može, najkasnije do kraja oktobra-početka novembra će proigrati, bilo sa Kellerom ili nekim drugim.
Recimo da se prođe grupa LP i domogne pozicije 4 sezona će biti okarakterisana kao zadovoljavajuća, pa možemo reći i uspješna, nešto više u Evropi je dodatni bonus...
Grk je vjerovatno i bolji igrač od Kamerunca, ali da će samo njegovim povratkom to izgledati puno bolje baš i ne znam, niti sam siguran.
Igrački kad bi gledali gdje su slabi to bi trebale da budu pozicije desnog beka i jednog veznog centralnog.
Stvarno sam mišljenja da sićušni Japaner nije u stanju iznijeti namijenjenu ulogu u kontinuitetu, više je on za neke zamjene, a u sredini jednostavno fali neka klasa više...
No ruku na srce Šalke i sada ima dosta jak sastav i da je to posloženo kako treba oni bi bez po muke uzimali timove tipa Hofenhajm, a sa Bayernom bi na svom terenu dosta ravnopravniji bili, možda i podvig napravili.
Bod jučer solidan, i dalje su ravnopravni i prvi favorit za mjesto 4...
Mislim da im ono izmaći ne može, najkasnije do kraja oktobra-početka novembra će proigrati, bilo sa Kellerom ili nekim drugim.
Recimo da se prođe grupa LP i domogne pozicije 4 sezona će biti okarakterisana kao zadovoljavajuća, pa možemo reći i uspješna, nešto više u Evropi je dodatni bonus...
Pravo me strah danasnje tekme ... Kakvi su se samo blackouti desavali protiv hoffe prakticno smo I'm poklonili nekoliko 1 na 1 situacija...nek nam je bog na pomoci
S pravim pristupom, većom ozbiljnošću Schalke može večeras do pobjede.gruezi je napisao/la:Pravo me strah danasnje tekme ... Kakvi su se samo blackouti desavali protiv hoffe prakticno smo I'm poklonili nekoliko 1 na 1 situacija...nek nam je bog na pomoci
Onakve greške ne bi se smjele ponoviti nikako, tu se slažem. Ipak mislim da do toga neće doći. A ekipa treba da ostane do kraja ozbiljna, pa i u situacijama kada ima značajnije vodstvo. Nekako je protiv Hoffe došlo i do opuštanja, a s druge strane Hoffo je super jak u ofanzivi.
Basel je dobar kući, opasan, ali ima i svojih slabosti, koje treba iskoristit. I oni imaju šupljina pozada, iako ih ove sezone nisam nešto značajno pratio, utisak je više od prije...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pobjeda večeras bi skoro pa značila i sami prolazak u grupi. Basel je jako neugodno ekipa ali Schalke ima kvaltietniji tim.
Sretno Konigsblauen večeras, da Bog da pobijedili!
Sretno Konigsblauen večeras, da Bog da pobijedili!
U19 ekipa pobjedilaa 5 0 u omladinskoj ligi prvaka...
Omerbašić je zabio prvi gol na toj utakmici
Farfan se povrijedio
Po livetickeru jako dosadna utakmica. Najjače je bilo "Valjda neko momcima obje ekipe objasni na poluvremenu da je ovo utakmica Lige prvaka"

Farfan se povrijedio

Po livetickeru jako dosadna utakmica. Najjače je bilo "Valjda neko momcima obje ekipe objasni na poluvremenu da je ovo utakmica Lige prvaka"

Vidio sam samo šansu Basela u poslednjim trenucima prve pole. Zašto se ovoliko produžilo i šta je opet sa Farfana?
Vom Jäger zum Gejagten
jeli Kolasinac na klupi?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- legenda reala
- Kontakt:
jesteKonzerva je napisao/la:jeli Kolasinac na klupi?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iznenadili su me sa ovom pobjedom
Odlično, slijedi dvomeč za prvo mjesto u grupi. Nadam se da povreda Farfana nije opasna. Lijepo da je Seo osjetio malo travnjak

Odlično, slijedi dvomeč za prvo mjesto u grupi. Nadam se da povreda Farfana nije opasna. Lijepo da je Seo osjetio malo travnjak

Može se reći da je individualna klasa i iskustvo presudilo, ali isto tako mi je drago da neki njemački klub jami važnu pobjedu kada su šanse bile fifti-fifti.
Sve mi više ove gluckssieg postaju drage.
Šalke osporavan, Šalke nesiguran i promjenjiv, ali dosta kvalitetan i spreman za drugu rundu Lige prvaka.
Sve mi više ove gluckssieg postaju drage.

Šalke osporavan, Šalke nesiguran i promjenjiv, ali dosta kvalitetan i spreman za drugu rundu Lige prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten
Nekakvi aktivisti Greenpeace-a navodno krenuli se spuštati s užetom i još neki plakat spuštali, pa zato se produžilo toliko, jer oko 5 minuta taj prekid trajao. Nesvakidašnja scena, smiješna...geronimo je napisao/la:Vidio sam samo šansu Basela u poslednjim trenucima prve pole. Zašto se ovoliko produžilo i šta je opet sa Farfana?

Schalke sada u sjajnoj situaciji, dosta su pametno igrali, mudro....Samo opet nakon vodstva su pomalo plivali pozada, ali dobro sačuvan rezultat na kraju. Velika 3 boda i veliki korak prema osmini finala.
Sjajan gol Draxlera.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sve ko u stara dobra vremena, po pitanju gluecka - njemačkog...geronimo je napisao/la:Može se reći da je individualna klasa i iskustvo presudilo, ali isto tako mi je drago da neki njemački klub jami važnu pobjedu kada su šanse bile fifti-fifti.
Sve mi više ove gluckssieg postaju drage.![]()

A Schalke itekako ima kvaliteta, ali fali im još stabilnosti. Za sada dobro guraju u Ligi prvaka i zaista su u tom takmičenju postali određeni kalibar, jer evo kad god igraju to takmičenje, solidno se predstave (nekad i fenomenalno poput onog polufinala).
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sad će Seo to da poveže pozadi i nema zime za Schalke 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Schalke je u prva dva kola uradio ono sto se od njega ocekivalo i nema se tu vise sta dodati...
Sada im slijede dvoboji protiv Chelsea i svaki bod koji osvoje iz ta dva susreta ce biti dodatna premija.
Sada im slijede dvoboji protiv Chelsea i svaki bod koji osvoje iz ta dva susreta ce biti dodatna premija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bobice se polako skupljaju a ne sumnjam da ce se trenutni saldo udvostruciti do kraja prvog dijela turnira,
Potrebno je tuci Chelsea i dernuti Basel jos jednom kod kuce, taman za prolaz.
Potrebno je tuci Chelsea i dernuti Basel jos jednom kod kuce, taman za prolaz.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma mislim da cemo proci jer sam 100 posto uvjeren da ce basel kiksat protiv steaue ...generalno muku muce sa rumunima zadnjih ar godina u evropi
Pobjeda 4 1... Pitanje je bil do nje dosli da onaj estonac u augsburgu nije dobio crveni u prvom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.