po cemu ste zasluzili vise od Denvera i Miamia

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vakat je da se konstanta isplati.
lako je biti konstantan kad je ekipa zdrava, ali cim su Lakersi zasluzili? tim sto mislite da ste dosta jaci od njih pa daj njih u finalu da mozete zajebavat Epia i ostale?
Niko sretniji od mene kad bi ispali, ali ovaj Miami nit smrdi nit miriše. Imali su sreću neviđenu da se Bucksima Grk povrijedio, da je treneru poginuo brat pa se lik malo pogubio I ovi jos prosuli 10+ u 3 tekme u zadnjoj cetvrtini. Mislim da vam nece trebati vise od 5 tekmi da ih izbacitebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 10:47Nije valjda da si napokon, hvala Allahu, prešao na pravu stranu?![]()
iskreno mislim da nas samo povrede i Malone mogu zaustaviti, ne bih o sudijama prije nego i pocne serija, ali mislim 4 2 da bi mogli uzeti, ako se ne desi odjednom da svi sutaju 20% za 3 i sta znam...
Tako nekako, mada ja mislim da Dennver prolazi.
Nezgodni su Lakersi...
ne kazem da nisu, sve ekipe su u finalu s razlogom jel, ali mislim da nam je ovo najbolja sansa za osvojiti i ne smiju sad pasti kao 1. seed, imas prednost domaceg, uigraniji si, mladji, moras pokazati zube. to iz regularne sezone ne treba ni gledati iskreno, mislim da to nista ne znaci, vidjet cemo sutra vece sta se desavaBernardBarnjak je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:13Nezgodni su Lakersi...
edit: 2:2 u regularnoj sezoni.
Uzeto iz konteksta prije toga je rekao da on mora biti bolji, da ce biti bolji i da je na tom fokusiran. I u nastavku je rekao to da moraju i svi biti bolji da ne mogu njih dvojica sami. Ali naravno to prvo se odbaci, jer ce vecu kontraverzu napraviti taj kontekst. Media, zato ce im Trump opet biti predsjednik je ih je.be k'o sansku kozu , sve te medije.
Pa reko je covjek to, pogledaj mu intervju, i neces imati ovaj dojam da je bacio suigrace pod autobus i krivio druge osim sebe. Naravno kad se uzme iz konteksta i napise samo ovo, da ces imati ovaj drugi dojamShategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:46Sinoć nisu izgubili zbog Harrisa ili Maxeya nego upravo zbog katastrofalnog brade i njega.
To je trebao izjaviti i poklopiti se.
I mrrš u teretanu ili nađi gdje muda, tolika sirovina, a ne smiješ u reket da uđeš![]()
Onda svaka častalemsa je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:48Pa reko je covjek to, pogledaj mu intervju, i neces imati ovaj dojam da je bacio suigrace pod autobus i krivio druge osim sebe. Naravno kad se uzme iz konteksta i napise samo ovo, da ces imati ovaj drugi dojamShategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:46Sinoć nisu izgubili zbog Harrisa ili Maxeya nego upravo zbog katastrofalnog brade i njega.
To je trebao izjaviti i poklopiti se.
I mrrš u teretanu ili nađi gdje muda, tolika sirovina, a ne smiješ u reket da uđeš![]()
Nekako subjektivno imam osjećaj da nam je Denver najgori matchup u ligi i imam osjećaj da ih nismo nikad pobijedili dok su mi Lakersi okej, Boston redovno dobija u ovim duelima gdje se ide na to neko guranje, fiziku, rovovsku bitku. Bolje igrati protiv jake odbrane nego protiv jakog napada, jednostavno nemamo rješenja za Jokića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.