Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
ma ja sam vec deseti level,prije sat vremena zavrsio,al nsita..da li treba cekat il???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne bih ti to znao reći, sad mi fali 190 bodova
hajde ako neko zna, neka odgovori

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
evo ga, došao sam do desetog nivoa i dobio čipoveanonimni je napisao/la:ne bih ti to znao reći, sad mi fali 190 bodovahajde ako neko zna, neka odgovori
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- marseille7
- Kontakt:
ko ima kakvih lujki u prijateljima? castim cugom ako sta ubodem 

-
- Kontakt:
ja nista nisam dobio a deseti level..cccanonimni je napisao/la:evo ga, došao sam do desetog nivoa i dobio čipoveanonimni je napisao/la:ne bih ti to znao reći, sad mi fali 190 bodovahajde ako neko zna, neka odgovori
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
svašta..jasko_juve je napisao/la:ja nista nisam dobio a deseti level..cccanonimni je napisao/la:evo ga, došao sam do desetog nivoa i dobio čipoveanonimni je napisao/la:ne bih ti to znao reći, sad mi fali 190 bodovahajde ako neko zna, neka odgovori
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- harebianconero
- Kontakt:
Jeste li riješili problem ?LudLo 4 je napisao/la:ista stvar i kod mene...vm22 je napisao/la:Ne moze mi na Chromu ucitati FB, a na Mozilli moze. WTF ?

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prati ovo... Ne znam gdje da drugo stavim...
http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue" onclick="window.open(this.href);return false;

http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue" onclick="window.open(this.href);return false;
**** vas fejs ovako u zadnje vrijeme..
kad s nekim pisem,non stop,ljudi idu ofline-online..pa evo i meni govorre..kad se sa mnom dopisuju..svake sekunde me izbacuje kao ofline..
kad s nekim pisem,non stop,ljudi idu ofline-online..pa evo i meni govorre..kad se sa mnom dopisuju..svake sekunde me izbacuje kao ofline..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- inacefindecko
- Kontakt:
možda anonymousi kopaju

To je više do konekcijeT-MAC je napisao/la:**** vas fejs ovako u zadnje vrijeme..

- inacefindecko
- Kontakt:
https://www.facebook.com/pages/d41d8cd9/327107720666619
šta je ba ovo, izlazi mi sve šta piše na ovoj stranici, što je najgore nisam nikad lajko, niti stranica ima ime, samo ova slika

šta je ba ovo, izlazi mi sve šta piše na ovoj stranici, što je najgore nisam nikad lajko, niti stranica ima ime, samo ova slika

- harebianconero
- Kontakt:
Chat mi se pojavljuje dole lijevo (umjesto u desnom ćošku), pa moram skroz do kraja scrollati da bi došao do njega. Onda ne mogu pregledavati sadržaje na fejsu, a u isto vrijeme chatati.
Pomoć.. ?

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze li se kako vratiti stari izgled, ne svidja mi se nesto ovaj timeline?
Nemoze nazalost.Goalgetter je napisao/la:Moze li se kako vratiti stari izgled, ne svidja mi se nesto ovaj timeline?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta.Tritolone je napisao/la:Nemoze nazalost.Goalgetter je napisao/la:Moze li se kako vratiti stari izgled, ne svidja mi se nesto ovaj timeline?

Jbg, bio sam radoznao pa ga aktiviro, mada mi se svidja puno vise onaj prosli izgled. Nista, moram se navici na ovaj izgled.
Tako sam i ja napravio.
A i da mozes vratit na stari nebi ti trajalo vise od 10-ak dana, navodno da sada prebacuju svima na taj timeline.
A i da mozes vratit na stari nebi ti trajalo vise od 10-ak dana, navodno da sada prebacuju svima na taj timeline.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja sam čuo da prebacuju na taj timeline ima 2-3 mjeseca...nešto im sporo to ide, zar ovo nevrijeme utiče pa nemoguTritolone je napisao/la:Tako sam i ja napravio.

- KB-TM87
- Kontakt:
Meni rekli do 25. Decembra svima će bit to urađeno, a još uvijek ništa, uživajmo dok možemomandraX je napisao/la: Ja sam čuo da prebacuju na taj timeline ima 2-3 mjeseca...nešto im sporo to ide, zar ovo nevrijeme utiče pa nemogu

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 97 gostiju.