Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kako Patino da ovakva karna ispadne
Mala je granica izmedju najtalentovaniji ikad sto je prosao vrata Arsenalove akademije do karine
Ali tako je to sa klincima nikad se ne zna sta ce ispasti na kraju

Ali tako je to sa klincima nikad se ne zna sta ce ispasti na kraju
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@TheAthleticFC
Ode panjina

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Problem je sto smo sad bez napadaca.
Jesus je opet sakat a havertz nije klasicni spic
Jesus je opet sakat a havertz nije klasicni spic
Dovodimo Osimhena

10 ili 14 slobodni neka sebi bira

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma bit ce Jimenez ili neko takav da zacepi
-
- Kontakt:
Hvala Bogu pa onog panja vise necemo gledati, valjda dovedemo bar nekog prosjecnog da ulazi s klupe kad zatreba.
- Marsal
- Kontakt:
Kratki smo za 2 igrača
treba nam i napadač i krilo.
Merino danas vjerovatno zvanična objava.

Merino danas vjerovatno zvanična objava.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nek dovedu Osimhena i oprostit cu im Sterlinga

Ili neka napadnu Wiliamsa i Tonya

Na kraju ce biti da je Arteta zadovoljan sa igracima koje ima

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
I Arteta je neki dan kukao kako je kratak. Sumnjam da imamo vremena sad koga dovesti.
Bolje da gledamo Havertza 38 kola u napadu nego i Sterlinga i Oshimena
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Osimhen iskreno nemam pojma kakav je, imam pametnijih stvari u životu od gledanja italijanskog fudbala

Sterling, ne bih imao ništa protiv za sitne pare.
Spic sigurno nece doci jer dolaskom Merina nema mjesta za Havertza u sredini on ide sad sa Jesusom u napad doci ce krilo za rotacije i to je to stidljivo se spominje Adingra iz Brightona
Treba jednom prekinut cinit uslugu Celziju sa ciscenjem njihovog krsa. Vise bi volio Murdyka

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
I ja bih Mudryka odmah. Vjerujem da Arteta koga god dovede da nije džaba tako da vidjeti ćemo zadnjih par dana hoće li biti šta.Brokula je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:18Treba jednom prekinut cinit uslugu Celziju sa ciscenjem njihovog krsa. Vise bi volio Murdyka![]()
Mydrick je zatvorio sebi vrata Arsenala, ko mu je kriv što je glup pa otišao za većim parama i ako ni u Arsenalu ne bum igrao za kikiriki sigurno. Još je provocirao sa onom usporedbom sa Hazardom tako da daleko mu kuća od Emiratesa bila. Svakako nije pokazao ni naznake potrebnog nivoa za ekipe koje imaju najviše ambicije.
Meni je drago sto je sa Merinom sredina rijesena. Sad bi i ta lijeva strana trebala biti funkcionalna konacno
Taj UKR meni bezveze lik ,i dok je se još povezivo s nama a poslije da ne pricam kakvo mišljenje imam...chily-rz je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:29Mydrick je zatvorio sebi vrata Arsenala, ko mu je kriv što je glup pa otišao za većim parama i ako ni u Arsenalu ne bum igrao za kikiriki sigurno. Još je provocirao sa onom usporedbom sa Hazardom tako da daleko mu kuća od Emiratesa bila. Svakako nije pokazao ni naznake potrebnog nivoa za ekipe koje imaju najviše ambicije.
Isti slucaj oko Sterlinga apsolutno sam protiv dolaska , Osimhen isto not my cup of tea a i nemamo mi te pare

Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.