Ne bi se slozila.. Da bi se nosio s onom bagrom iz saveza ne trebas biti premazan svim mastima.. Kao sto sam 3 miliona puta rekla.. u svemu prvenstveno trebas biti covjek i dobra osoba.. da se mozes pogledati u ogledalo i biti zadovoljan sobom.. A kao takav trebas biti i izgradjena licnost koja nikome ne daje da te gaze i zahebavaju se s tobom:)deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Voli Ciro to raditi, valjda se suosjeca sa njima jer je i on bio u zatvoru, naravno nevin...Adinjo je napisao/la:Ti mislis da se on nosio sa njima. Pa bolan on je sve vrijeme bio sa njima. Brani covjeka koji optuzen od suda i govori da je nevin. I ti kazes on se nosio sa njima. Svasta!!!deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!

[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
oni su njegovi poslodavci,moze li tvoj stari na poslu govorit na sav glas protiv direktora...on da je to radio,imo bi napade i sa te strane,poremetila bi se organizacija u i oko repke a i vjerovatno bi ga otpustili....a ovako je balansiro svojim slatkim rijecnikom.....a sto je najvaznije imo je rezultate,najvece nego iko dosad!Adinjo je napisao/la:Ti mislis da se on nosio sa njima. Pa bolan on je sve vrijeme bio sa njima. Brani covjeka koji optuzen od suda i govori da je nevin. I ti kazes on se nosio sa njima. Svasta!!!deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!
po mom misljenju presudilo mu je krivo napadanje misimovica,iako je on sigurno vidio nesto sto mi nismo mogli,ali opet tu je napravio najvecu gresku....i presudili su mu bijedni novinari zeljni velike vijesti i senzacionalizma!
Draga Lily ovo nije forum o bontonu i ljudskim vrlinama... ferguson je porazbijao sva ogledala po kuci al je najbolji i daljeLily je napisao/la:Ne bi se slozila.. Da bi se nosio s onom bagrom iz saveza ne trebas biti premazan svim mastima.. Kao sto sam 3 miliona puta rekla.. u svemu prvenstveno trebas biti covjek i dobra osoba.. da se mozes pogledati u ogledalo i biti zadovoljan sobom.. A kao takav trebas biti i izgradjena licnost koja nikome ne daje da te gaze i zahebavaju se s tobom:)deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!
Ne bih nikad radio za takvu "tvrtku". Toliko o truhlim poslodavcima.deni_m1312 je napisao/la:oni su njegovi poslodavci,moze li tvoj stari na poslu govorit na sav glas protiv direktora...on da je to radio,imo bi napade i sa te strane,poremetila bi se organizacija u i oko repke a i vjerovatno bi ga otpustili....a ovako je balansiro svojim slatkim rijecnikom.....a sto je najvaznije imo je rezultate,najvece nego iko dosad!Adinjo je napisao/la:Ti mislis da se on nosio sa njima. Pa bolan on je sve vrijeme bio sa njima. Brani covjeka koji optuzen od suda i govori da je nevin. I ti kazes on se nosio sa njima. Svasta!!!deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!
po mom misljenju presudilo mu je krivo napadanje misimovica,iako je on sigurno vidio nesto sto mi nismo mogli,ali opet tu je napravio najvecu gresku....i presudili su mu bijedni novinari zeljni velike vijesti i senzacionalizma!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ti mislis da se on nosio sa njima. Pa bolan on je sve vrijeme bio sa njima. Brani covjeka koji optuzen od suda i govori da je nevin. I ti kazes on se nosio sa njima. Svasta!!![/quote]
oni su njegovi poslodavci,moze li tvoj stari na poslu govorit na sav glas protiv direktora...on da je to radio,imo bi napade i sa te strane,poremetila bi se organizacija u i oko repke a i vjerovatno bi ga otpustili....a ovako je balansiro svojim slatkim rijecnikom.....a sto je najvaznije imo je rezultate,najvece nego iko dosad!
po mom misljenju presudilo mu je krivo napadanje misimovica,iako je on sigurno vidio nesto sto mi nismo mogli,ali opet tu je napravio najvecu gresku....i presudili su mu bijedni novinari zeljni velike vijesti i senzacionalizma![/quote]
Ne bih nikad radio za takvu "tvrtku". Toliko o truhlim poslodavcima.[/quote]
e jbg...a hoces da za takvu tvrtku radi Bajevic,Osim,Bzdarevic,Barbarez..."ne zeli drugima ono sto ne zelis sebi"
oni su njegovi poslodavci,moze li tvoj stari na poslu govorit na sav glas protiv direktora...on da je to radio,imo bi napade i sa te strane,poremetila bi se organizacija u i oko repke a i vjerovatno bi ga otpustili....a ovako je balansiro svojim slatkim rijecnikom.....a sto je najvaznije imo je rezultate,najvece nego iko dosad!
po mom misljenju presudilo mu je krivo napadanje misimovica,iako je on sigurno vidio nesto sto mi nismo mogli,ali opet tu je napravio najvecu gresku....i presudili su mu bijedni novinari zeljni velike vijesti i senzacionalizma![/quote]
Ne bih nikad radio za takvu "tvrtku". Toliko o truhlim poslodavcima.[/quote]
e jbg...a hoces da za takvu tvrtku radi Bajevic,Osim,Bzdarevic,Barbarez..."ne zeli drugima ono sto ne zelis sebi"

Pogresno si shvatio.. Naravno mozemo mi imati i takvog selektora (pa vecina ne bi bila zadovoljna kao sto je i stvar sa Cirom) ali ne moras biti toliko premazan da bi nesto ucinio i nosio s njima..felipe-s je napisao/la:Draga Lily ovo nije forum o bontonu i ljudskim vrlinama... ferguson je porazbijao sva ogledala po kuci al je najbolji i daljeLily je napisao/la:Ne bi se slozila.. Da bi se nosio s onom bagrom iz saveza ne trebas biti premazan svim mastima.. Kao sto sam 3 miliona puta rekla.. u svemu prvenstveno trebas biti covjek i dobra osoba.. da se mozes pogledati u ogledalo i biti zadovoljan sobom.. A kao takav trebas biti i izgradjena licnost koja nikome ne daje da te gaze i zahebavaju se s tobom:)deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!
Ipak Ferguson je Ferguson ja ga postujem kao trenera iako Man Utd nikako ne volim

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ja vas ne kontam ljudi,prepucavate se oko Cire ko da ga je neko otjerao,pa covjek je SAM otisao.Sto i kako samo on zna. A vas pola ovdje pljuje po nasim legendama ,sve strucnjaci :sta ce ovaj,sta ce onaj . Prvi put imamo ozbiljnu ekipu tako da se ja ne brinem za to ko ce biti selektor.
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 12 dec 2009, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
deni dragi ti si u svim zabludama... Pod jedan Baka kakav god da je imao je u najmanju ruku identican uspjeh i to dva puta... Drugo ciro je covjece dragi sve iscenirao kako bi sto prije otisao s klupe... Sve i napade i sve ostalo...
Vrlo izvjesno da je tako ,znajuci njega...felipe-s je napisao/la:deni dragi ti si u svim zabludama... Pod jedan Baka kakav god da je imao je u najmanju ruku identican uspjeh i to dva puta... Drugo ciro je covjece dragi sve iscenirao kako bi sto prije otisao s klupe... Sve i napade i sve ostalo...
Ne bi se slozila.. Da bi se nosio s onom bagrom iz saveza ne trebas biti premazan svim mastima.. Kao sto sam 3 miliona puta rekla.. u svemu prvenstveno trebas biti covjek i dobra osoba.. da se mozes pogledati u ogledalo i biti zadovoljan sobom.. A kao takav trebas biti i izgradjena licnost koja nikome ne daje da te gaze i zahebavaju se s tobom:)[/quote]
Draga Lily ovo nije forum o bontonu i ljudskim vrlinama... ferguson je porazbijao sva ogledala po kuci al je najbolji i dalje[/quote]
Pogresno si shvatio.. Naravno mozemo mi imati i takvog selektora (pa vecina ne bi bila zadovoljna kao sto je i stvar sa Cirom) ali ne moras biti toliko premazan da bi nesto ucinio i nosio s njima..
Ipak Ferguson je Ferguson ja ga postujem kao trenera iako Man Utd nikako ne volim
[/quote]
Fin covjek bi samo propao... Takav je Kodro bio... Nama treba sto bi rekli fakin... Al nadasve strucnjak takodjer... A ne kao sto je neko vec rekao skolarci u trenerskom poslu
Draga Lily ovo nije forum o bontonu i ljudskim vrlinama... ferguson je porazbijao sva ogledala po kuci al je najbolji i dalje[/quote]
Pogresno si shvatio.. Naravno mozemo mi imati i takvog selektora (pa vecina ne bi bila zadovoljna kao sto je i stvar sa Cirom) ali ne moras biti toliko premazan da bi nesto ucinio i nosio s njima..

Fin covjek bi samo propao... Takav je Kodro bio... Nama treba sto bi rekli fakin... Al nadasve strucnjak takodjer... A ne kao sto je neko vec rekao skolarci u trenerskom poslu
-
- Kontakt:
nisam vjeruj mi....s Bakom nismo bili u barazu i svijet nije sigurno ovako mnogo brujio o nama,utakmica sa danskom je bila odlucujuca,ali nismo uspjeli.A koliko znam baka je tu bio 6 god pa smo trebali pustiti ciri jos 5 da ih mjerimo,ako ne bi umro do tadfelipe-s je napisao/la:deni dragi ti si u svim zabludama... Pod jedan Baka kakav god da je imao je u najmanju ruku identican uspjeh i to dva puta... Drugo ciro je covjece dragi sve iscenirao kako bi sto prije otisao s klupe... Sve i napade i sve ostalo...

a to da je sve sebi isceniro je apsurdno...isceniro "60 minuta",i sl
ako je htio otici s klupe mogao je samo podnijeti ostavku ko sto je na kraju i ucinio.....mozda je isceniro i poraze od portugala

Deni_m...nedaj Boze da ja zelim da Barba i ostali rade za takvu truhlu tvrtku. Ja sam istog misljenja kao sto je Barba i svi ostali koji misle dobro nasem fudbalu. A to je da cijela ekipa leti van. Eh tek tad bi ja volio da vidim Barbu i ostale u Savezu. Capish??
Pozz
Pozz
Ma daj osvjesti se... Kakav srpski lobi kakav odstup s klupe zbog fanaticosa... Pa ti stvarno previse gledas 60 minuta...deni_m1312 je napisao/la:nisam vjeruj mi....s Bakom nismo bili u barazu i svijet nije sigurno ovako mnogo brujio o nama,utakmica sa danskom je bila odlucujuca,ali nismo uspjeli.A koliko znam baka je tu bio 6 god pa smo trebali pustiti ciri jos 5 da ih mjerimo,ako ne bi umro do tadfelipe-s je napisao/la:deni dragi ti si u svim zabludama... Pod jedan Baka kakav god da je imao je u najmanju ruku identican uspjeh i to dva puta... Drugo ciro je covjece dragi sve iscenirao kako bi sto prije otisao s klupe... Sve i napade i sve ostalo...![]()
a to da je sve sebi isceniro je apsurdno...isceniro "60 minuta",i sl
ako je htio otici s klupe mogao je samo podnijeti ostavku ko sto je na kraju i ucinio.....mozda je isceniro i poraze od portugala
-
- Kontakt:
ako zivis u BiH ja mislim da si shvatio da oni ne mogu tek tako otici i nestati,jer je takav sistem....ja bi najvise volio da imamo savez ko slovenci,gdje bi nam bio kraj....a sta da radimo sa nasom svetinjom dok gamad ne ode?ja zelim da gledam Dzeku,Pjanica,Misimovica...al zamrznuti cemo ih dok ne odu ovi i kad bude zdrava sredina odmrznut cemo ih...Adinjo je napisao/la:Deni_m...nedaj Boze da ja zelim da Barba i ostali rade za takvu truhlu tvrtku. Ja sam istog misljenja kao sto je Barba i svi ostali koji misle dobro nasem fudbalu. A to je da cijela ekipa leti van. Eh tek tad bi ja volio da vidim Barbu i ostale u Savezu. Capish??
Pozz
-
- Kontakt:
Eto uzmite sada "Ljigatu" neka Vam on bude selektor. Nikada, nikada se nigdje nećemo plasirati kada smo otjerali najveće selektorsko ime sa ovih prostora. Bićemo opet četvrti u grupi, a možda i gori . Fuj !!!
Bolje ti je suti! Nije mi jasno.. Ciro jeste veliko trenersko ime ali on je vise ostario i nije toliko sposoban.. Da ne govorim o njegovim postupcima i ogromnim greskama koje je cinio..domovinabih je napisao/la:Eto uzmite sada "Ljigatu" neka Vam on bude selektor. Nikada, nikada se nigdje nećemo plasirati kada smo otjerali najveće selektorsko ime sa ovih prostora. Bićemo opet četvrti u grupi, a možda i gori . Fuj !!!
A s nasim igracima- zmajevima, uz malo truda i srece .. pa i ja bi ih odvela barem do baraza!

domovinabih je napisao/la:Eto uzmite sada "Ljigatu" neka Vam on bude selektor. Nikada, nikada se nigdje nećemo plasirati kada smo otjerali najveće selektorsko ime sa ovih prostora. Bićemo opet četvrti u grupi, a možda i gori . Fuj !!!
Tisina

Nek cirini istomisljenici idu s njim u Kinu.. Noga vozdra
ha,koliko ste jadni i nezahvalni...da bod da nikad vise ne dodjete do kvalifikacija a ne do nekog evropskog-svjetskog prvenstva
Do prije Portugala,okivali ste ga u zlato...a odmah poslije neuspijeha.... 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.