Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Nurkić Garza Alibegović Halilović Lazić Musa Atic Gegatron naturalizovani

Tako ti je to kod nas jarane, kad imamo jakog pleja ili krila onda nam fali jak centar, kad imamo jakog centra onda nam fali plej haha taki smo ti mi baksuz uvijekGifron je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:13Meni je fascinantnije da mi, donekle kao kosarkaska nacija, vec 10 godina nemamo novog playmakera koji bi bio pozvan jer je zasluzio i moze dati doprinos igri. A ne da je pozvan samo zato sto bukvalno nemamo nikog na toj poziciji, pa presjedi na klupi svaku mogucu utakmicu masuci peskirima.Ghuraba je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:02Nije to nikakva topla voda, jer svako ko imalo prati ovu reprezentaciju zna gdje smo jaki/slabi. Medjutim, malo mi je glupo izlaziti s tim u javnost, pogotovo jer je Roberson svakako otpao (odlucio je da ovog ljeta sanira tu neku povredu), a za neko novo ime ionako nema vremena.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 21:51Pa dobro je i rekao, mi osim Gegica trenutno nemamo nekog playmakera. Roberson je bio odlicna play, izvlacio nas uvijek sa sutevima za 3, a ovako smo ostali limitirani na toj poziciji
I onda se takvima koji su tu da samo sjede nista ne prigovara, a diskutuje se da li je NBA igrac trebao dobiti poziv ili ne.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Brate Garza ce biti naturalizovani igrac. Alibegovic takođe samo kao naturalizovan moze nastupati
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slazem se potpuno, ali mi jednostavno nemamo klupsku kosarku vec 15+ godina, tako da je to sve donekle i ocekivano. Nakon dobrog pocetka ove sezone, veliku nadu sam polagao u Gatarica, ali sta ce biti s njim nakon teske povrede, to samo Bog dragi zna.Gifron je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:13Meni je fascinantnije da mi, donekle kao kosarkaska nacija, vec 10 godina nemamo novog playmakera koji bi bio pozvan jer je zasluzio i moze dati doprinos igri. A ne da je pozvan samo zato sto bukvalno nemamo nikog na toj poziciji, pa presjedi na klupi svaku mogucu utakmicu masuci peskirima.
I onda se takvima koji su tu da samo sjede nista ne prigovara, a diskutuje se da li je NBA igrac trebao dobiti poziv ili ne.
Jedan je Jusuf. Vrlo skroman i prizeman momak. Zbog toga ga mnogo cijenim.
https://fb.watch/l3j2j_S3We/
https://fb.watch/l3j2j_S3We/
Jako lijepo prica 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dugo ga nisam slušao a ni gledao i baš me večeras pozitivno iznenadio. Izrastao Jusuf u ozbiljnog čovjeka, impresioniran sam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene svaki put iznova zadivi svojim intelektom i cojstvom. Vanzemaljac po svemu ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nesto se suska. Mogao bi u Mavse ili u Sunse.
Vala da se i hoce negdje pomjeriti,izgubio sam interesovanje za ovaj Portland.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
bukvalno niko, cak ni front office portlanda, ne zna sta ce se desiti, sve opcije su otvorene
ako nesto bude, bice kad portland bude imao svojih 5 minuta za draft igraca
ako nesto bude, bice kad portland bude imao svojih 5 minuta za draft igraca
Draftovanjem Hendersona (nadao sam se Milleru koji bi bio odlican fit iako mozda ne bi isporucivao u prvoj sezoni onoliko koliko njima treba) mislim da ce Portland razbiti ovo jezgro pa vidjecemo gdje ce Juka zavrsiti. Dozvolio je sebi losu sezonu gdje svi smatraju da ima los ugovor..slusam Bill Simonsa kaze medju 5 najgorih startnih centara u ligi...a nije moralo biti tako, nazalost sto povrede, sto nedostatak posvecenosti (sa ove vremenske distance se moze reci da je igrao Euro fizicki nespreman i van forme, pa nek mu je na dusu) doveo se u situaciju da nije pozeljan nigdje...
Portland mora razbiti ivu ekipu...najgora opcija je da preplate Granta, ostave Simonsa, i ponovo se bore za play in. licno prizeljkujem da se Dame pridruzi Butleru...vjerovatno mogu dobiti Herroa zauzvrat, koji nije fit sa Simonsom, ali jbg...najbolje da se rijese i Simonsa , koji je verzija Jordana Poola, trpac sa klupe i stetocina u odbrani
Portland mora razbiti ivu ekipu...najgora opcija je da preplate Granta, ostave Simonsa, i ponovo se bore za play in. licno prizeljkujem da se Dame pridruzi Butleru...vjerovatno mogu dobiti Herroa zauzvrat, koji nije fit sa Simonsom, ali jbg...najbolje da se rijese i Simonsa , koji je verzija Jordana Poola, trpac sa klupe i stetocina u odbrani
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Yebemti autocorrect. Da, stesao hahah.
Nisam ga vidio (na slici) bukvalno od kraja sezone. Gledam prije neki dan, covjek ko cackalica dosao...
Takodjer vidim da je Roy Rodgers sa njim doputovao u Bosnu. Interesantno.
Nisam ga vidio (na slici) bukvalno od kraja sezone. Gledam prije neki dan, covjek ko cackalica dosao...
Takodjer vidim da je Roy Rodgers sa njim doputovao u Bosnu. Interesantno.
@igrajlopte 🐦
Gledam objavio video, trenira, ispucava trojke al' sve je meni to sumnjivo, k'o da gledam opet će nespreman doći na okupljanje 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tačno, on se često znao uništiti za par mjeseci pauze, pogotovo me je to nerviralo dok je igrao u NBA-u.
Juka nema problem sa kilažom, možda ga više zeza kondicija, imao je taj problem na EB-u. Mada doduše čini mi se da on sa tim ima problema uvijek, i u toku sezone nekada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.