Sta mislite o ovom potezu da dovedemo Lavezzija ? Da li nam je uopste potreban ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
možete dovesti, ali ako Caroll košta 35 mil funti, onda Super Lax košta 100 mil funti, pošteno?HarisLFC je napisao/la:Pozz rajaa. Dobrodoslica novim clanovima , ma da i ja nisam starii![]()
vidim slabo nas danas ima
.
Sta mislite o ovom potezu da dovedemo Lavezzija ? Da li nam je uopste potreban ?
Ma vec ih imas milion samo stavi avatar Liverpula na neki od njihTorres_9 je napisao/la:lijevi bek je najpotrebniji a jao moracu i ja mijenjati account
U cemu to ne zaostaje?Virtu4l je napisao/la:Lavezzi ništa ne zaostaje za ovom dvojicom.
Nemam ja !Rizah je napisao/la:Mislim da svaki član ovog foruma ima dva accounta, jedan pravi i jedan na temi Liverpoola
Sigurno da hoće !OTNYS_YNWA je napisao/la:Znaš da će dobiti milijardu funti.
Osim Zieglera i Coentraoa ne svidja mi se nijedno od tih potencijalnih pojacanja...mislim da se treba nastaviti ovako,sa dovodjenjem provjerenih igraca i poznatih imena.Do sada smo stalno eksperimentisali sa tim "talentima","solidnim igračima",itd. Nadam se da je ta faza u ovom klubu zavrsena.kumkalesic je napisao/la:Pozdrav svima, sto se tive Silvaina Merwoa, mislim da je tu situacija jasna, on je buduci igrac Liverpoola, samo se nece sluzbeno objeviti do kraja sezone, jer je odbio produziti ugovor sa Rennom,i da je Damien Comolli zavrsio. Ovaj igrac igra kao lijevi vezni u Rennesu,objektivno gledano nije neka kvaliteta, bar po meni, nesto slicno kao Maxi, s tim sto je mlad i ima vremena da se razvije u solidno brzo krilo. sljedeci igrac kojeg Comolli pokusava dovesti jeste Nuri Sahin, vec nekoliko utakmica ga je promatrao. Sto se tice Adama, mislim da je on bio samo privremeno rjesenje u januarskom roku, posto je to propalo, u ljetnom roku prioritet je Sahin na poziciju Lucasa. Treci igrac kojeg Comolli zeli dovesti jeste slovenac Ilicic iz Palerma. U taj transfer bi mogao biti ukljuce Lucas, bar sam tako cuo od nekih navijaca Liverpoola u Engleskoj, jer izgleda da predsjednik Palerma Zamparini ne bi imao nista protiv razmjene igraca. Najvise se vodi polemike u upravi kluba oko lijevog beka, Coentrao je bio prvi izbor ali ce ovaj igrac po svemu sudeci zavrsiti u Realu, Liverool i dalje ostaje u borbi sa Milanom oko Zieglera, skauti u Francuskoj posmatraju Tremoulinasa iz Bordeaxa i nekog iz Toulusea, nisam mu zapaqmtio ime...uglavnom radi se, a to je najvaznije, zaposljavanje Comolli je odlican potez uprave, jer vidi se da je covjek profesionalac, zapravo on je i najzasluzniji za dovodjenje Suareza iz Ajaxa, cak su se iz uprave Ajaxa zalili, da kako oni kazu "vrbuje" Suareza kako bi ovaj namjerno zatrazio transfer...svaka mu cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.