Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

HarisLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la HarisLFC » 09 feb 2011, 16:40

Pozz rajaa. Dobrodoslica novim clanovima , ma da i ja nisam starii :D :lol: vidim slabo nas danas ima :D .
Sta mislite o ovom potezu da dovedemo Lavezzija ? Da li nam je uopste potreban ? :?:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 09 feb 2011, 16:44

Buduci da imamo Carrola, Kuyta, Suareza ne znam sta ce nam Lavezzi, dobar je igrac, ali bolje da se odbrana na ljeto pojaca.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 feb 2011, 16:49

HarisLFC je napisao/la:Pozz rajaa. Dobrodoslica novim clanovima , ma da i ja nisam starii :D :lol: vidim slabo nas danas ima :D .
Sta mislite o ovom potezu da dovedemo Lavezzija ? Da li nam je uopste potreban ? :?:
možete dovesti, ali ako Caroll košta 35 mil funti, onda Super Lax košta 100 mil funti, pošteno?
ovakav ili sličan će im odgovor poslati i De Laurentis
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2011, 17:14

Ma cisto sumnjam da ce uopste i pokusavati da ga dovedu, to se pise samo da bi se popunili tabloidi, pa taj igrac, bar ga mediji dovode u vezu sa Liverpoolom,vec dvije godine. Mislim da ce na ljeto glavna baza potencijalnih pojacanja, ne samo Liverpoola, biti njemacka bundes liga. Pogotovo ce tesko biti BVB ocuvati ekipu, Nuri Sahin mi se cini najizgledniji kao prvo pojacanje Liveroola, mislim da ga nece uspjeti sacuvati, citam i Gotze je interesantan vecini klubova u Engleskoj...biti ce zanimljivo
Joint_fc

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 09 feb 2011, 17:19

Iskreno ja bih volio da Sahina dovedu, jer je momak strasan, i dobro bi dosao umjesto Lucasa . Sto se Lavezzija tice, mislim da nema potrebe da ga dovedu, jer vec imamo 2 napadaca + Kuyt , i kada bi Lavezzi dosao, jedan od ovih bi sjeo na klupu, ili cak i on. Trebamo se okrenuti pojacavanju krilnih pozicija , pa i odbrane ;) ;)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 feb 2011, 17:30

lijevi bek je najpotrebniji a jao moracu i ja mijenjati account :D

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 feb 2011, 17:31

u odbranu dovesti Shawcrassa i Contraa
Glen-Shawcrass-Agger-Contrao
u vezu Sahina
--------Sahin--------
--Gerrard-meireleš-
i u napad Lavezzija
Lavezzi-Caroll-Suarez

valjalo bi vam ovako
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 feb 2011, 17:34

Torres_9 je napisao/la:lijevi bek je najpotrebniji a jao moracu i ja mijenjati account :D
Ma vec ih imas milion samo stavi avatar Liverpula na neki od njih slika

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 09 feb 2011, 17:45

Pa ako bi dovelio lijevog beka, onda ne bi bilo mjesta Za Johnsona ili Kellya , a Kenny forsira Kellya, tako da bi vjerovatno Glen otpao. Kad bi vec dovodili lijevog, ja bih volio da to bude Cissokho iz Lyona :D 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 feb 2011, 17:49

Neznam kako možete povjerovati u ovo novinarsko isprdavanje. Pa nema šanse da Kenny dovede još jednom napadača jer imamo Carrolla i Suareza, a jedino ako misli da Lavezzi sjedi na klupi što bi bilo glupo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2011, 17:58

Lavezzi ništa ne zaostaje za ovom dvojicom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 09 feb 2011, 18:28

Evo na oficijalnoj pise da Sylvain Marveaux igra svoju zadnju utakmicu za Rennes , a Liverpool pokazao najvise interesovanja za njeg. Sad nezz kakav je, nisam ga gledao. Samo znam da je veznjak :D .
I trener Blackpoola kaze da je nemoguce zaustaviti transfer Adama na ljeto i da sigurno ide s Bloomfielda :D
Zadnja izmjena: HarisLFC, dana/u 09 feb 2011, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 feb 2011, 18:29

Virtu4l je napisao/la:Lavezzi ništa ne zaostaje za ovom dvojicom.
U cemu to ne zaostaje?
Ne moze on prismrditi Suarezu i Kerolu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 feb 2011, 19:05

Rizah je napisao/la:Mislim da svaki član ovog foruma ima dva accounta, jedan pravi i jedan na temi Liverpoola :roll:
Nemam ja ! :P

Bivši Liverpoolovi vlasnici sudski traže odštetu od milijardu funti!

Tom Hicks i George Gillett jr., bivši vlasnici engleskoga nogometnog kluba Liverpoola, na Visokome su sudu u Londonu podnijeli odštetni zahtjev jer su bili primorani prodati klub...

Dogodilo se to prošlog listopada, kada su trojica klupskih direktora, uz pomoć banke Royal Bank of Scotland kao najvećeg vjerovnika, sudski isforsirali prodaju kluba američkoj korporaciji NESV, inače vlasnicima Boston Red Soxa, za 300 milijuna funti.

Zbog "epske obmane", kako su "nasilnu" prodaju nazvali Hicks i Gillett, bivši vlasnici potražuju milijardu funti odštete, uvjereni da su teško oštećeni pri kupoprodaji: smatrali su tada, kao što smatraju i sada, da su za Liverpool dobili barem dvostruko manje od realne vrijednosti kluba.

Tadašnji je dug kluba, također treba napomenuti, iznosio astronomskih 285 milijuna funti. :lol:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 feb 2011, 19:20

Znaš da će dobiti milijardu funti. :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 feb 2011, 19:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:Znaš da će dobiti milijardu funti. :D
Sigurno da hoće ! :lol:
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 09 feb 2011, 19:43

Koje su to budale, MAJKO MOJA MILA !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2011, 19:48

Pozdrav svima, sto se tive Silvaina Merwoa, mislim da je tu situacija jasna, on je buduci igrac Liverpoola, samo se nece sluzbeno objeviti do kraja sezone, jer je odbio produziti ugovor sa Rennom,i da je Damien Comolli zavrsio. Ovaj igrac igra kao lijevi vezni u Rennesu,objektivno gledano nije neka kvaliteta, bar po meni, nesto slicno kao Maxi, s tim sto je mlad i ima vremena da se razvije u solidno brzo krilo. sljedeci igrac kojeg Comolli pokusava dovesti jeste Nuri Sahin, vec nekoliko utakmica ga je promatrao. Sto se tice Adama, mislim da je on bio samo privremeno rjesenje u januarskom roku, posto je to propalo, u ljetnom roku prioritet je Sahin na poziciju Lucasa. Treci igrac kojeg Comolli zeli dovesti jeste slovenac Ilicic iz Palerma. U taj transfer bi mogao biti ukljuce Lucas, bar sam tako cuo od nekih navijaca Liverpoola u Engleskoj, jer izgleda da predsjednik Palerma Zamparini ne bi imao nista protiv razmjene igraca. Najvise se vodi polemike u upravi kluba oko lijevog beka, Coentrao je bio prvi izbor ali ce ovaj igrac po svemu sudeci zavrsiti u Realu, Liverool i dalje ostaje u borbi sa Milanom oko Zieglera, skauti u Francuskoj posmatraju Tremoulinasa iz Bordeaxa i nekog iz Toulusea, nisam mu zapaqmtio ime...uglavnom radi se, a to je najvaznije, zaposljavanje Comolli je odlican potez uprave, jer vidi se da je covjek profesionalac, zapravo on je i najzasluzniji za dovodjenje Suareza iz Ajaxa, cak su se iz uprave Ajaxa zalili, da kako oni kazu "vrbuje" Suareza kako bi ovaj namjerno zatrazio transfer...svaka mu cast
Joint_fc

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 feb 2011, 19:52

kumkalesic je napisao/la:Pozdrav svima, sto se tive Silvaina Merwoa, mislim da je tu situacija jasna, on je buduci igrac Liverpoola, samo se nece sluzbeno objeviti do kraja sezone, jer je odbio produziti ugovor sa Rennom,i da je Damien Comolli zavrsio. Ovaj igrac igra kao lijevi vezni u Rennesu,objektivno gledano nije neka kvaliteta, bar po meni, nesto slicno kao Maxi, s tim sto je mlad i ima vremena da se razvije u solidno brzo krilo. sljedeci igrac kojeg Comolli pokusava dovesti jeste Nuri Sahin, vec nekoliko utakmica ga je promatrao. Sto se tice Adama, mislim da je on bio samo privremeno rjesenje u januarskom roku, posto je to propalo, u ljetnom roku prioritet je Sahin na poziciju Lucasa. Treci igrac kojeg Comolli zeli dovesti jeste slovenac Ilicic iz Palerma. U taj transfer bi mogao biti ukljuce Lucas, bar sam tako cuo od nekih navijaca Liverpoola u Engleskoj, jer izgleda da predsjednik Palerma Zamparini ne bi imao nista protiv razmjene igraca. Najvise se vodi polemike u upravi kluba oko lijevog beka, Coentrao je bio prvi izbor ali ce ovaj igrac po svemu sudeci zavrsiti u Realu, Liverool i dalje ostaje u borbi sa Milanom oko Zieglera, skauti u Francuskoj posmatraju Tremoulinasa iz Bordeaxa i nekog iz Toulusea, nisam mu zapaqmtio ime...uglavnom radi se, a to je najvaznije, zaposljavanje Comolli je odlican potez uprave, jer vidi se da je covjek profesionalac, zapravo on je i najzasluzniji za dovodjenje Suareza iz Ajaxa, cak su se iz uprave Ajaxa zalili, da kako oni kazu "vrbuje" Suareza kako bi ovaj namjerno zatrazio transfer...svaka mu cast
Osim Zieglera i Coentraoa ne svidja mi se nijedno od tih potencijalnih pojacanja...mislim da se treba nastaviti ovako,sa dovodjenjem provjerenih igraca i poznatih imena.Do sada smo stalno eksperimentisali sa tim "talentima","solidnim igračima",itd. Nadam se da je ta faza u ovom klubu zavrsena.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 feb 2011, 19:53

Ma dobiju oni ki.. :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.