NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
1.gluhic
2.mujagic
3.doljancic
4.moranjkic
5.mujcic
6.islamagic
7.abid Mujagić
8.music
9.huseinbasic
10.mazic
11.hasic
Bez Savica bez serbe
Fali nam
Golman.... Bocni... Vezni...napadač i to je to
2.mujagic
3.doljancic
4.moranjkic
5.mujcic
6.islamagic
7.abid Mujagić
8.music
9.huseinbasic
10.mazic
11.hasic
Bez Savica bez serbe
Fali nam
Golman.... Bocni... Vezni...napadač i to je to
Možda ovako nešto.
golman ?
Hasić Islamagić Moranjkić Dž.Mujagić
Doljančić Musić
Huseinbašić Jaranović
A.Mujagić Još jedan Špic ?
golman ?
Hasić Islamagić Moranjkić Dž.Mujagić
Doljančić Musić
Huseinbašić Jaranović
A.Mujagić Još jedan Špic ?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ili ipak dovest nekog stopera a islamagica na zadnjeg veznog. Doljancic na beka, hasic klupa
⭐
Pa ljudi moranjkic i mujcic su stoperi.golman je dosao a napadac ovih dana treba doci.vaga se izmedu dva jedan je iz travnika a drugi iz gracanice iako ja mislim da je ovaj iz travnika puno bolji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Golman treba da bude iskusan i poznat javnosti sve ostalo je neprihvatljivo a ako je anonimus nek brani junior...... Treba nam bocni.. Vezni zadnji.... Napadač
-
- Kontakt:
Steta za Ramica i Mekica pa i Colu sto su otisli bili bi makar 40% jaci. Mada sam volio da Brkic brani ali eto koga nema bez njega se mora.
Dobro je da se pokrenulo pa bez velikih ocekivanja u napad.
Zna li neko u kakvom je stanju onaj mali Bijelic Dusan igrao kod nas stopera mozda nebi bilo lose vratiti ga.
Dobro je da se pokrenulo pa bez velikih ocekivanja u napad.
Zna li neko u kakvom je stanju onaj mali Bijelic Dusan igrao kod nas stopera mozda nebi bilo lose vratiti ga.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Kako se zove ovaj golman sto je danas bio na treningu i odakle je stigao
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Irhan Smajić špica Travnika pred potpisom za crveno bjele

"Cilj je siguran opstanak"zmaj348 je napisao/la:Ovaj put idemo bez euforije,sve su domaći igrači(tk)ako nam se ukaže prilika idemo na vrh ali prvenstveno je cilj siguran opstanak..Maxi je napisao/la:Po mom nekom mišljenju, tim je bolji nego prošle sezone, samo da se riješi pitanje napadača i golmana. Uprava za sada radi odličan posao, bravo!
ZAR JE VAMA DO OPSTANKA NAKON ISPADANJA IZ PREMIJER LIGE I BLAMAŽE NAKON OVE ZADNJE SEZONE
Ranieri vam je tata..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Daj ba combe popusti nas 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

A domaći igrači nas napuštaju, nesto tu ne štimaDevilsAdvocate je napisao/la:Daj ba combe popusti nas

Ranieri vam je tata..
-
- Kontakt:
Da su valjali i volili svoj klub ostali bi,sidran je napisao/la:A domaći igrači nas napuštaju, nesto tu ne štimaDevilsAdvocate je napisao/la:Daj ba combe popusti nas
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Slijepi niste, pa viditecrvenobijeli je napisao/la:Da su valjali i volili svoj klub ostali bi,sidran je napisao/la:A domaći igrači nas napuštaju, nesto tu ne štimaDevilsAdvocate je napisao/la:Daj ba combe popusti nas
Ne radi se o ljubavi prema klubu, naši igrači su stub naše Zvijezde najbolji i treba ih zadržat po svaku cijenu... STA RADI NOVA UPRAVA???
Ranieri vam je tata..
Da,cilj je siguran opstanak...Ne znam sta tu ima nejasno? spominjes blamazu u prosloj sezoni,izvini tu ne vidim neku logiku,pa do zadnjeg kola smo se borili za prvo mjesto tako da o blamazi nema govora..U ovoj sezoni ulazimo sa oprezom,ako se ukaze prilika za vrh pokusat cemo je i iskoristiti a sve su prilike da cemo biti podjednako dobri kao i prosle sezone..Ove godine je puno teza situacija nego prosle pojavilo se par dobrih ekipa-Bosna Sema,Simin han,,Rudar se opasno pojacao,Travnik(svi znamo kako je igrati s njima),Velez(vidjecemo koliko ce ga Niksic pogurati)pa tu imas uvijek nezgodne Banovice i Gracanicu...Kad malo bolje sagledas situaciju 7-8 ekipa ce se boriti za to prvo mjesto..Nemoj odmah po upravi, po meni do sada su ljudi doveli bolja pojacanja nego sto sam mogao i zamisliti i treba svima da bude jasno da su prosla vremena Cimosa i Nurde kada je bilo novaca na sve strane..Pruzamo se koliko je jorgan dug a Bgm ovi iz uprave koliko imaju odlicno ga rasporeduju,a i zadovoljstvo je vidjeti(barem meni)ovoliki broj domacih igraca..Prelazni rok jos nije zavrsen,tek poslije njega mozemo analizirati koje su to nase ambicije,vidjecemo da li ce doci jos neki kapitalac a tu prvenstveno mislim na igrace koje dovodi Alija Skahic..sidran je napisao/la:"Cilj je siguran opstanak"zmaj348 je napisao/la:Ovaj put idemo bez euforije,sve su domaći igrači(tk)ako nam se ukaže prilika idemo na vrh ali prvenstveno je cilj siguran opstanak..Maxi je napisao/la:Po mom nekom mišljenju, tim je bolji nego prošle sezone, samo da se riješi pitanje napadača i golmana. Uprava za sada radi odličan posao, bravo!
ZAR JE VAMA DO OPSTANKA NAKON ISPADANJA IZ PREMIJER LIGE I BLAMAŽE NAKON OVE ZADNJE SEZONE
Daj ba zmajicu ne okreći temu, pitao sam šta radi uprava u vezi domaćih igrača??? Zasto ih puštaju?? A fali vezni, a fali bek lafo..
DOK JE BILO PARA BILA JE PREMIJER LIGA, NIJE BILO PRIČE O OPSTANKU
DOK JE BILO PARA BILA JE PREMIJER LIGA, NIJE BILO PRIČE O OPSTANKU
Ranieri vam je tata..
-
- Kontakt:
Niko nikog nepusta..... Ko nije zadovoljan neka ide u GOSK i Orašje tamo ima para na papiru koliko hoćeš
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.