FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neću da pričam o posljednjoj utakmici, a nas.rao bi se dobro.....Rezultati su nam se poklopili i opet držimo sve sami u svojim rukama...
U Mostaru se MORA pobijediti!!! Zrinjski će takođe biti pod imperativom pobjede, a nisu baš bajni u tranziciji iz pozicionog napada u defanzivu i tu mislim da je naša velika šansa, jer će oni morati napasti. Inače, ostavljaju dosta prostora nazad, vidjelo se to protiv Goška i protiv Radnika. Pobjeda u Mostaru donosi kapitalnu bodovnu razliku, prijeko potrebno samopouzdanje i nabija veliki pritisak na glavnog konkurenta. Takođe, nam spušta tenziju pred utakmice s kitarima. Znači, dobici su višestruki, nisu to samo 3 boda. Nadam se da će SŠ prepoznati momenat i nabrijati igrače, jer ovo je jedna od presudnih utakmica za prvaka.
U Mostaru se MORA pobijediti!!! Zrinjski će takođe biti pod imperativom pobjede, a nisu baš bajni u tranziciji iz pozicionog napada u defanzivu i tu mislim da je naša velika šansa, jer će oni morati napasti. Inače, ostavljaju dosta prostora nazad, vidjelo se to protiv Goška i protiv Radnika. Pobjeda u Mostaru donosi kapitalnu bodovnu razliku, prijeko potrebno samopouzdanje i nabija veliki pritisak na glavnog konkurenta. Takođe, nam spušta tenziju pred utakmice s kitarima. Znači, dobici su višestruki, nisu to samo 3 boda. Nadam se da će SŠ prepoznati momenat i nabrijati igrače, jer ovo je jedna od presudnih utakmica za prvaka.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ma oni će ponovo izaći visoko kao prošli put, baš onako kako nam najmanje odgovara. Raduje me što je Ramović jučer okrenuo tok utakmice, on nam je itekako potreban sa Vojom i Zakarićem, uz njih naravno i Jovan. Oni su ključ naše svake utakmice, jer ako su oni loši onda se teret prebacuje na naše spore stopere, a tu je Zrinjski dosta brži od nas, još ako im Mehremić bude pomagao, moglo bi biti gutavo.sekula je napisao/la:Zrinjski će takođe biti pod imperativom pobjede, a nisu baš bajni u tranziciji iz pozicionog napada u defanzivu i tu mislim da je naša velika šansa, jer će oni morati napasti. Inače, ostavljaju dosta prostora nazad, vidjelo se to protiv Goška i protiv Radnika.
Ado ovog puta nema pravo na grešku kod odabira prvih 11.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim Bogicevic standardno napravio 2-3 greske, kao i uvijek, nista novo tu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nek' bude da su forumaši zaslužni za toVirtu4l je napisao/la:Itekako se promijenilo od kako mi trubimo na forumu, od omladinskog pogona pa dalje do prvog tima, i trubiće se ponovo čim se opuste. Sad za sad je sve ok.Raonffa je napisao/la:Ma možemo, ali za svoju dušu što se kaže, znamo i ja i ti da se ništa neće promijeniti zato što mi trubimo na forumu, ni na bolje ni na gore.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zato i kažem da ih treba napasti, previše smo im pustili da presinguju na našoj polovini....Virtu4l je napisao/la:Ma oni će ponovo izaći visoko kao prošli put, baš onako kako nam najmanje odgovara. Raduje me što je Ramović jučer okrenuo tok utakmice, on nam je itekako potreban sa Vojom i Zakarićem, uz njih naravno i Jovan. Oni su ključ naše svake utakmice, jer ako su oni loši onda se teret prebacuje na naše spore stopere, a tu je Zrinjski dosta brži od nas, još ako im Mehremić bude pomagao, moglo bi biti gutavo.sekula je napisao/la:Zrinjski će takođe biti pod imperativom pobjede, a nisu baš bajni u tranziciji iz pozicionog napada u defanzivu i tu mislim da je naša velika šansa, jer će oni morati napasti. Inače, ostavljaju dosta prostora nazad, vidjelo se to protiv Goška i protiv Radnika.
Ado ovog puta nema pravo na grešku kod odabira prvih 11.
Vojo u drugom dijelu sezone u 5 utakmica dao 4 gola i 2 asistencije. 

-
I da ne daje,jednostavno vidis razliku u kvaliteti!braco je napisao/la:Vojo u drugom dijelu sezone u 5 utakmica dao 4 gola i 2 asistencije.
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
Batistuta

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
U Željezničaru nema mjesta egoizmu, osim u posebnim situacijama (Amar Osim), mi smo samo ukazivali na to.Raonffa je napisao/la:Nek' bude da su forumaši zaslužni za to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mala zanimljivost u vezi njegovih golova je da osim one njegove golčine u Vitezu, sve golove u našem dresu je dao poslije centaršuta.bioVanibiloDobro je napisao/la:I da ne daje,jednostavno vidis razliku u kvaliteti!braco je napisao/la:Vojo u drugom dijelu sezone u 5 utakmica dao 4 gola i 2 asistencije.
- diplomatija
- Kontakt:
Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
-
Ova sa Zrinjskim,subota 15.00 BHTdiplomatija je napisao/la:Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
- diplomatija
- Kontakt:
E ti si za mustuluka, to sam i želio čuti, hvala, sad privesti sedmicu uspješno kraju i subota uživanjebioVanibiloDobro je napisao/la:Ova sa Zrinjskim,subota 15.00 BHTdiplomatija je napisao/la:Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
- kyrieirving
- Kontakt:
Nece bit na bhtdiplomatija je napisao/la:E ti si za mustuluka, to sam i želio čuti, hvala, sad privesti sedmicu uspješno kraju i subota uživanjebioVanibiloDobro je napisao/la:Ova sa Zrinjskim,subota 15.00 BHTdiplomatija je napisao/la:Hoće li naša i jedna utakmica sa gostovanja biti na bht-a u ligi za prvaka?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- diplomatija
- Kontakt:
E ****, **** im gosk a i čelik mater, hoće prrtplatu, hoće kurcinu moju
Nema vise nasih utakmica na BHT, Radnik je bio prva i zadnja ove sezone
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ni Amar ako mene pitaš, al' nebitno to sad.Virtu4l je napisao/la:U Željezničaru nema mjesta egoizmu, osim u posebnim situacijama (Amar Osim), mi smo samo ukazivali na to.Raonffa je napisao/la:Nek' bude da su forumaši zaslužni za to
U subotu Zakarić vs Stana hehe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa kako nisi skontao do sad??? Kad god igraju Željo i Sarajevo,pogotovo u gostima, ta će utakmica biti na MojaTV jer tu generalni sponzor lige (BH Telecom) uzima po 2 KM od svakoga ko želi gledati utakmicu. Nema to veze sa BHT-om, niti se tu oni šta pitaju. Kad BH Telecom odabere šta će se raditi za MojaTV, onda ono što ostane bira BHTV....diplomatija je napisao/la:E ****, **** im gosk a i čelik mater, hoće prrtplatu, hoće kurcinu moju
Vi nikako da skontate da onaj ko je generalni sponzor, on je dao pare i on se pita za sve...... a pošto su Željo i Sarajevo izazivaju najveću pažnju kod gledalaca, sasvim je logično da to se dodatno plaća.....

- diplomatija
- Kontakt:
Pokušavao sam ja to sebi srediti ali ne uspijevam, da li možda zbog toga sto mi je iPhone i Mastercard?sekula je napisao/la:Pa kako nisi skontao do sad??? Kad god igraju Željo i Sarajevo,pogotovo u gostima, ta će utakmica biti na MojaTV jer tu generalni sponzor lige (BH Telecom) uzima po 2 KM od svakoga ko želi gledati utakmicu. Nema to veze sa BHT-om, niti se tu oni šta pitaju. Kad BH Telecom odabere šta će se raditi za MojaTV, onda ono što ostane bira BHTV....diplomatija je napisao/la:E ****, **** im gosk a i čelik mater, hoće prrtplatu, hoće kurcinu moju
Vi nikako da skontate da onaj ko je generalni sponzor, on je dao pare i on se pita za sve...... a pošto su Željo i Sarajevo izazivaju najveću pažnju kod gledalaca, sasvim je logično da to se dodatno plaća.....
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.